Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę uwierzyć w to co się wczoraj stało. Dramat.

Polecane posty

Gość gość
Dlaczego wymyślają takie durne prowokacje autorko? Podnieca Cię to czy co? :o

Gość gość
A jakie znaczenie, ma kto to zgłosił? Jesteś inicjatorką tego zgłoszenia i się ośmieszyłaś. Jeśli nadal chcesz kogoś pouczać to moja rada jest taka: rób to bez błędów ortograficznych :)

Gość Autorkaaa
To ja jestem autorką tego tematu i jeszcze raz potwierdzam że temat jest zmyślony.

Gość gość
Jest mnóstwo dowcipów o inteligencji ludzi pracujących w Policji. Zaczynam wierzyć, że dowc**y te są prawdziwe. Co więcej, dobierają się w pary z osobami o podobnym poziomie intelektualnym :)

Gość gość
Oczywiście żadnego znaczenia nie ma ale skoro już się do tego zgłoszenia ptzyczrpiasz to trzymaj się faktów, dalszą dyskusję sobie daruję, nie mam zamiaru się znizac do poziomu gimnazjalistów

Gość gość
Pa mądralo :). Mam nadzieję, że ta Twoja komromitacja spowoduje, że nastepnym razem pomyślisz zanim zaczniesz pouczać i strofować innych w absurdalnych sytuacjach ;)

Gość Autorkaaa
Ludzie. Ja ten temat wymyśliłam. Nie sądziłam, że ktoś potraktuje to poważnie. :o

Gość gość
To się zdziwisz jak zapuka policja chcąc sprawdzić czy to prawda :). I nauczysz się nie tworzyć takich durnych historii.

Gość Autorkaaa
Nie chcę mieć problemów :(

Gość gość
trzeba było mysleć wczesniej jak dziewczyna to zgłosiła to już za późno takich rzeczy to nawet odwołać się nie da

Gość gość
autorko proszę odezwij się, mam dla ciebiie ważną wiadomość

Gość Autorkaaa
Słuchaj ja ten temat wymyśliłam. To nie prawda. Autorka

Gość gość
nie bój się ! wszystko idzie po dobrej mysli, podaj do siebie maila to napisze ci jak sprawa wygląda

Gość Autorkaaa
Nie rozumiesz? Ja ten temat wymyśliłam sobie, to nie prawda i nic takiego się nie wydarzyło. Nie chcę mieć problemów.

Gość gość
ale nie będziesz miała żadnych problemów, to nie ty jesteś tu winna, nie bój się

Gość Autorkaaa
Nikt nie jest winny bo nic takiego się nie wydarzyło. Ja zmyśliłam cały ten wątek.. Nie rób mi kłopotów..

Gość gość
ok rozumiem, że nie chcesz podawać swoich danych. w razie gdybyś potrzebowała pomocy albo chciała się wygadać ja zostawiam swój adres agnieszka1981m@o2.pl

Gość gość
i nie bój się, nie będziesz mieć żadnych kłopotów, obiecuję!teraz muszę wyjść, później będę.

Gość Autorkaaa
Nie mam o czym rozmawiać bo to jest nieprawda. Wymyśliłam sobie ten wątek. Nic takiego w rzeczywistości się nie wydarzyło. Nie chcę mieć kłopotów przez głupi wątek na kafe. Wszystko o czym pisałam to była ściema.

Gość Autorkaaa
No jak przyjedzie mi do domu policja bo pisałam bzdury w necie to będę miała.. :o

Gość VVVVVVgbbxc
Dobrze że zgloszone, jeśli to prawda pomogą autorce, jeśli kłamstwo będzie miała nauczę :-D

Gość Lulkadsf
do dziewczyny która zgłosiła nie wierz tym którzy podając się za autorkę mówią, że to nie prawda, zwyczajnie nie chcą zebyś jej pomogła

Gość gość
17.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Nie wiem co mam teraz zrobić. Jestem rozbita. Jak mam się teraz zachowywać? Udawać, że nic się nie stało? I I Wsadz sobie duzego kabaczka w o***t i posuwaj. Po godzinie zrobi ci sie dobrze i nie bedziesz wiecej zakladac takich debilnych prowokacji.

Gość Autorkaaa
Ja jestem autorką tego tematu. Ta historyjka jest wymyślona. Nie chcę mieć problemów z policją. :o

Gość gość
wymyślasz te brednie o ojczymie od wielu miesięcy. Najpierw tylko na ciebie krzyczał, ale nikogo to nie wzruszało. więc zrobiłaś z niego g****iciela.

Gość gość
Teraz zalozyla drugi topik gdzie ja szef-lekarz molestuje:-D zapraszam do lektury:-D

Gość gość
no dziewczynko będziesz teraz miała. Rozmowy z policją, z psychologiem, wypytywanie czy rzeczywiście byłaś molestowana. Tatuś z mamusią wybałuszą oczy.

Gość gość
ile Ty masz lat ? a wy durni ludzie, czemu traktujecie ja z gory ? moze naprawde ma j***go ojczyma. a pisze tu o tym, bo nie ma nikogo z kim moglaby pogadac.

Gość gość
I jaki finał