Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tylu polskich facetów to zboczeńcy i podniecają ich stopy ?

Polecane posty

Gość gość

wachanie majtek i stanikow. Jestescie wstrętni. Na innym forum czytam facetow i piszą jak lubią lizac spocone stopy kobiet, wachac majtki, rajstopy, k***a poyeby

Gość gość
Nie uważam wąchanie majteczek czy adorację kobiecych stóp za Zboczenie. Tak działają feromony. Sam zwracam szczególną uwagę na stopy i mojej partnerce to odpowiada bo czuje się wyróżniona a ponadto sprawia to jej przyjemnośc. Gdybyś miala wrażliwe na pieszczoty stopy, miała byś inne zdanie.

Gość gość
Obrzydlistwo, nie macie o czym pisać od rana ?

Gość gość
Obrzydlistwo? Co tam widzisz obrzydliwego? Kazdy skrawek zadbanego kobiecego ciała jest dla normalnego faceta atrakcyjny.

Gość gość
Jestem kobietą i lubię jak mój facet pieści moje stópki. Oczywiście są zadbane, delikatne i piękne. Dlaczego nie ma tego robić skoro oboje to lubimy. Majteczki zmieniam czasem kilka razy na dzień. Niech sobie wącha je.

Gość gość
Ja też lubię

Gość alpagowiec
A kobiety to chyba lubią je eksponować. Wystarczy popatrzeć w lato - czerwone paznokcie, lancuszek na kostce i klapki na obcasie - niewygodne ale seksowne.

Gość gość
oczywiście zawsze jakiś bezmózgi kretyn się znajdzie i zohydza normalność

Gość gość
chętnie wyliżę do czysta kobietę która nie myła się conajmniej 10 dni

Gość gość
ohyda i obrzydlistwo...jakbym wiedzial ktory z kolegow to robi to pewnie bym mu ju reki nie podal...zboki i psychole

Gość gość
zboczone i psychiczne to są kobiety robiące facetom loda

Gość gość
co zboczonego w robieniu loda zaufanemu partnerowi? Nic złego w tym nie widzę tak jak w robieniu minetki zadbanej delikatnej kobiecie.

Gość gość
nie wiem ja nienawidze stóp moj były uwielbia, brzydzą mnie stopy, niewazne czy moje czy kogoś , po prostu dla mnie obleśne i nie wiem co w tym podniecającego.

Gość gość
tak jak dla ciebie stopy to negatywne odczucia to inni wręcz przeciwnie. Osobiscie uwielbiam patrzec dotykac kobiece stopy. Tylko muszą byc nienagannie czste zadbane i kształtne. Mniam

Gość gość
uwielbiam wsysać się w bobra koleżanki mojej córki

Gość oczarka
Faceci mają swoje fetysze. Stopy, zapachy. Każdy ma inny. Mój facet również zwraca uwagę na moje stopy ale mi to osobiście wcale nie przeszkadza. Jak mu się podobają to czemu nie ;) Nie zastanawiałyście sę może nad tym jak zwiększyć swoją atrakcyjność nowym zapachem? Ja tak sobie myślałam czy nie wypróbować feromonów w perfumach. Czytam sobie różne takie tam fora na temat podrywania i wiele dziewczyn stosuje. Słyszałam o Love & Desire. Czy któraś z Was używała?