Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wszystkie takie ekomatki a jak sie zapyta o konkret to zero odzewu

Polecane posty

Gość gość

Prosilam o namiar na jakas fajna sokowirowke/ wyciskarke i prawie nikt nie odpisal. A w innych tematach to tylko swiezo wyciskane soki pijecie lososia i kawior

Gość gość
Bo prawdziwe eko matki nie używają sokowirówek tylko warzywa i owoce na tarce ścierają i wyciskają przez pieluchę ;)

Gość gość
Udami wyciskamy!

Gość gość
Lososia nie powinno sie jesc czesciej, niz 2 razy w tygodniu, bo jest tlusty. Kawior jeszcze rzadziej, bo to sama sol :-D

Gość gość
Mam zwyklego robota kuchennego z Philipsa, cena od 500-2000 zl, zależy od firmy. Takim robotem mozesz robić wszystko - ciasto, koktajl, siekac warzywa, trzeć ziemniaki na placki i wyciekać soki Np z jablek i marchewki. Z cytrusów wyciskam ręcznie.

Gość gość
A ja mam blender. Wolę smothie i koktajle niż soki.

Gość gość
Bo nie uzywamy sokowirowek, tylko wielofunkcyjnych robotow kuchennych.

Gość gość
z blendera są całkiem fajne koktajle sa, cytrusy ręcznie raczej wyciskam pijalam soki z elektrycznej do cytrusów ( dwie połówki jednocześnie się da wyciskać). szybciej, ale tego białego więcej wchodzi stad czasami gorzki posmak się robi ale ekomatką nie jestem:classic_cool:

Gość gość
a gdzie ty widziałaś eko matkę na kafeterii? :D :D :D przecież tu są same tępaki od słoiczków, mieszkające z teściowymi i słuchające ich rad sprzed stuleci.

Gość gość
jeśli ma być jak najbardziej zdrowo ta raczej wyciskarka niż sokowirówka. o wielofunkcyjnych robotach kuchennych nie wspominając

Gość gość
A jaki problem śmierdzący leniu, wejść na net w pierwszej kolejności i poszukać czegoś z dobrą opinią? Sądzisz że jedzenie ekologiczne jest i musi być przygotowywane sokowirówką? Ja mam ręczny wyciskacz to cytrusów a reszta soków to eko soki warzywne lub warzywno owocowe kupne (zgrozo, gotowe).

Gość gość
Ja mam thermomixa ale wątpię by było cię stać

Gość gość
W doopie mam sokowirówki,bo piję colę z biedry:)

Gość gość
a ktoś mi powie czemu sokowirówki czy roboty nie sa dobre?

Gość gość
Bo są rakotwórcze:O

Gość gość
a może rozwiń swoja myśl. po prostu pytam. plastik używany akurat w tych rzeczach jakieś związki uwalnia czy jak?

Gość ex_debill_zaryczy_soon
wszystkie sokowirówki sa fajne, bo nikt sobie przecież nie kupi, inna sprawa, że jak ma się jedną to raczej nie ma jak porównać, czy inna nie byłaby lepsza;) p.s; ja nie wyciskam soków, myślę, ze zdrowiej jeść owoce i warzywa w formie naturalnie skondensowanej

Gość gość
Co się rzucasz? O ile dobrze pamiętam to ci kiedyś odpisalam. Cena ci nie pasowała. A tak w ogóle zamiast szydzic rusz zad poszukaj po opiniach o produktach i wybierz coś co c***asuje. Google używać umiesz? Czy tylko forum kafe masz na stałe wpisane w wyszukiwarkę?

Gość gość
sokowirówki nie są złe, ale lepsze są wyciskarki - więcej witamin trafia do soku

Gość gość
ja p*****le. nie jestem autorem tematu i jestem w tym dziale 2 raz w zyciu, zaciekawiło mnie co jest nie tak, napisałaś że rakotwórcze a teraz masz jakieś paranoje.... i ostatnia odpowiedź rozumiem. dziekuję :)

Gość gość
mam zwykłego zelmera za 150zł jeśli chodzi o sokowirówkę, drugą w robocie kuchennym ale jest gorsza i używam sporadycznie.

Gość gość
o wiele zdrowsze sa cale owoce ( moga byc tarte) niz soki! Nie wyciskam, najwyzej miksuję - mam Thermomix

Gość gość
Mamy Moulinexa easy fruit.Jestem Mega zadowolona..

Gość gość
To ja autorka Nie chodzi mi tylko o owoce ale tez warzywa - np marchew czy buraka ( nam np robota zelmera gdzie juz 2 razy zlamal sie element przy ucieraniu ziemniakow wiec nie polecam) Pytam uzytkowniczki, bo chce poznac opinie kogos kto robi np sok z burakow i narchewki, tu moge dopytac jakby co. Co do ceny to moge sporo wydac jesli naprawde warto.

Gość gość
No jak możesz wydać to kup wyciskarke. Ale nie pierwsza lepsza tylko się zastanów czy lubisz gęste czy klarowne. Ja mam Huroma, ma kilka siatek więc i gęste i klarowne zrobi. Smoothie i inne takie koktajle też. Wycisnie z marchwi buraków bez problemu. Owoce typu kiwi raczej przerobi na papke więc.mija się to z celem. Chyba że do koktaili. Maszyna drogą ale warta tej kasy. Nie do zdarcia, cicha, wygodna. Soki smaczniejsze niż z sokowirówki i bez hałasu jak przy starcie odrzutowca.

Gość gość
A jak długo użytkujesz juz tą Huromę? Nic się nie dzieje z elementami? Z czego są zrobione sita? Nie pękają sita?

Gość leniwczynka
szczerze mowiac stoi u mnie sokowirowka ale albo nie mam czasu,albo checi albo po porstu taka leniwa jestem ;p i nie robi soczkow, choc na poczatku mialam tyle energii zeby je wyciskac! a teraz ide na latwizne i kupuje soki w sklepie... ale przynajmniej nie mam wyrzutow sumienia, bo ekologiczne kupuje i bezcukrowe, rabenhorst,marwit itd :p

Gość braćkiść
Rabenhorst ja tez kupuje. czasem ciezko dostac, ale warto sie postarac, bo sa naprawde fajne

Gość gość
wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać ze spamem!!! wypeirdalać