Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie nad morze z niemowlakiem?

Polecane posty

Gość gość

Planuję w te wakacje wybrać się nad morze. Znacie jakieś fajne, rodzinne miejscowości godne polecenia, a także jakieś konkretne kwatery? Wybieramy się z 2 dzieci, jeden synek ma 7 lat, a drugi będzie wtedy miał 3 miesiące. Chodzi o to, żeby było w miarę spokojnie, czyste duże plaże z łatwym zejściem, żeby dostać się wózkiem i żeby były jakieś tam atrakcje dla dzieciaków.. Z góry dziękuję za pomoc:)

Gość gość
ja co roku jeżdżę do Ustronia Morskiego i i jestem zadowolona:)

Gość gość
w zeszłym roku byliśmy w Krynicy Morskiej, super miejscowość, na pewno jeszcze tam wrócę

A ja kocham Międzyzdroje ;) Starsze dziecko nudzić się tam na pewno nie będzie :D - place zabaw,parki,wypożyczalnia rowerów/innych sprzętów ,karuzele ...i inne atrakcje.

Gość gość
polecam Kołobrzeg

Gość gość
Lubiatowo - z daleka od dużych miast, duże domki, niedrogo, zwłaszcza przed 15.07, dużo miesjaca na spacery z wózkem, do plazy dosłownie 50 m... a same plaże chyba najładniejsze na naszym wybrzeżu. Jeździłam tam co roku z dziadkami od 3 roku zycia i córke 2 letnią zabrałam w zeszłym roku - było super. ow wiktoria pl

Gość gość
A może Łeba? dużo atrakcji min Park dinozaurów, duże plaże

Gość gość
3 miesięczne dziecko? A nie lepiej dziecku będzie w domu? Tylko obce miejsce..? Znając życie masz tam sporo km..jesteście nieodpowiedzialne i macie w d***e dobro swoich malutkich dzieci

Gość gość
Nie no..najlepiej to na następny dzień po porodzie jechać w podróż dookoła świata

Gość gość
myślę że morski klimat służy dzieciaczkom.. w domu, to siedzi teraz,,a w wakacje myślę że taki wyjazd to dobry pomysł..inny klimat, lasy itd..fajna sprawa

Gość mamadwóchdziewczynek
Nie napisałaś jaką lokalizację preferujesz... ja wyjeżdżałam z córeczką jak miała 6 miesięcy i dla mnie najważniejsza, obok bliskości morza, była jak najkrótsza droga. Wybrałam Krynicę Morską i było w porządku, chociaż chyba wolę pełne morze a nie zatokę... Ja kocham Karwię i Jastrzębią Górę, z tych bliżej położonych ode mnie te zdecydowanie polecam.

Gość gość
Akurat dziecku służy zmiana klimatu, więc to owszem dla jego dobra.

Gość gość
No właśnie w Krynicy Morskiej byliśmy ostatnio, bardzo nam się podobało..ale teraz bardziej myślałam o zachodnim wybrzeżu..

Gość mamadwóchdziewczynek
Ja zachodniego wybrzeża za bardzo nie znam... byłam już dawno temu; z dziećmi byłam w Ustce, Łebie, Sopocie, Jastrzębiej Górze, Juracie, Karwi, Krynicy... Szczerze dla mnie najładniejsze plaże są w Karwi, a właściwie po to jadę nad morze żeby się plażą cieszyć. Myślę, że ktoś Ci doradzi i spędzicie udane wakacje ;-)

Gość Kolobrzeg tu bylismy
:)

Gość gość
Łeba jest super :)

Gość gość
O Jezu, Jastrzębia Góra :(. Ja byłam tam tylko na chwilę u znajomych i chciałam uciekać po 15 minutach. Tłok, tłum i jeszce raz tłok, wąska plaża, okropne dojscie, zero lasu tylko jakieś wyleniałe krzaki i dzrzewka, ulica *****iwa przez środek, płył, kurz i dyskoteka. Dla mnie koszmar. Ja jeżdżę do Białogóry, czyli coś pomiędzy Karwią i Lubiatowem. Wiekszy spokój niż w Karwi, ale więcej atrakcji niż w Lubiatowie. No i plaża dużo szersza niż ta w karwi.