Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolderka dla noworodka a lato

Polecane posty

Gość gość

Czy uwazacie,ze w wyprawce powinna sie znalesc kolderka cieplniejsza niz tylko becik? Wiadomo pogody bywaja rozne,ale uwazam by na zapas miec jak bedzie zimniej czy tez na pozniej. Moja mama za to ciagle sie wtraca,ze po co ze te kolderki sa za duze i ze na lato nie potrzeba,al przeciez rozmiar jest standardowy a przyda sie jak nie teraz to pozniej,rodze na poczatku sierp. Co myslicie ??

Gość gość
Prosze o opinie:-)

Gość gość
tak, kolderka jest wazna, ale kup taka specjalna na lato. Nie przegrzewaj dziecka, bo bedzie chorowalo. I jak bedzie upal, to nie przesadzaj becik starczy.

Gość gość
Wiadomo,ze na lato becik ale kolderka chyba tez powinna byc w razie czego

Gość gość
Młody urodził się w maju i do jesieni przykrywałam go tylko kocykiem lub pieluszką tetrową,kołderka przez ten czas leżała nieużywana.

Gość gość
A co jeszcze bedzie zbedne z wyprawki na lato?

Gość gość
Ja kupiłam cały komplet: kołderka, poduszka, ochraniacze itp. i kołderki nie będę używać ale przecież może poleżeć, potem nie będę specjalnie musiała kupować. Na lato mam rożek i śpiworek a na kołdrę też przyjdzie czas, teraz leży w szafie i czeka.

Gość gość
ja kupiłam komplet, dziecko mam zimowe, ale cały rok używamy kołderki, na początku tylko rożek a potem jak wyrósł to kołderka, samej mi w nocy zimno nawet pod cieniutką kołderką :)

Gość gość
latem kocyk polarowy, oddycha lepiej

Gość gość
Ja kupilam 2 beciki,w jednym jest mala poduszeczka,zastanawiam sie czy dokupic jakas jeszcze

Gość gość
ja w ogóle kołdry nie używałam i nie używam a córka ma już 15 miesięcy. Tylko kocyki, na początku mniejsze, bo wygodniejsze. Na lato jak jest mega gorąco mam koce bambusowe takie cieniutkie oddychające.

Gość gość
tylko rożki a potem spiworek do spania - dla bezpieczenstwa kołderki grubo po roku

Gość gość
Mam dziecko majowe i dziecieca posciel kupilam dopiero pozna jesienia. Na samym poczatku synek spal w rozku/kocyku, potem w upaly pod rozlozonym rozkiem, potem w spiworku i dopiero na listopad gdzies koldra. Malutkich dzieci nie powinno sie przykrywac koldrami, bo moga sie nimi nakryc i nie umiec odkryc - po prostu jest to niebezpieczne.

Gość gość
kołderka dla noworodka???? po co??? chyba że na bniegunie mieszkasz :O kilka sztuk kocyków, różnej grubości, ewentualnie śpiworek cienki na lato, grubszy na chłodne dni i już

Gość gość
moje dziecko caly rok spi pod kocykiem....i tak go skopuje z siebie. Dlatego zimą jeśli się obudzę w nocy, przykrywam ją..a jak nie to tak śpi :) najwyraźniej nie jest jej zimno bo przesypia całe nocki...

Gość gość
Ja mam kocyki aden+ anais to świetna firma. Rewelacyjna jakość az przyjemnie otulac nim maluszka i co najważniejsze dziecko sie w nim nie przegrzeje. Sa różne grubości i wielkości. Szczerze polecam.

Gość gość
Kolderka kupiona ale uzywamy tylko spiworki

Gość gość
Ja polecam kołdry z a runa alpaki wiarygodny producent alpacarium@gmail.com