Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inkabark18

Kobiety dlaczego tak bardzo nie tolerujecie związków nastolatek z facetami po 30

Polecane posty

Gość gość
claude czemu cytując czyjąś wypowiedź tak ja rozbijasz "enterując" :D?

Gość gość
mam znajomego 30latka, nigdy wcześniej nie był w związku. teraz spotyka się z 18stką. mieszka ze studentami w jednym pokoju, nie ma prawka, żadnych perspektyw...marudzi mi że ''ona jest taka niedojrzała, nie przejmuje inicjatywy, nie stara się, wychodzi ze swoimi znajomymi, nie mają o czym gadać'' ale z nią jest bo jest ''słodziutka'' (a pewnie jest z nią dlatego, że żadnej dojrzałej kobiecie nie zaimponuje taki facet)

Gość gość
No ja bym właśnie nie skreśliła kogoś po czym śtakim. Chyba, że z co drugą by do wyra biegał. Trzeba selekcjonować i być wybrednym, a nie :P

claude czemu cytując czyjąś wypowiedź tak ja rozbijasz "enterując" ? x wiesz co, chyba to przez smartfona, ja nawet nie zauważyłem

Gość gość
a to możliwe. W każdym razie dziwnie to wygląda :D

Gość 31latekwaw
A ja jestem normalnym 31 latkiem chce jeszcze sobie właśnie pożyć na luzie i dlatego wole młodsze które mi nie będą marudzić o ślubie i dzieciach. Podobają mi się nastolatki zwłaszcza te inteligentne,lecz na pewno nie będę na takiej wywierał presji bo niestety ale w porównaniu z rówieśnikami jestem kimś gorszym.Lecz jeśli jakaś normalna wrażliwa dziewczyna w tym wieku się mną zainteresuje to będę bardzo szczęśliwy.

Gość nastkakakak
faceci po 30 są obrzydliwi mam 19 lat

Gość gość
tacy faceci mają tylko biologicznie 30 lat, ale ich psychika ma tyle lat ile mają te nastolatki, czyli 18, 19. Mnie tacy faceci brzydzą, powiedzmy sobie szczerze, że to są skłonnośc***edofilskie, niedojrzałość, bo jednak facet na poziomie szuka kogoś w zbliżonym wieku plus minus 5 lat. Swoją drogą to żałośnie wygląda, stary ramol 30letni z zakolami i brzuchem uważający się za jamesa bonda i podrywający 18 latki :D

Gość gość
Prawda boli Kompleksy. Oklapłe cycki, zwisająca d**a, rozjechana pochwa. Zawiść i niemożność pogodzenia się ze starością xxx rozumiem że piszesz o swojej matce? :D strasznie mi jej szkoda, że wys\rała takie gó\wno jak ty. A czy ona wie co jej synuś gó\wniarz o niej myśli?

Gość gość
30 letni chop dla 18 latki to moze byc co najwzyej ojcem ewentualnie sponsorem jak ma kase zeby placic za taka relacje i nic i nigdy wiecej... mlode kobiety ktore maja poukladane w glowie nie zwiaza sie nawet na seks ze starym pie\rdzielem chocby nie wiem jak byl zadbany bo dalej jest tylko starym zalosnym ru\chaczem szukajacym wrazen i podniety u mlodej kobiety. kazda mloda atrakcyjna kobietka moze miec faceta mlodszego dobrego ogiera a nie starego pryka ktoremu na starel lata pie\\rdoli sie we łbie i 2 mlodosc przezywa tylko szuka tam gdzie moze co najwyzej osmieszyc sie...

Gość gość
claude czy twoja mamusia MILF wyprala juz twoje smierdzące gacie?

Gość gość
Mój brat ma żonę 16 lat młodszą. Są przykładnym małżeństwem. Ale już ja się inaczej zapatruję na wiek.

Gość gość
gość 19:05 Faktycznie kompleksy was zżerają.

Gość Rowyt

Raczej to norma, mam wielu znajomych, którzy żyją z kobietami 15-20 lat młodszymi.. Zaradni, super zadbani, często lekarze, adwokaci, przedsiębiorcy... Mogą sobie na takie pozwolić, "Zenki" z brzuchem też o takich marza, ale pozostaje im tylko starsza Grażyna i tyle w temacie..