Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem 26letnia dziewica? Co robic?

Polecane posty

Gość gość

To wstyd jakis czy co? moje wszystkie kolezanki sa juz po

Gość gość
umówić się ze mną. Pomogę :classic_cool:

Gość gość
Wszyscy faceci chca seksu a ja to chce zrobic z milosci po 2-3latach zwiazku :( Moje kolezanki sypiaja juz 4-5 facetami a ja z żadnym

Gość gość
jestes ładna zadbana nie masz żadnych wad? Powiedz cos o sb

masz 26 lat, chcesz poznac jakiegoś faceta i po 2-3 latach zaczac z nim sypiac??

Gość gość
Jestem wysoką szczupła brunetką zadbana Pozdrawiam

Gość gość
Mając 26 lat i będąc nadal dziewicą wierzysz w coś takiego jak miłość? I owszem dziewictwo przeszkadza, zwłaszcza tobie, bo gdyby nie przeszkadzało, to nie założyłabyś tego tematu... a ja osobiście mam to gdzieś czy dziewczyna jest dziewicą, czy nie... choć z dziewicą nie chciałbym iść do łóżka.

Gość gość
dlaczego nie chcialbys isc z dziewicą do łóżka?

Gość vdvdvd
a ja chciałbym mieć taka dziewczyne

Gość gość
Wierze w miłość ale nie opiera sie moim zdaniem tylko na seksie

Gość gość
Seks jest jednym z ważnych elementów pozwalających na budowę prawdziwego związku, więc nie wiem po co z tym czekać aż tak długo? Jak się kogoś kocha, to również się tej osoby pragnie, a nie zakłada się z góry że pochodzimy 2-3 lata i dopiero potem będzie seks. Dlaczego nie chciałbym dziewicy? Bo to bardzo duża odpowiedzialność, facet nie ma z tego żadnej frajdy, bo zamiast skupiać się na przyjności, trzeba skupić się wyłącznie na kobiecie... choć osobiście uwielbiam pieścić kobiece ciało i sprawia mi to większą frajdę niż sam seks, ale mimo to wolałbym kobietę z doświadczeniem.

Gość gość
Ja mając 24 lata poszłam do łóżkapierwszy raz i to po miesiącu, a wcześniej to byłam po kilka lat z chłopakami. Po poł roku poszłam do ginekologa, a on że mam nieprzebita błone. W ogole strasznie boli do dziś. Podobno im dłużej tym grubsza błona.

Gość gość
ale jak nikogo nie poznałaś co bys znim chciała to tego nie rób. Ja w sumie sama nie wiem, czy żaluję. Ale nie zapowiada się, żebym poznała kogoś na życie, więc już mi się znudziło czekać.

Gość gość
Bo autorka żyje w bajce, za dużo naoglądała lub naczytała się romansideł i myśli że ten pierwszy będzie tym jedynym, a to się bardzo rzadko zdarza. Żeby seks był przyjemny, wystarczy jakaś więź emocjonalna, sympatia, itd... miłość niekoniecznie.

Gość gość
Ja swoj pierwszy raz mialam z przyjacielem, nie kochalismy sie, ale bardzo lubilismy i niczego nie zaluje, zadbal o moj komfort i pierwszy raz zaliczam do udanych, choc sam stosunek byl sredni, ale to wina stresu, a nie chlopaka. I ciesze sie ze z nim to zrobilam po raz pierwszy, bo potem zakochalam sie w pewnym chlopaku i on pomimo doswiadczenia kompletnie nie znal sie na seksie, a pierwszy raz z kims takim bylby chyba koszmarem, milosc szybko mi przez to przeszla, bo kompletnie o mnie nie dbal w tej kwestii i okazal sie lozkowym egoista, choc w zyciu codziennym byl bardzo kochany i milutki, wiec z tym seksem roznie bywa.

Gość gość
Prawdziwy mężczyzna będzie wiedział co robić i się Tobą odpowiednio zajmie :)

Gość gość
Tylko ze najpierw trzeba trafic na tego prawdziwego mezczyzne, a w dzisiejszych czasach to jak wygrana w totolotka, co widac po poziomie tego forum... podobnie jest z kobietami, trafic na prawdziwa to cud.

Gość gość
wystaw dziewictwo na sprzedasz

Gość gość
Cos chyba z toba nie tak - a raczej z twoim popedem. Do pewnego wieku dziewictwo to duma, potem sygnal dla faceta ze ta laska nie ma zadnych potrzeb, co oznacza ze szalu seksualnego nie bedzie. Noo ale sa jeszcze impotencie, coraz ich wiecej, wiec spokojna glowa :):)

Gość Magda2689
jesli ci to przeszkadza i masz ochote na seks, to poznaj jakiegos milego faceta, zaprzyjaznij sie z nim i to zrob.

Gość gruby benek
hej, to żaden wstyd. jesteś pewnie niesmiała, i to tez ma jakiś wpływ. a masz naprawdę ochote na sex, czy tak raczej chcesz bo już ten wiek, bo trzeba?