Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porażająca logika

Kobiece mądrości

Polecane posty

Gość porażająca logika

Bez wahania przyklasnęły w Sejmie (z PO i PSL) dołożenie im 7 lat (facetom tylko 2) harówki do emerytury choć zazwyczaj pracują na dwa etaty (1. praca w zawodzie 2. etat matki w domu) :D Idiotki

Gość gość
Te co głosowały nic nie robią a nie pracują na dwa etaty, założyły homonto koleżankom, tak zwana solidarność jajników ;-)

Gość gość
Bardzo dobrze, niech się chłopy zajmą bachorami i sprzataniem

Gość gość
zrobiły tak aby przypodobać się mężczyznom, niektóre tak mają, wieki patriarchatu zrobiły swoje, mam nadzieję, że to proces odwracalny

Gość gość
kto pracuje na 2 ten ptarcuje. jak jesteście idiotki i Wasi faceci wracaja i leża do góry brzuchem to wasz problem. Praca w domu można się dzielić ;)

Gość gość
Chcecie mieć wiecznie homonto na karku? Faceci doskonale potrafią sprzatac wystarczy ich trochę przszkolic. Szukacie wymowek zeby siedzieć w domu i smażyć placki

Gość gość
a propo's placków - dodajecie do ziemniaczanych czosnku czy cebuli?

Gość gość
Mój maz dziś wypucowal chałupę a ja leże do gory dupa. Zrobił to po wczorajszym wykładzie na temat polskich facetów. Stwierdzil- ja taki nie jestem.A rano wysprzatal dom, heheheh

Gość gość
Co kto lubi, głupie pytanie bo niby skąd mamy wiedzieć co ty lubisz :P

Gość gość
Budze się rano a on lata ze scierka, wyciera meble, garnki pozmywane, pranie nastawione, poszedł do sklepu, zrobił obiad. Niesamowite

Gość gość
nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi :-P

Gość gość
u mnie tradycja była że cebuli się daje. ale ja sama ich nie znosze więc mi zwisa, nawet banana tam moze być :P

Gość gość
"nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi" taaa może w przypadku maleńkich dzieci, bo inaczej jesteś zwyczajnym cymbałem, czy cymbalicą :P

Gość gość
zamiast się chwalić, lepiej sprawdź czy ci nie pofarbował prania wrzucając kolory z białym :-P albo innych szkód narobił,

Gość gość
Juz go oduczylam. Nawet sracz sie nauczył myc

Gość gość
cymabalicą jesteś Ty skoro nie zauważyłaś, że pytanie było zadane bez związku z tematem, po to aby przerwać te wywody na temat " mądrości kobiet" z cyklu tych " jem kupę" :D:D:D

Gość gość
ja nauczyłam mojego, że jak wiesza pranie to ma wyciagac zrolowane rękawy :classic_cool: to je sukces. dodatkowo prawdopodobnie odróżnia już płyn do płukania od płyno do prania. do mycia wanny proszkiem jeszcze nie doszliśmy, ale płyn uniwersalny jest już blisko :P ale odkurza i zmywa naczynia rewelacyjnie, więc nei jest źle ;)

Gość gość
jem kupę :classic_cool:

Gość gość
u mnie wszystkiemu winna jest teściowa, nie nauczyła mojego męża pomagac w domu, bo sama nie pracowała, siedziała na d***e i brała jego wypłatę. Wszystko podtykała mu pod nos. Posiłki nosiła mu do łóżka.Tak się przyzwyczaił, że jak chciała miec to z głowy, to dostała ostre zjeby od niego. po moich kazaniach pomaga mi w domu, gotuje, gary myje, natomiast raz umył podgłogi, ani razu nie odkurzył i nigdy nie posprzatał łazienki, mimo awantur, ani razu nie sprzatnął kibla,to chyba jakaś hańba jest dla niego, woli srać w brudny

Gość gość
Boja się kibla strasznie

Gość gość
temat kibla jest wyjątkowo przesrany.

Gość gość
Oni chyba uważają ze nie ma sensu go myc bo i tak tam się sra

Gość gość
juz widze swojego faceta z odkurzaczem czy mope w lapach. zloty medal bym mu wreczyla chyba

Gość gość
Myślisz, że jak raz czy dwa udało Ci się zmusic go do sprzatania, to już będzie miał taki nawyk. Dorosłemu człowiekowi, w pełni już ukształtowanemu bardzo trudno zmieniać nawyki. Więc tak się nie ciesz, to potrwa krótko i znów to Ty będziesz latać z mopem a on przed Tv z piwem lub bez.

Gość gość
Taka jest natura facet z piwem przed tv a kobita z mopem albo przy kuchni. To jest idealna kobieta. A jakieś feministyczne wymysły niech lepiej trzymają się ode mnie z daleka.

Gość gość
A najgorsze są takie egzemplarze co paznokcie sobie malują. Albo co robią kariery zamiast dzieci rodzić a później płaczą, że są stare, żaden nie chciał, nic nie osiągnęły itd. całe litanie i gorzkie żale. A wracając do tematu zaprowadzając "równość" niszczy się wolność. Jestem ciekaw ile osób osiągnie wiek 67 lat , w zdrowiu, w pracy, z oszczędnościami, będzie szczęśliwa i spełniona. Dalej przyklaskujcie feministkom one was uszczęśliwią :)

Gość gość
Mnie tam żaden feminizm we współczesnym wydaniu nie był i nie jest potrzebny. Wystarczyło mi prawo do nauki i wybór czy chcę pracować zawodowo czy też nie oraz prawa wyborcze. Te wszystkie nowe nurty feministyczne narobiły nam kobietom wiele złego. Ale nie da się cofnąć czasu.