Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plplplplpl

Czemu dotad nie wymyslono leku NA RAKA ???

Polecane posty

Gość gość
I jeszcze sode i jeszcze kwasne mlekoi jeszcze świece Hopi i jeszcze moxe i jeszcze i jeszcze.....

Gość gość
I cudowna terpaia Gersona i koc***azur z proszkiem zasadowym

Gość gość
Taaaaak,Taaaaak!!!

Gość gość
Wiec dlaczego sie nie leczy marihuana lub witamina C w szpitalach, skoro wiadomo, ze te dwie maja cudowne dzialanie w zabijaniu nowotworow????

Gość gość
17.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość He he ,ale naiwne pytanie :),bo wtedy szpitale by były puste,a zyski firm farmaceutycznych i lekarzy by szlag trafił :D,Nikt nie podcina gałezi na której siedzie,co Ty zycia nie znasz,jak małe dziecko zadajesz pytania :D

Gość gość
bo te dwie rzeczy to sa rzeczy stworzone przez nature, wiec koncerny farmaceutyczne nie moga ich opatentowac i pobierac kroci za ich uzywanie. a w szpitalach sie ich nie stosuje, bo szptale i cala sluzba zdrowia, czy to prywatna, czy panstwowa jest skazana zawsze na to co koncerny farmaceutyczne im nakaza. to one decyduja co ma leczyc, a co nie. ba, to one decyduja, co ma byc nauczane na studiach medycznych, a co nie. i niewazne, ze sa zeczy skuteczniejsze od chemioterapii, tu przede wszystkim chodzi o zysk finansowy, a tegoz po zastosowaniu naturalnej witaminy C np. w leczeniu by nie bylo :)

Gość gość
Jak to nie wynaleziono leku na raka??a kto tak powiedział???Oczywiscie ze wynaleziono i to jest tych leków bardzo duzo

Gość gość
o borze szumiący... czytam tę "dyskusję" i nie wiem, czy śmiać się czy płakać... :D :o

Gość gość
jak masz dylemat, to moze sie zesraj :D

Gość gość
no i co bedzie jak sie zesra???to dopiero bedzie dylemat :)

Gość gość
"Oczywiscie ze wynaleziono i to jest tych leków bardzo duzo" Racja: kałasznikow, arszenik, strychnina, szubienica, utopienie... co jeden to skuteczniej leczy, i to do końca życia :D

Gość gość
O najwazniejszym zapomniałas,o CHEMIOTERAPII

Gość gość
nie, nie zapomniałam, dzięki chemii mam za sobą już 8 lat życia bez raka, a nie wyrok śmierci z rakiem

Gość gość
To nie dzieki chemii tylko dzieki swojemu organizmowi,równie dobrze mogłabys powiedziec,dzieki dzieki Bogu,

Gość gość
Chemia to bardzo silna trucizna zabija całego człowieka raze z rakiem,a nawet rak jest najczesciej silniejszy

Gość gość
sobie wmawiaj, jak chcesz; ja takich nawiedzonych dyskusji mam po kokardę z czasu choroby, więc nawet nie będę tracić czasu na ciebie i tobie podobnym, bo już wiem, że to nie ma sensu; pozdrawiam, także i twoją koleżankę, która razem ze mną była na pierwszej chemii, reszty pod wpływem takich jak ty odmówiła (a i mnie namiętnie agitowała), i teraz możesz jej tylko kwiatki na grób zanieść, dać namiary na który?

Gość gość
dzieki chemie ludzie włąsnie umieraja,wiec stad te kwiatki na grobie,takich sa tysiace,setki tysiecy,co ty wiesz o zabiajniu!!!

Gość gość
Ja nie miałem zadnej kolezanki z rakiem ,ani nie mam,wiec mnie z kims mylisz,ale jak widze tu to norma :)

Gość gość
Odkryto,bo trudno tu mówic o wymysleniu,mozna tylko cos odkryc,

Gość gość
Tak wiec juz dawno wynaleziono ponad 300 leków na raka

Gość gość
To nie jest wartosciowy filmik,bo nie tematyczny,ktos sobie jaja robi

Gość gość
Faktycznie to jakiś głąb ten od filmików!

Gość gość
Dobrze ktos wczesniej napisal, ze jednego skutecznego leku na raka nie ma, bo w kazdym przypadku ten nowotwor bedzie inny. Jednym pomoze wit C w odpowiednim stezeniu, innym chemioterapia, naswietlania, zmiana diety, a innym nic, bo wszystko zalezy od organizmu. Najgorsze, ze coraz wiecej pseudonaukowcow lekarzy probuje zbijac kase na chorych w najciezszym stadium dajac im niepotrzebna nadzieje. W USA jest cala masa takich klinik, gdzie to osoby sa poddawane eksperymentalnym terapiom, placa za to grube miliony, a leczy sie ich mocznikiem albo innym "cudownym" lekiem.

Leku na raka nie wymyślono ale... na pewno można zmniejszyć prawdopodobieństwo zachorowania na niego przez zdrową dietę, unikania pewnych świństw w składach produktów. Jest to możliwe. Jeśli nie unikniemy w ten sposób choroby na raka to unikniemy innych chorób. zapraszam do przeczytania artykułu "Zamień chemię na jedzenie". Julita Bator najpierw wyleczyła dzieci, teraz napisała książkę o tym, czym się trujemy. wystarczy wygooglować i się pojawi - sami się przekonacie. Istnieją różne sposoby na rozszyfrowanie składów produktów, jednym z nich jest aplikacja efood, która skanuje i sprawdza skład produktów.

Gość gość
25.05.14 [zgłoś do usunięcia] wiew94 Bo nie mozna czegos wymyslec,mozna tylko odkryc,oczywiscie ze juz dawno lek na raka istnieje,ponad 300 róznych metod leczacych nowotwory,tylko ze nikomu poza chorym nie opłaca sie tego stosowac

wiew94 zgadzam sie z Toba w 100% w dzisiejszych czasach w każdym produkcie znajdziesz masę składników które nie pozostają bez znaczenia dla naszego zdrowia, wszędzie znajdziesz coś czego należy sie wystrzegać, składniki które moga się rpzyczynić chociażby do rozwoju raka w naszym organizmie. dlatego taka aplikacja skanując skłąd produktów to bardzo przydatna funkcja, mozemy idąc do sklepu wiedzieć co warto kupić a co omijać z daleka.

Nigdy nie będzie leku na raka ponieważ każdy przypadek raka może mieć różne przyczyny. Najczęściej jest wiele przyczyn, które założyły się na siebie. Przemysł farmaceutyczny konstruuje tylko poszczególne substancje chemiczne, które nie wpływają na przyczyny chorób, tylko na objawy.