Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

cos zrobic

Polecane posty

Gość gość

Witam ma powazny problem z facetem . Powiem tak krecilam z facetem od samego poczatku powiedzialam jemu co oczekuje od zwiazku itd on powiedzial ze masz racie ze wiem co chce od zwiazku , rozmawialsmy godzinami i sms i na telefonie siedzielsmy doszinami i na skypie . On potem wyjechal do siebie dalej bylo tak jak na poxzatku , przyjechal po dwóch tygoniach na tydz. Rozmawialsmy o wszyskim sam powiedzial ze mam cos wsobie ze jego przyciagam do siebie ze zemna mozna o wszyskim pogadac . Po kilku dniach co wyjechal odemjie zmienilo sie cos .malo dzwonimy i roz, awiamy, napisalm mu ze musimy pogadac o nas ze wiem ze zakochal sie we mnie sam powiedzial ze pierwsza kobieta jeatem po jego rozwodzie cale zycie mi powiedIal i o bylej zonie .unika teraz rozmowy bo sam sie prYzmal ze walczy z ta miloscia do mnie i dlatego milczy , wymowki ma ze odleglosc i chemi nie bylo itd.a co inego mowil jak zemna cztery oczy rozmawialsmy rosze o pomoc co mam jemu napisac zeby wiedzial ze nie jestem zabawka i uczuciami sie nie bawi sie i zeby zrozumial co stracił...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować