Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plplplplpl

Czemu dotad nie wymyslono leku NA RAKA ???

Polecane posty

Gość gość
nasze pokolenie ? co ty piertolisz ? moja babcia ma 89 lat, własnego syna przeżyła o lat 32 mój ojciec zmarł w wieku 57 lat na raka jak myślisz ile mnie życia zostało ?

Gość gość
Nasze pokolenie w sensie 100l tak sie liczy jedno pokolenie,wiec sama widzisz czy za babci czasów było zdrowiej ,czy teraz jest zdrowiej a w aptece masz lek na niby wszystko :)

Gość gość
A czy aby komórki nowotworowe nie "żywią" się glukozą? Więc może wystarczy drastycznie obniżyć spożywanie węgli, żeby go zagłodzić?

Gość gość
To tez jest sposób na zmniejszanie liczby ludnosci,głobalizacja,szczepinka na ptasia grype miała byc taka bronia bilogiczna która zdziesiatkuje ludzkosc w krótkim czasie ale sie nie udało :(

Gość gość
16.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość To nie komórki rakowe zywia sie głukoza tylko grzyb zywi sie glukoza a grzyb wywołuje raka to juz udowadniał Onkolog Simoncini,w swoich wystapieniach

Gość gość
No ja czytałam, że komórki nowotworowe. Ale może się mylę? Zresztą węglowodany wg mnie są i tak be.

Gość gość
Moj tesc wynalazl lekarstwo na raka. Tylko jest niedozwolone, poniewaz najpierw ten medykament musi przejsc szeger BARDZO drogich badan. Moze leczyc tylko pacjentow w stadium N, gdzie dozwolone leki juz nic nie zdzialaja. w 100% skuteczny lek. Wielokrotnie sprawdzony na smiertelnych przypadkach (pacjentach).

Lek na raka jest. Nie wiem czy na każde stadium. Wystarczy poszperać po necie, i poczytać o wpływie zwykłej witaminy C na komórki rakowe. Nie mówi się o tym głośno, bo koncerny farmaceutyczne padły by na pysk.

Gość mataczzcz
gość wy i wasze teorie spiskowe x teorie spiskowe ?:) cóż jak narazie to swiat ma problem z liczebnoscia ludzi , a nie odwrotnie i jeszcze długo tak bedzie ,a to bardzo niebezpiecznie , bowiem wyliczono , ze by ziemia ! egzystowała stabilnie , czyli by sobie natura poradziła z fekaliami itd to max ludnosci a obszarze zmiemskim nie moze byc wiecej niz 5 miliardów , a may juz 7

Gość gość
No to jak widzimy zwykła soda oczyszczona jest bardzo skuteczna na raka,wiec o czym my tu mówimy :D

Gość gość
16.05.14 [zgłoś do usunięcia] mataczzcz He he wielcy swiata chca aby zostało 500 mil :)

Gość gość
Okazuje sie ze rak to niemowle ,łatwiej go zlikwidowac jak grype :) to tylko wielkim tego swiata zalezy aby nadac chorobie smiertelne znaczenie,człowiek w silnie zdesperowany zrobi wszystko co mu kaza medycy :D

ht tp://leczenieraka.org/index.php/leczenie-raka/niekonwencjonalne-metody-leczenia-nowotworow/witamina-c Tu jest co nie co napisane, choć ja te informacje miałam z jakiegoś bloga. jest też dobra książka (bodajże niemieckiego autorstwa), na temat wpływu diety na raka. Jak przypomnę sobie tytuł to wrzucę.

Gość mataczzcz
nie wiem czy chca , wiem ze jest taka teoria i badania .

Gość gość
Takie sa przecieki badaniom to nie wierz,bo zalezy kto bada co bada i w jakim celu bada,czy badach jest obiektem badanego czy badane badacza,to sa trudne pytania,ale nauka to jak badanie kosmosu przez słomke :)

Gość mataczzcz
zawsze na wszystko biorę poprawkę :)

Gość gość
moim zdaniem wszystkie choroby biorą się z tego, že jemy byle co i stanowczo za dužo. jakže obejść się bez ciasta,taki zwyczaj- goście przychodzą- przeciež nie wypada inaczej,jakže nie zjeść rosołu z makaronem, jak nie odmówić sobie schabowego z kukurydzą z puszki i lodów na deser. Potem kawa ze śmietanką. Podstwą jest zmiana świadomości. Nasz organizm potrzebuje tak niewiele by być w dobrym stanie.

Gość gość
Ja proponuje opatentowac topik z tymi"cud" lakarstwami i zrobic na szaro koncerny farmaceutyczne. Jacy Wy ludzie jestescie naiwni umieraja biedni i bogaci a Wy nadal wierzycie "uzdrowicielom"czy bioenergo.

Gość gość
No właśnie czy w Smoleńsku był zamach czy nie?

Gość gość
choroby to odzwierciedlenie žycia jakie prowadzimy, potem aplikujemy sobie kilka rodzajów lekarstw zamiast juž dužo wcześniej skupić się na tym co nam może WPRZYSZŁOŚCI zaszkodzić, narazić na ciężkie choroby ale skoro nie myślą o tym młodzi to tym bardziej starsi, którzy pochłaniając pasztet czy mielonego ze zwłok, zastanawiają sie skąd u nich miażdżyca, nadciśnienie, choroby serca..ha- pewnie "dziedziczne"

Gość gość
Dlatego polecam Naltroxen-Adepend,w małych dawkach od 1-4 mg w kubku magnetycznym!

Gość gość
16.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość M No włąsnie ludzie ,jacy wy naiwni jestescie umieraj biedni i bogaci,a wy wierzycie ze lekarz was uzdrowi he he :)

Gość gość
Dlatego ja polecam Adasia zPodkarpackiego mi wyleczyl 4 raki w tym czerniaka

Gość gość
Oj tam to juz jest reklama....

Gość gość
To spam a nie reklama!

Gość gość
To spamerska reklama jaka miło :)

Gość gość
Dlatego polecam Naltroxen-Adepend,w małych dawkach od 1-4 mg w kubku magnetycznym! Mozna wspomuc sie zapperem i nanosrebro.