Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy każda córka jest taka sama jak matka

Polecane posty

Gość gość

jak bylam w liceum to mialam naprawde fajne kolezanki, odwiedzalysmy sie wiec sie znalo rodzicow,jedna miala okropna matke, wszyscy jej sie bali , zawsze byla niezadowlona, a moja kolezanka non stop plakala przez nia, jednej rodzice spali oddzielnie przez cale swoje zycie tzn nawet seksu nie uprawiali, teraz mamy ponad 30 lat i nie moglam uwierzyc ze wiekszosc zrobila sie albo powoli robi jak mamy, ta co miala okropna mame sama sie zrobila zlosliwa, zgnusniala, az nie moge uwierzyc by byla fajna w liceum, tej co rodzice nie spali ze soba ma meza i tez z nim nie sypia bo on sie zali wokolo ze zona nie d******py od 3 lat, inna znowu ktorej mama byla chyba najfajniejsza, mozna bylo pogadac jak z kolezanka jest wlasnie jak ona, zawsze w dobrym humorze, ja akurat tez zawsze bylam pogodna osoba jak moja mama i tak jest do dzis, mam jeszcze pare kolezanek ktore rzeczywiscie im starsze tymbardziej zachowuja sie jak ich mamy, az nie do uwierzenia

Gość gość
nie każda córka jest jak matka. z wyglądu moja siostra za dzieciaka była bardzo podobna jak matka w dzieciństwie ale teraz już nie. za to charakter całkiem odmienny.

i dlatego lepsze dziw/ki, chociaż płace i mam, a ten mąż to frajer, płac****atrzy na żonę codziennie i nie ma

i dlatego lepsze dziw/ki, chociaż płace i mam, a ten mąż to frajer, płaci,/ patrzy na żonę codziennie i nie ma

Gość gość
nii...c****ja ! nie zgadzam sie :) ja jestem zupelnie inna jak moja matula i chce byc soba tylko soba ! pracowalam dluugo na moj charakter i nie dam sobie wmowic ze jestem taka czy owaka ja jestem ja :)

Gość gość
nieprawda

Gość gość
Nie. Ja mam charakter mieszany. Trochę po ojcu, trochę po matce, a nawet i po kuzynce :D

Gość gość
coś w tym jest ale to raczej nawyki wyniesione z domu.