Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biednym facetom mówię stop, 2700 to ja wydaję na kosmetyki jednorazowo a nie na

Polecane posty

Gość gość

życie przez cały miesiąc..... Z resztą wielu facetów zarabia tyle w porywach :D

Gość gość
Ja zarabiam 12tys a ty

Gość gość
kogo to interesuje

Gość gość
12 tys. taaaaa weź odejmij 11 tys. i będzie zgodnie z prawdą.

Gość Kinky Ska
Szkoda że rozumku nie mnożna sobie dokupić :):):):):):):)

Gość gość
Moze wy tyle zarabiacie ja zarabiam 12 wali mnie to czy mi wierzysz czy nie ale takiej pustej baby jak ty to bym nie chcial

Gość gość
Rozumek też można dokupić pustaczku :) Nie ma pieniędzy - nie ma niczego.

Gość gość
Jak wyżej, bez kasy to możesz wyrwać desperatkę.

Gość gość
Zarabiam 8,500 tys. i w życiu nie splunąłbym nawet na taką materialistkę jak ty. Zarabia ledwo 3 tysie i ma pretensje. Nieudacznica.

Gość gość
Kto napisał, że zarabiam ledwo 3 tysie? Czytaj ze zrozumieniem. 3 tys. to ja jednorazowo WYDAJĘ a nie utrzymuję całej rodziny przez miesiąc, z resztą wiele z was nawet tyle nie ma.... 1500 i różnie. W jakiej to branży się zarabia prawie 9000 bez umiejętności czytania? Faceci już weźcie sobie nie dodawajcie. Nieudacznicy :D I co mnie to obchodzi, że "takiej pustej baby byś nie chciał" :D a czy ja szukam związku z tobą?! :D

Gość Kinky Ska
sikasz pod siebie że dajesz sie naciągnąć u kosmetyczki na prawie 3 tysie :D jak wiesz gdzie to dokup trochę tranu do głowy. Srasz tym bogactwem jakby to miał być wyznacznik czy ktoś jest "dobrym" czy też "lepszym" człowiekiem od kogoś kto zarabia tyle w miesiąc. Jedyne czym możesz sie pochwalić to pieniądze, d***** też dużo zarabiają i też dużo wydają na kosmetyki i wenerologa :)

Gość gość
Zgadzam sie z autorka. Dobre kosmetyki to podstawa dla pięknej kobiety. Niestety wielu panów nie potrafi tego zrozumieć i temu sprostać.

Gość gość
Sikasz pod siebie :D

Gość Kinky Ska
xD

Gość Kinky Ska
Ale jej dowalilam xDDDDD ze d***** tez tyle zarabiają xDDDD hah

Gość gość
dla brzydkich kobiet to podstawa, inaczej nici z bzykania.Jak się wygląda jak frankenstein to tyle musicie wydać,,, biedne brzydule

Gość gość
Piękne kobiety rownież muszą dbać o siebie używając kosmetyków PIELĘGNACYJNYCH. Jak jestes brzydka to sobie smaruj twarz jakimś bublem.

Gość gość
Buhahaha Przeczytaj sobie co inna kobieta z klasą napisała. Brzydulo bez kosmetyków :D Kobieta bez dobrego makijażu to nie kobieta, ale facetom gołodupcom to odpowiada, tanio, "ekologicznie", "baba nie jest rozrzutna i można coś odłożyć, tzn. pieniądze na kupce". Jak dla mnie to możecie swoj***aby ubierać w worki po ziemniakach i zawsze na sportowo. Nie mój styl :) Kinky Ska Tak mi dowaliłaś, że aż samą siebie ośmieszyłaś.

Gość gość
Kto napisał, że zarabiam ledwo 3 tysie? Czytaj ze zrozumieniem. 3 tys. to ja jednorazowo WYDAJĘ a nie utrzymuję całej rodziny przez miesiąc, z resztą wiele z was nawet tyle nie ma.... 1500 i różnie. W jakiej to branży się zarabia prawie 9000 bez umiejętności czytania? Faceci już weźcie sobie nie dodawajcie. Nieudacznicy smiech.gif I co mnie to obchodzi, że "takiej pustej baby byś nie chciał" smiech.gif a czy ja szukam związku z tobą?! x x Wiesz, jakoś mi się nie chce wierzyć że zarabiasz więcej niż 3 tys, sądząc po poziomie wypowiedzi. Odpowiadając na drugie pytanie: w branży informatycznej, jako programista przez 3 lata. Dalszy ciąg pytań to już hipokryzja.

Gość Kinky Ska
Tylko że ja facetem jestem xD

Gość gość
"Piękości" nie stosują żadnych kosmetyków pielęgnacyjnych i wyglądają staro już po 20 ;) Mnie ludzie biorą za młodszą. Hahaha Śmieszą mine takie zaniedbane dziwaczki. Co do dziwek - no skoro tyle zarabiają to przynajmniej są zadbane. Jak widzę, że facet jest gołodupcem lub ma dziwne ideologie typu "ładne nie muszą o siebie dbać i się malować" to uciekam.

Gość gość
To sam siebie ośmieszyłeś. Nie znam żadnej pięknej biedaczki, bo o piękno trzeba dbać, kobiety o siebie nie dbają i brzydną.

Gość gość
Ty się lepiej zajmij swoim poziomem ;) Na urodę już za późno.

Gość gość
pewnie dzisiaj masz akurat wolne ha ha ... żałosne prowo

Gość gość
Bzdura. Kobiety albo rodzą się ładne albo brzydkie. Te brzydkie potrzebują operacji i tapet. Ogólnie Polska to chyba najbrzydsze społeczeństwo zaraz po azjatach. Nie ma różnicy jaka płeć - polskie geny.