Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydzę się że to wszystko mam po rodzicach.

Polecane posty

Gość gość

Okropne imię i śmieszne nazwisko,brzydki kolor włosów niski wzrost to wszystko od moich idiotycznych rodziców i ich głupich genów ja nie chcę taka być nie chcę ciągle patrząc w lustro wiedzieć że mam np.nos po ojcu ja ich nienawidzę to debile w dodatku zawsze mówili mi że jestem do d**y i mam przez to bardzo niską samoocenę w ogóle to długa historia,dlaczego ich nienawidzę ale mam za co nienawidzić co ja mam zrobić?

Gość staraDpo50tce
jak CI mówia ze jesteś do d... to zapytaj KTO CIĘ ZROBIŁ ??? ze taka jesteś.

Gość gość
podziękować za życie, chociaż za to inni mają gorzej, rodzą się bez nóg, rąk, a Ty póki co wiele możesz zmienić i w wyglądzie i w myśleniu

włosy można ufarbować, nos zmienić operacyjnie. operacja nosa jest relatywnie tania - moja dziewczyna zbierała pół roku. Ja też nie jestem wsoka ale daję sobię radę - buty na obcasie to najlepszy wynalazek ludzkości.

Gość gość
Jasne wygląd mogę zmienić ale co z całą resztą? co byście zrobili na moim miejscu gdybyście się tak psychicznie źle ze sobą czuły?

Gość gość
pliiiss odpiszcie coś

Gość gość
na Twoim miejscu poszłabym do psychologa, dobra terapia podniesi Ci poczucie włąsnej wartości, odzyskasz pewność siebie i pozbędziesz się kompleksów