Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jecie jak jestescie na diecie ?

Polecane posty

Gość gość
"Tylko i wyłącznie po posiłku " interesujące , uzasadnij proszę .

Gość gość
Powiem tak ciężko mi schudnąć też , gdyz biorę leki które wpływają na masę ciała .Dla mnie najzdrowiej byłoby schudnąc ok 1 kg miesiecznie .Tak mi lekarz zalecił , miałam gdzieś rozpiskę od lekarza co jeśc .Ale zgubiłam to :(główny problem mam taki co jeśc po 22 . bo wtedy chce mi się jeśc naprawde bardzo piłam wodę ale mam bóle brzucha jak się jej opije .Co polecacie na ten głód wieczorem chodzi o cos dietetycznego .Nie powiem moja waga spadła bo w ciagu 2 miesiecy schudłam 5 kg , bez wysilku zbytniego ale teraz mam taki okres że chodzę głodna ciagle wieczorem

Gość gość
Proszę, tu np. cały długi art z wyjaśnieniami: www.sfd.pl/%5Bart%5D_Aeroby_na_czczo__za_i_przeciw.-t511882.html

Gość gość
ok,dzieki

Gość gość
Wieczorem białko i warzywa, czyli np. puszka tuńczyka i surówka z ogórka z oliwą...

Gość gość
Po 22 ?Takie rzeczy mozna jeśc ?

Gość gość
A niby czemu nie i co ma do tego godzina? Ostatni posiłek powinien być do 3 godzin przed snem, jak chodzisz spać po 2 nad ranem to i o północy możesz zjeść. A nawet powinnaś.

Gość gość
gggg

Gość gość
No tego nie wiedziałam , mnie powiedziano że ostatni posiłek powinnam zjeść 18-19

Gość gość
Bo taka bzdurna opinia krąży... a potem ludzie tak robią, organizm tak długi czas między kolacją a śniadaniem traktuje jak głodówkę, metabolizm spada bo trzeba oszczędzać skoro są braki i baj baj odchudzanie ;)

Gość gość
Dzieki za odpowiedzi

Gość Cecylllka
Śniadanie: kefir + jakiś owoc typu jabłko 2 Śniadanie: marchewka do oporu, biore też czasto jakiś mus np. jabłko z bananem Obiad: Gotowany kurczak (pierś) lub gotowana ryba, lub same gotowane kartofle. Do tego mizeria: ogórek z jogurtem naturalny lub jakaś inna lekka surówka. W między czasie: jabłka, suszone owoce, sok z pomidorów. Kolacja: jak byłam grzeczna - kawałek (do 4 sztuk) ciemnej czekolady + gotowane warzywo typu brokuł, kalafior, ziemniak... Do tego dużo wody mineralnej tak około 2 litry. Kawa tak, ale bez mleka i z cukrem trzcinowym. Stosuję też tabletki z zieloną kawą slimgreen, ale tylko jako uzupełnienie diety.

Gość gość
No a czym mogłabym zastapic cukier , może miód lub liscie stewii jak sadzicie ?

Gość gość
A ile razy dziennie jesz taką sałatkę ? Ile posiłków zjadasz podaj przykładowo swoje menu całodzienne ?

Gość Agata1975
zamiast zwykłego cukru stosuj sobie trzcinowy - jest zdrowszy. Ja też sobie od czasu do czasu kupuję colę light jak już nie mogę wytrzymać. Ale z cukrem jest tak, że jak wytrzymasz bez niego z 7-8 dni to potem przechodzi ci już na niego taka ochota, ale trzeba wytrzymać. Chrom też powstrzymuje apetyt na słodycze, na mnie trochę działa. A ja niestety jestem uzależniona od cukru, nie daję bez niego rady i już nawet tak bardzo nie próbuję. A ten slimgreen to jak działa? zauważyłam, że ma chrom, nie musiałabym brać go osobno. Myślałam o jakimś suplemencie, ale nie wiem czy zadziała. Próbuję też ostatnio pić rozcieńczone soki - ale rozcieńczone.