Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochalam sie w kims z terapii grupowej, fobicy macie szanse na milosc

Polecane posty

Gość gość

tylko musicie wyjsc z domu :) idzcie na terapie dla takich a pozancie wiele osob jak wy sami i moze znajdziecie przyjaciol albo nawet milosc. ja znalazlam :)

Gość gość
Hehe. Polecam psychotropiki.

Gość gość
tam sami obłąkani ?

Gość gość
No...i zbesztali dziewczynę

Gość gość
to sa durnie ktore nie maja pojecia o tym co to fobia. Sama bym poszla na taka terapie ale nie wiem czy dwoch fobikow to dobre rozwiazanie

Gość gość
A ile masz latek skarbie?

Gość gość
A wyszlas juz z fobii?

Gość gość
do prymitywów - bzykania nie było, regulamin terapii zabrania kontakty seksualne między uczestnikami to raz, a dwa tak jak ktoś wspomniał nie macie pojęcia o niczym do normalnych - nikt tam nie jest obłąkany :D gdybym miała do wyboru spędzić godzinę z takimi a godzinę z nudziarzami z korporacji to wybrałabym tych wg was "obłąkanych" czemu obłąkani? bo są introwertykami? bo nie szczekają non stop? bo mają świat swoich przemyśleń i wrażliwość? 9:08- idź na taką terapię :) nie stracisz nic, możesz przez NFZ załatwić, ja tam nie szłam z zamiarem poznania kogokolwiek tylko by stać się odważniejsza, nie bać się ludzi, wyszło inaczej :D czy dwóch fobików to dobre rozwiązanie to czas pokaże 9:20 - do końca jeszcze nie wyszłam, ale robię postępy, bo nie unikam sytuacji społecznych tak bardzo jak wcześniej

Gość gość
gratuluje :D kiedys jak robilam terapie grupowoa tez zbudowala sie z tego parka, ale nie tam. pisali ze soba przez Jakis Portal bez zdjec i dopiero jak sie spotkali, to zo wyszlo na jaw. Tez warunkiem bylo, ze zwiazki sa zabronione i para zdecydowala sie jednak na terapie. jak pozniej bylo to nie wiem...