Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ILE CZASU ZAJĘŁO WAM PRZYGOTOWYWANIE PREZENTACJI MATURALNEJ?

Polecane posty

Gość gość

Termin mam w czwartek. Jeszcze nic nie zaczęłam. Jeśli zdobędę ksiażki w sobotę i wtedy zaczne wszystko pisac i się uczyc to mam szansę? Chodzi mi tylko o to żeby zdac te pieprzona ustną.

Gość gość
ja całe 3 lata liceum pisałem tą prezentacje i sie uczylem a i tak nie zdalem

Gość gość
A czemu jutro nie pojdziesz po ksiazki?

Gość gość
Chyba jakiś jeden dzień. Dostałam maksimum punktów. No ale plan pracy miałam super szczegółowy więc opowiedzenie na podstawie tego planu było łatwe. Tobie też to radzę.

Gość gość
Dzień przed, tzn w nocy napisałam, nastepnego ranka się wykułam, poszłam, nic nie powiedziałam z tego czego się wykułam, wiadomo cos tam zostało i zdałam. kaszka z mleczkiem :D nie ma sie co stresować :p

Gość gość
z tego co pamietam książki z biblioteki wzięłam ambitnie z mieisac wczesniej, 3 dni przed prezentacją uznałam że pokserowane fragmenty będa lepiej się prezentować jak je potne idealnie równo, podziurkuje i włoże do segragetora. jakieś 18godzin przed uznałam, że warto poczytać co miałam, siedziałam w nocy, robiłam kolorowe notatki z wierszy i powieści. nie miałam napisanej prezentacji nawet jednego zdania gadałam z głowy, nei zmieściłam się w czasie oczywiście, ale było chyba znośnie bo dali mi 80% także luuuz ;)

Gość gość
Pościągałem coś tam z netu, wydrukowałem, poczytałem parę razy i wystarczyło na 75%

Gość gość
Dzień przed maturą. Wystarczy, że cos powiesz... Szkoły nie lubią zaniżać sobie opinii, więc to w sumie formalnosc.

Gość gość
Zresztą i tak nikogo to nie interesuje czy Ty bedziesz mieć 100 % czy 30 % z ustnego polskiego... Ważne, aby zdać.

Gość gość
hmmm mi jakieś 5 min, wysłanie maila z tematem. potem przelew. i 100 procent

Gość gość
Jak można tak odkładać na ostatnią chwilę, ja dopiero na studiach tak zaczęłam robić ;) Miałam prezentację napisaną (w połowie samodzielnie :P) ok miesiąca wcześniej, czytałam jakieś tydzień wcześniej, ale ogólnie jakby się przyłożyć to można w dwa-trzy dni napisać i przy okazji się nauczyć.

Gość gość
A masz już temat?

Gość gość
Absolwentka filologii polskiej pisze prace maturalne na każdy temat! Doświadczenie - 5 lat. Solidnie, szybko i rzetelnie! Bez kopiowania z Internetu! Do każdego tematu podchodzę indywidualnie:) Więcej informacji na maila. Masz pytania? Pisz śmiało! To nic nie kosztuje. Zapewniam stały kontakt w razie pytań odnośnie pracy jak i samej matury:-) KONTAKT; matura24H@wp.pl GG; 39631281