Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to jest z tym luzem po porodzie

Polecane posty

Gość gość

Witajcie! Jestem 3 miesiące po porodzie naturalnym. Na seks zdecydowaliśmy się z mężem po około 7 tygodniach. Na początku byliśmy mile zaskoczeni. O dziwo moje doznania dużo lepsze. Było luźniej ale nieznacznie. Teraz od kilku dni czujemy nagle luz totalny.... Dlaczego tak jest?... będzie coraz gorzej?

Gość gość
Jezu ogarnijcie się kolejny raz ten sam temat....ile mozna wałkować jedno i to samo:o

Gość gość
Bo Ci wielkie dziecko przelazło, jabyś nie wiedziała, że tak będzie męczennico.

Gość gość
Wejdz sobie na watek Plastyka Pochwy

Gość gość
bo masz wiadro miedzy nogami nie dziw sie tak sie konczy porod

Gość gość
Jak cię nie interesuje to nie czytaj. A widzę, że jednak skoro zadałaś sobie tyle trudu żeby odpowiedzieć

Gość gość
męczennico? Chyba nie masz dzieci albo masz bardzo nieudany seks. O tym pogadaj ze swoim mężem a nie tutaj na forum. Widzę, że już nie wolno o nic zapytać bo od razu wielka nagonka. Tak wiem jak przebiega poród, ale na początku wszystko było ok. Moje pytanie nie brzmialo dlaczego jestem luźna tylko dlaczego wczesniej nie byłam.

Gość gość
masz jeszcze czas na zmiany to dopiero 3 miesiące:) też miałam okres że byłam luźniejsza,ale ok roku po porodzie wszystko wróciło do normy. Oczywiście jestem luźniejsza niż przed porodem ale nie przeszkadza mi to

Gość gość
Dziękuję Ci za jedyną normalną odpowiedź... Wszyscy na mnie naskoczyli, ale czy to źle, że się martwię? Wiadomo jest mi dobrze i w ogóle, ale jednak w jakimś tam stopniu mnie to zaniepokoiło. :)

Gość gość
niema czym sie martwić:) ciąża i poród to ogromne zmiany w organizmie. W 3 miesiące ciało nie zdąży sie zregenerowac,daj sobie czas:)

Gość gość
ok;) dzięki za wsparcie. Jakaś plastyka pochwy etc nie wchodzi w ogóle w gre...

jeszcze za wcześnie by przesądzać

Gość gość
zawczesnie zaczelas gdy pochwa jeszcze dochodzila do siebie ale jak zaczelas sie bzykac to... no i niestysty masz teraz tunel i zero doznan. oropnosc

Gość helgaaa
jak mąż ma NORMALEGO to nie ma problemów większych potem. Gorzej jak jest inaczej :O

Gość gość
Nie mówie ze zero doznan. Nie mam problemów z dochodzeniem i w ogóle... jest poprostu różnica. Za wczesnie? no nie wiem ginekolog mówiła, że można więc dlaczego nie. A mąż też nie ma się czego wstydzić :)

Gość gość
To ja o męczennicy, akurat mam dziecko które sobie smacznie śpi, ale ja nie żałowałam pieniędzy na cesarkę bo nie jestem męczennicą aby rodzić w bólach. POZDRAWIAM :)

Gość gość
następna "jestem bogata i zbyt dumna na to by rodzić" haha

Gość gość
akurat bogata nie jestem, wynajmuje mieszkanie nie pracuje, mąż zarabia 2800 :) Ale nie będę się niszczyć tylko dlatego, że 'kiedyś baby to w polu i bólach rodziły'. Nie jestem męczennicą. A przez całą ciążę idzie odłożyć 2000 na cesarkę.

Gość gość
Najpierw było tam sucho i wszystko lekko jeszcze opuchnięte, potem niestety wróciło normalne nawilżenie. Na pocieszenie Ci powiem, że z tym luzem można żyć

Gość gość
mozna zyc ale co to za zycie... Lepiej laserem zrob ic sobie ceepke

Gość bkt
myślę że powinnaś jeszcze poczekać:) ja pierwszy okres po 3 porodzie dostałam 5 mc po porodzie i tak jak ktoś pisał na innym wątku wypadały mi tampony:P jestem 18mc po i od dłuższego czasu mi nie wypadają już:P wg mnie seks tu nie ma nic do tego:) po 2 porodzie zaczęliśmy dość szybko i luzu większego to nie zrobiło:) ja bym na twoim miejscu dała sobie jeszcze czas bo 3 mc to naprawdę mało czasu:)