Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Beznadziejne te czasy

Polecane posty

Daj mu spokój,ja lubię Fubu.Niech sobie klnie,jeśli musi. Dobranoc.

Gość Bumbamaraa
Xen Ty jesteś kobieta anioł a on naprawdę jest skończonym chamem i trudno nie reagować. Wpieprza się w każdy temat bez powodu ludzi gnębi sorki ale takich ludzi trzeba izolować od społeczeństwa a nie dawać im przyzwolenie na chamstwo. Dobranoc moja droga :)

Czy ty jesteś tępy? Przecież napisałem że musiałbym obrażać personalnie na dane osobowe, a nawet gdybym to robił to każdy z osobna musiałby mi założyć sprawę z powództwa cywilnego - koszt 300 zł. Ośmieszasz się. Kafe nie jest dla ciebie. Chcesz mnie odizolować dlatego że mam rację? Twój ptasi móżdżek nie odpowiedział jeszcze na moje wnioski co do romantyczności i cynizmu.

Gość gość
prawo jest dla prawiczków, tępy c***ju

Gość Bumbamaraa
Ale nie ja jestem uczestnikiem tej dyskusji i nie muszę się na ten temat wypowiadać. Zwróciłem ci tylko uwagę że jesteś chamski dla osób się tutaj udzielających i możesz sobie mieć rację ale bądź przy tym miły i normalny a nie atakuj ludzi których de facto nie znasz.

Gość KatjaBajkau
Żądać romantyzmu od facetów, którzy są wychowani na cycolinach z redtube, toż to absurd.

Gość KatjaBajkau
Troszkę dystansu Jagódko.

Może chcesz jeszcze ukarać artystów za to że wulgarnie i niecenzuralnie wypowiadają się np na albumach muzycznych które wydaje się publicznie? Może Masłowską ukaraj bo obraża w książce prezydenta ale nie podaje danych. No ale jednak obraża prezydenta więc idź i nakapuj na nią.

Gość gość
15.05.14 [zgłoś do usunięcia] jagoda rozgnieciona Znam prawo lepiej niż ty, mogę cię nazwać kałem, szmatą czymkolwiek obraźliwym a wiesz dlaczego? Bo nie obrażam danych personalnych, a za obrażanie pana "Bumbamaraa" na forum może mi grozić co najwyżej ban, oraz w tym przypadku całkowita racja po mojej stronie. Bo nie mylę się. <------- ??? (obrażasz)

@gość 05:15 Przecież napisał "mogę cię nazwać (...)". Wyrażenie możliwości wykonania pewnej czynności nie powinno być odbierane jako OBRAZA, a co najwyżej jako GROŹBA jej wykonania.