Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj maz zostawil mnie dla brzydszej

Polecane posty

Gość gość

co z wami jest nie tak ze odchodzicie do brzydszych kobiet??? jestem bardzo atrakcyjna i wielu by chcialo ze mna to robic a moj maz tego nie docenia i znalazl sobie brzydka kochanke.

Gość gość
pewnie ma oczy w d***e:D

Gość gość
Może on nie podziela twojego zdania na temat waszej urody.

Gość gość
widać dla niego nie jest

Gość Heteroerektus
a dlaczego tak się stało ?

Gość gość
Kolejna pusta laska, która myśli że jest najpiękniejsza i że uroda to podstawa.

Gość gość
skoro tak się stało, to zajmij się tymi wieloma, którzy "by chcieli ze mna to robic" 🖐️

Gość onaaaa27
mój facet mnie zostawil dla takiej jednej siksy... fakt, blondyna i szczupla, ale ma dziecko. Zostawil tylko dlatego, ze ona lubi sobie walnac wino w parku, a potem szybki seks lub obciaganko... nie moja wina, ze nie jestem taka "otwarta" :(

Gość gość
Trza mu było dawać a nie tylko jak nie maseczka to głowa boli.:classic_cool:

Gość gość
Może jest inteligentniejsza i wie czego facet chce. Ja znałem taką brzydszą ale wiedziała jak mnie podejść i dobrze się przy niej czułem .Cały czas ciekawie o czymś gadała no i dobrze robiła to i tamto . Mamy do dziś świetne stosunki .

Duupą to ty możesz sobie machać na ekranie telewizora, jak widać bycie atrakcyjną to nie wszystko. :( Widać miała, ma , cechy charakteru, których tobie zabrakło i nie zamierza się z tobą zestarzeć, bo wiadomo kilometry biją.

Gość Iczi
Nie to ladne co ladne ale to co sie komu podoba

Gość gość
Najwyraźniej ma w sobie ten wabik,którego tobie brak.I zapewne w łóżku daje mu lepiej. Moja żonka nie jest może miss,ale jest ładna, mamy mnóstwo wspólnych tematów,w sypialni huragan,ot i starczy.Na pewno nie zamieniłbym jej na lalkę,tylko dlatego,że ładniejsza.

Gość gość
Czest przebywanie razem!!!!W zwiazku musi łączyć np.Obecnosć meża podczas badań żony u ginekologa przy badaniu,wspierac porody itp.A nie izolacja więcej czasu spędzac z koleżankami itp to wtedy kończy się więz i związek.

Gość gość
wy kobiety (nie wszystkie) jestescie ograniczone zeby nie powiedziec glupie, myslicie ze jak jestescie ladne to facet bedzie za wami szla a faceci jak mlodzi tez sa glupi, bo wybieraja te ktore sa ladne a nie koniecznie maja to cos i potem odchodza do brzydszych bo sie okazuje ze uroda to nie wszystko duzo bardziej pociagajacy jest sex z kobieta przecietna, ale otwarta, bez kompleksow, z perwersja takie czasem potrafia wrecz zniewolic facetow niz zwyczajny sex z piekna miska zapamietajcie to kazda kobieta ma potencjal aby zniewolic kazdego faceta, a wy miski myslicie ze wladza to wasza uroda

Gość gość
Skończ z tym ginekologiem,nudny jesteś lub fobia cię dopadła.Wszędzie wciskasz te kawałki,dostałeś kilka razy opeer i z podkulonym ogonem trochę tekst zmieniłeś. Prymityw.

Gość gość
widocznie żoną jesteś dla kolegów,by mógł się pokazać a z kochanką jest mu dobrze w łóżku,proste

Gość gość
biedactwo :classic_cool: bardzo stare hasło z pewnego czeskiego filmu :P " gdyby głupota umiała fruwać latałabyś jak gołębica" czy jakoś tak...

Gość tomek dom
Ja lubię jak pisze o ginekologu bo jestem przy badaniu widzę czy gin nie przegina podczas badania bo trafiają się różni nawet czasami zboczni.

Pomimo wszystko wspolczuje:) uroda to szczegol:) liczy sie caly splot: cechy doswiadczenie umiejetnosci...wina rzadko lezy po jednej stronie...:-O

Gość gość
a mnie maz zostawil dla bylej kursantki, mlodsza od niego o 18 lat, masakra. ale widac sa szczesliwi...

Odszedł bo cię nie szanował zapewne chodzilo o sex tzn.chciał za dużo i poszedł do takiej co nie uroda a poniżanie m się przed nim nadrabia żeby nie napisać brzydko dup.Bądź sobą i w żadnym wypadku nigdy nie zniżaj się do poziomu faceta który na to nie zasługuje ;)

Który na ciebie nie zasługuje przepraszam że tak niezrozumiale pisze ale moja klawiatura jest jak facet ja jedno a on drugie:/

Gość gość
Może jesteś atrakcyjna ,ale oziębła.Uroda nie wpływa na sex,Druga ma smaczniejszą dziurkę

Gość gość
W \wiązku Trzeba Dużo rozmawiać o potrzebach obojga a nie wyśmiewać czy lekcewazyć i ignorować bo tak się kończy jak piszesz.Przy rozstaniu są przewaznie Oboje winni!!!.Mój chciał byc jak tu czytam o ginekologu obecny podczas Porodu z początku nie chcialam i też nie wiem czy by nie odszedł.Zgodzilam sie i jest nawet przy badaniach u ginekologa obok mnie.Po prostu niektóre typy tak mają że za bardzo się troszczą i denerwują będac w domu co z nami się dzieje do tego intymność o ja i maż a nie lekarz i ja!!A to norma jest taka obecnosć męża przy badaniu czy porodzie lecz nie w średniowiecznej polsce.

Gość gość
ha ha ha szpital na peryferiach i fakt kultowy naprawde , prawie jak nasi 4 pancerni :):) tylko zabawniejszy bo czeski i wyglosil to doktorek stroosmaier do siostry hunkowej i brzmialo nieco inaczej :) ale prawie w celu :):):) jestes a autorka?? coz, widocznie brzydsza, ale lepiej obciaga, koles ma racje jak jestes tak laska to zajmij sie tymi co tak cie strasznie chca wciagnac do lozka i nie jecz czasem bywa i juz..moze twoj facet jest glupi i woli brzydsze ale za to z cyckami :):):)

Gość gość
Booożżże,znowu ten j******y psychol z tekścikiem o ginekologu. Boolżżże,jebnij go jakimś piorunem lub chociaż kopnij w d**ę.

Gość gość
Też mi sie wydaje że brzydula jest lepsza w łóżku.

Gość gość
zależy jaki to typ faceta jak zakompleksiony albo narcyz to nic dziwnego, przy TOBIE nie mogl się dowartosciowac, u mnie tez tak było wieczne jazdy o spojrzenia znajomych facetow etc etc a teraz chyba ma jakiegoś paszteta biednego to jest spokojny ,ale w sumie na seks nawet z pasztetem się ktorys może skusic, za to pochwalić się już nia nie może :)