Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje dziecko dostało lanie

Polecane posty

Gość gość
Wydaje mi się, że co niektórzy tu zapomnieli, jak to jest mieć 11 lat. Taki dzieciak to dzieciak - nawet jeśli pozuje na dorosłego, to nim nie jest i po to ma dorosłych w otoczeniu, żeby mu to uświadomili i doprowadzili go do pionu. To że pali i podrabia podpisy ma zupełnie inny wymiar niż wtedy, gdy robi to np. 17-latek. Robi to z czystej głupoty i nieświadomości konsekwencji. Wystarczyłoby trochę wyobraźni, żeby zorientować się, że sprawa się wyda. Dzieciak takiej dalekosiężnej wyobraźni nie miał, więc na kryminalistę ma raczej marne zadatki. Ja zamiat bić raczej opowiedziałabym mu, co oznacza podrabianie podpisów w życiu dorosłych i zastosowała karę, która mu to uświadomi.

Gość gość
ma bardzo dobre zadatki na kryminalistę bo nie ma w ogóle świadomości dobra i zła a tylko własnej korzyści i krzywdy. jak mu korzyść nakazywała to sfałszował podpis rodziców a teraz nie odczuwa w ogóle skruchy tylko się czuje skrzywdzony i dlatego jest obrażony. bicia ja absolutnie nie uważam za rozwiązanie natomiast należy go zacząć wychowywać. tak jak pisałem - powierzyć mu obowiązki, pracować razem z nim, nawiązać z nim więź, rozmawiać. a jeżeli wychowanie wygląda tak że dzieciak u siebie przy komputerze a rodzice u siebie oglądają telewizję to jaki oni mogą mieć autorytet? kiedy ostatnio robiliście coś z dzieckiem? i chodzi mi raczej o pracę w której on wam pomaga a nie o zabawę czy jakiś wyjazd gdzie znowu on łazi sobie z jakimiś kolegami a wy leżycie plackiem na plaży.

Gość gość
haaahaaaahaaa:D zadatki na kryminalistę z powodu fałszowania podpisów:D to praktycznie wszyscy ludzie z którymi się edukowałam w podstawówce i liceum powinni być kryminalistami a wyobraźcie sobie że nie ma wśród nich ani jednego... nie ma to jak wyolbrzymiać sytuację....

Gość gość
przeczytaj jeszcze raz to co napisałem a potem jeszcze raz i jeszcze. może w końcu zrozumiesz.

Ja dostaje lanie pasem od matki kładę się na łóżko i mnie leje , pas strasznie boli . Po laniu tyłek piecze.Dostaje za pyskowanie , kłamstwo ,żłe oceny Używa dwóch różnych pasów do karania mnie , dostaję kilkanaście kilkadziesiąt razów

Gość gość
Jeszcze raz go pasem, a potem wmuszaj w niego jedzenie, jak wypluje zje to wyplute i z liścia w twarz. Gownazeri petów sie zachciało.