Gość gość Napisano Maj 17, 2014 Witam ma powazny problem z facetem . Powiem tak krecilam z facetem od samego poczatku powiedzialam jemu co oczekuje od zwiazku itd on powiedzial ze masz racie ze wiem co chce od zwiazku , rozmawialsmy godzinami i sms i na telefonie siedzielsmy doszinami i na skypie . On potem wyjechal do siebie dalej bylo tak jak na poxzatku , przyjechal po dwóch tygoniach na tydz. Rozmawialsmy o wszyskim sam powiedzial ze mam cos wsobie ze jego przyciagam do siebie ze zemna mozna o wszyskim pogadac . Po kilku dniach co wyjechal odemjie zmienilo sie cos .malo dzwonimy i roz, awiamy, napisalm mu ze musimy pogadac o nas ze wiem ze zakochal sie we mnie sam powiedzial ze pierwsza kobieta jeatem po jego rozwodzie cale zycie mi powiedIal i o bylej zonie .unika teraz rozmowy bo sam sie prYzmal ze walczy z ta miloscia do mnie i dlatego milczy , wymowki ma ze odleglosc i chemi nie bylo itd.a co inego mowil jak zemna cztery oczy rozmawialsmy rosze o pomoc co mam jemu napisac zeby wiedzial ze nie jestem zabawka i uczuciami sie nie bawi sie i zeby zrozumial co stracił... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach