Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inkabark18

Kobiety dlaczego tak bardzo nie tolerujecie związków nastolatek z facetami po 30

Polecane posty

Gość Inkabark18

Przecież nikt nikomu krzywdy nie robi a większość kobiet reaguje na takie historie jak na ludobójstwo.

Gość desi pani
bo te nastolatki zabieraja im potencjalnych facetow, ot co.

Gość gość
baby to zawistne suki. i mówię to jako kobieta

Gość gość
Zazdrosne są bo im potencjalnych partnerów p*********a się z sprzed nosa. W*****a mnie że te kobiety zazwyczaj oczerniaja te nastolatki i je nazywają szmatami a do tych dorosłych facetów nic nie mają , chyba powinno być na odwrót ..

Gość gość
ja wiem, mnie to nie denerwuje. Denerwują mnie związki facetów po 40-50 z nastolatkami, i to faceci mnie wtedy denerwują a nie te laski :). Ale większość moich znajomych ok 30 jakoś nie ciągnie do nastolatek

Gość Inkabark18
No ja nie rozumiem tej krytyki...

Gość gość
A są takie związki? 30to letni facet pozostający w związku(ha ha ha) z 18to latką, musi być upośledzony.

Gość gość
upośledzone to są te sfrustrowane 30 stki

Gość Prawda boli
Kompleksy. Oklapłe cycki, zwisająca dupa, rozjechana pochwa. Zawiść i niemożność pogodzenia się ze starością

Gość gość
Z taką gówniarą na poziomie umysłowym myszoskoczka, to można iść na galaretkę albo kisiel do baru mlecznego.

Gość gość
30to latek, na poziomie, to może gówniarę przelecieć, czemu nie, ale jaki związek z małolatą ma stworzyć? Zamieszkać? Utrzymywać może jeszcze?

Gość gość
a z 30 stką do psychiatry po kolejne antydepresanty dla niej

Gość gość
Nie wiem czy można taki układ nazwać związkiem, ale i tak mi to wisi, kto z kim, po co i za ile. Zresztą ja nie spotykam takich związków czyli nie jest to takie znowu powszechne.

Gość gość
psioczyc mozna na wszytsko tak samo jak stare baby zabieraja mlodych facetow. Tu chodzi o zalosnosc. Wiadomo ze gowniara moze star**** pokochac do ok 50 roku zycia, pozniej to dziadek i mloda zonka poszuka kogos mlodego czy to za plecami czy oficjalnie (pewnie uzaleznione od zasobnosci portfela ). Ludzie powinni sie dobierac mniej wiecej w podobnym wieku plus minus 5 lat

Gość gość
ludzie powinni pilnować swojej d**y

Gość gość
mam 24 lata i dziwie sie nastolatkom,ktore chca starych prykow, potem beda sobie to odbijac mezem o 17 lat mlodszym :O

Gość gość
gdy 30 latek związał się z 20 latką to 50 letni facet będzie miał u boku 40 latke, więc który młody facet zechce takie próchno?

Gość gość
facet po 30 nie szuka nastolatki na partnerke zyciowa. On szuka slodkiej idiotki do ********* Mam 25 lat i wpinie mnie to kiedy jakies prochno mnie podrywa. Nie chodzi tu o zazdrosc. 30-latek prowadzacy sie z nastolatka to raczej nie jest dobry material na meza. Szkoda mi tylko tych dziewczyn, ktore daja sie nabrac na triki staruchow.

Gość gość
laski sa po prostu młode i naiwne a faceci to wykorzystują. ja mam 20, wiecie ilu starych, nieraz oblesnych dziadów się łasi? a wygladam na kilka lat mniej. przecież logiczne, że mam inne priorytety, inne podejście do zycia niz ktoś o 15lat starszy. no a jeśli 30-40 latek tez tak jak ja i moi rówieśnicy chce studiowac, zyć na luzie, nie mieć dzieci, ślubów itd to raczej nie jest zbyt dojrzały. sama widze przepaść między tym co było jak miałam 16lat a teraz jak mam 20. wtedy myślałam, że juz jestem dorosła, dojrzała :D więc jeśli ktoś lubi takie smarkate to dla mnie źle o nim jako o czlowieku świadczy. bo albo chce je wykorzystać albo ma fiu bdździu w głowie

Gość gość
mialam 19 on 30. ak zaczelam byc z moim facetem 3 lata razem jestesmy.

Gość gość
faceci, dlaczego tak bardzo nie tolerujecie tego, że kobieta może iść do łóżka dla przyjemności z wybranym przez siebie facetem?

Gość emoem
Jako nastolatka powiem, ze dziewczyny w wieku 16-19lat które wiążą sie z facetami 30+ zawsze są patologią. I nie mam tu na myśli, że cpają, co drugie słowo k. ale mają spaczone umysły. Większość z nich pochodzi z rodzin w której ojciec się znęcal nad rodziną, panowała skrajna bieda, występowało molestowanie, bicie, nadużywanie alkoholu etc. Te dziewczyny też nie są zbyt bystre (często kiblują ale jest to pewnie też tym spowodowane, ze nie maja w domu warunków na naukę) i "związek" z takim starym pierdzielem jest dla nich szansą ucieczki z domu bo taki facet może je utrzymać. Ale normalne nastolatki z normalnych domów nie mają ochoty na takich starych dziadów i na ich "zaloty" patrzą z politowaniem :D Najlepsze są sytuacje gdy są imprezy w klubach tylko dla licealistów a tu nagle pojawiają się typu 30+ i myślą, że czymś młodym dziewczynom zaimponują :D imponują kasą jedynie tym z patologii o czym wspomniałam a normalne nastolatki mają z nich niezły ubaw ;)

Gość emoem
i dochodzimy do sedna: kobiety nie tolerują takich związków bo ci faceci wykorzystują te dziewczyny które potrzebują pomocy i niestety wpadają w sidła takich typów. Taki facet chce tylko przelecić młodą dziewczynę podczas gdy ona szuka u niego (podświadomie) ratunku z patologii. Dlatego normalne kobiety maja wstręt do tych dziadów którzy korzystają z okazji naiwności biednych nastolatek. ps. żadna normalna nastolatka nie wejdzie w związek ze starym dziadem. nie ma szans. tylko te patologiczne.

Gość gość
blagam cie co za bzdura... po prostu niekre nastolatki maja moze troche inne priorytety niz typowe nastolatki, czyli zwiazek,rodzina itp z rowiesnikiem rzadko kiedy da sie stworzyc taki zwiazek jesli nastolatka ma wyzsze priorytety niz wozenie sie z kolesiami swojego faceta po miescie hehe

faceci, dlaczego tak bardzo nie tolerujecie tego, że kobieta może iść do łóżka dla przyjemności z wybranym przez siebie facetem? x toleruje, ale z taką bym się nie związał, nie jestem frajerem żeby chodzic z taką, kiedy inny ruch/al bez tego

Gość emoem
taa bo wpakowanie się w dziecko bez wykształcenia i stałego zatrudnienia jest "wyższym priorytetem" :D to ja już wolę moje "niskie priorytety" najpierw, studia, potem praca a dopiero potem dziecko, które będzie miało zapewnione utrzymanie i miłość od obojga DOJRZAŁYCH rodziców.

Gość gość
WYŻSZE priorytety? zrobienie sobie dziecka w momencie gdy nie jesteś w stanie nic mu zagrwarantowac? to jest ta lepszosć? sory, ale jak chce się mieć rodzinę to trzeba MYŚLEĆ. brak myślenie jednak wskazuje, że ktoś jest niedojrzaly i nie powinien mieć dzieci facet nie będzie żył wiecznie, wypadki chodza po ludziach i potem laska w moim (20lat mam) wieku z rocznym dzieckiem co zrobi? bez studiów, bez zawodu, doświadczenia to nie islam by promować wypluwanie z siebie dzieci.

Gość gość
17.05.14 idiota :D to ja też nie chcę faceta który wylądował z jakąś w wyrze NIE BĘDĄC W ZWIĄZKU

17.05.14 idiota to ja też nie chcę faceta który wylądował z jakąś w wyrze NIE BĘDĄC W ZWIĄZKU x masz prawo, nie zabraniam ci przecież