Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malym

O tym jak Lubicie Palić za sobą mosty...

Polecane posty

Gość malym

Kilka gorzkich słów prawdy - Zapraszam do Dyskusji :) Polecam super cytat na początek http://malym.pl/?photo=spalone-mosty Często jest tak, że osoby, które zrobią dla Ciebie wszystko są przez Ciebei ignorowane Często jest tak, że nawet nie zdajecie sobie sprawy o tym jak bardzo ta osoba Cie Lubi, Kocha i jak bardzi zależy jej na Twoim szcześciu... a Ty? Odrzucasz ją czasem z powodu - nie Mój typ, idiota, za brzydki, za ładny (sic), przyjaciółka odradzała... Wiecie co czuje druga strona ? Pokaże Ci: "A pomimo wszystko, nie życzę Ci niczego złego. Mam tylko cichą nadzieję, że gdy będziesz wracać do domu coś Cię potrąci, może nawet nieco bardziej skutecznie niż sobie to wyobrażam." Teraz zasadnicze pytanie - dlaczego odrzucasz osobę, która byłaby dla Ciebie powiernikiem, najlepszym przyjacielem, osobą która zrobi wszystko tylko dlatego, że jakaś część jej szczęścia zależy od Twojego? Wiesz co to Badoo? W komórce dobieracie sie w pary mając serduszko i X - wiecie ile razy zastanawiam się co by było gdybym kliknął przy niektórych Serduszko, znalazło by dopasowanie i spotkalibyśmy się ? Ile razy myślę czy klikając pieprzony X przypadkiem nie odrzucam kogoś naprawdę fajnego ale okropnie wyglądającego na zdjęciach ? ile razy odrzucam okazje do prawdziwej miłości? Idealnie dopasowanego partnera życiowego ? Teraz Wasza kolej czekam na opinie i Wasze zdanie ////// MałyM - Post #1

Gość gość
Ja lubię i nie żałuję :) Palę mosty za osobami niewartymi znajomości.

Co mnie jakaś tam gówniana loteria obchodzi,serduszko x?

Gość malym
xen to chodzi o pewną analogię w życiu - całe życie to ciągłe 0 i 1, ciągłe Serduszka i X, Ciągłe Tak lub Nie - wpływa to potem na nasze życie.

Gość gość
spalony most? ponton, kolego, ponton!

Skoro podejmujesz decyzję,należy być jej pewnym.Czasem trzeba,wręcz należy spalić most.Jeśli popełniliśmy błąd,należy ponieść tego konsekwencje.

Gość malym
Xen to nie chodzi o wybory - post ma drugie dno - Zobacz ile osób mijasz na ulicy, z iloma pracujesz, z iloma masz na codzień do czynienia i jest wśród nich na pewno ta jedna osoba, której nie zauważasz... albo nie chcesz zauważyć - co gorsza może ją nawet celowo ignorujesz, a ona zrobiła by wszystko dla Ciebie gdyby tylko miała okazje.. - #3

malym Xen to nie chodzi o wybory - post ma drugie dno - Zobacz ile osób mijasz na ulicy, z iloma pracujesz, z iloma masz na codzień do czynienia i jest wśród nich na pewno ta jedna osoba, której nie zauważasz... albo nie chcesz zauważyć - co gorsza może ją nawet celowo ignorujesz, a ona zrobiła by wszystko dla Ciebie gdyby tylko miała okazje.. - #3 x Przykro mi,nie można dzielić włosa na kilka części,bo zostanie nic.Jestem wszystkim dla wybranej przeze mnie osoby,reszta musi obejść się smakiem.Nawet jeśli mój wybór był zły.

Gość malym
a gdzie ja pisałem o tym, że chodzi o wyrywanie innych będąc zajętym :)

Źle interpretujesz.Odniosłam się do głównego tematu.

malym a gdzie ja pisałem o tym, że chodzi o wyrywanie innych będąc zajętym usmiech.gif x Coś sugerujesz?Mylisz się:).

Gość gość
po spalonym przejść się nie da, czasem warto go odbudować, w myśl zasady, że nie zawsze kolejny wybór jest właściwy. konsekwencje złych wyborów ponosimy przez całe życie, ale cierpimy po stracie kogoś naprawdę ważnego. dlatego wysiłek przy odbudowaniu tego mostu czasem jest opłacalny, chociaż to współcześnie jest mało popularne bo wymaga wysiłku większego niż poznanie kogoś nowego i zostawienie za sobą zgliszczy. miłej nocy. dobranoc :)

gość po spalonym przejść się nie da, czasem warto go odbudować, w myśl zasady, że nie zawsze kolejny wybór jest właściwy. konsekwencje złych wyborów ponosimy przez całe życie, ale cierpimy po stracie kogoś naprawdę ważnego. dlatego wysiłek przy odbudowaniu tego mostu czasem jest opłacalny, chociaż to współcześnie jest mało popularne bo wymaga wysiłku większego niż poznanie kogoś nowego i zostawienie za sobą zgliszczy. miłej nocy. dobranoc usmiech.gif x Pięknie i zarazem,jak mądrze napisane.

Gość gość
takie czasy, że człowiek olewając spam pali za sobą mosty.... za dużo możliwości, no to wybieramy nicości

Nie,wybieramy najlepszą z możliwych opcji.

Gość gość
nabijanie zysków spółce o2, ogladajac reklamy na kafeterii to wcale nie jest najlepszy mozliwy plan na zycie;']]]]

gość nabijanie zysków spółce o2, ogladajac reklamy na kafeterii to wcale nie jest najlepszy mozliwy plan na zycie;']]]] x Spółka na o2 to tzw.pikuś,jeśli nawet pan pikuś,to nie zmienia punktu odniesienia.

Gość gość
co to znaczy: "olewając spam pali za sobą mosty?" "za dużo możliwości.." - bełkoce ktoś tu nic z powyższego nie rozumiejąc.;)

Gość gość
w pierwszym poscie ktos pisze cos o jakichs serduszkach i serwisie badoo, to pewnie mu placa za reklame;p

Gość gość
pal i tłucz się tym młotem na przemian. powodzenia :D

Sierpem i młotem,lać hołotę.Putin ma pole do popisu;).

Gość gość
Wiesz co to Badoo? W komórce dobieracie sie w pary mając serduszko i X - wiecie ile razy zastanawiam się co by było gdybym kliknął przy niektórych Serduszko, znalazło by dopasowanie i spotkalibyśmy się ? Ile razy myślę czy klikając pieprzony X przypadkiem nie odrzucam kogoś naprawdę fajnego ale okropnie wyglądającego na zdjęciach ? ile razy odrzucam okazje do prawdziwej miłości? Idealnie dopasowanego partnera życiowego ? Teraz Wasza kolej czekam na opinie i Wasze zdanie ////// MałyM - Post xxx wiem co to badoo i NIKOMU nie polecam tego syfu.same prostytutki(meskie i damskie)wiec mi nie pieprz o spalonych mostach.mosty palisz jak na badoo siedzisz,bo byc moze w realu jest ktos,kto na ciebie czeka.

Gość gość
xen-na extra środek na przeczyszczenie :D:D:D::D rotfl :D:D::D

Jeszcze tylko wódki o takiej nazwie nie wymyślono;).Do czasu.

Gość xenna extra kackupa
żeby czyściło też po wódce? tego rodakom życzysz?

Nie ,rodakom życzę by ta wódka dobrze smakowała.Jest moda na "X" w nazwie towaru,to sprzedaje się.

Gość gość
nikt dzis nie szuka pracy z kazdy pieniedzy 🖐️