Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem samotna mam 32 lata dostalam propozycje od pewnego pana

Polecane posty

Gość gość
Nie żyw urazy do mnie autorko do mojej wypowiedzi. Ale w przeciwieństwie do innych przedstawiam Ci rzeczywistą sytuację ..... :(

Gość gość
mnie dziwi ze osoba slabego zdrowia a jeszcze chce sie puszczac bez zobowiazan i ryzykowac swoje zdrowie, zeby nabawic sie kolejnej choroby, kily, hiva, klykcin, brodawczaka, hpv, gdzie tu sens, gdzie logika? chyba jednak jestes zdrowa skoro az tak cie ci\\pa swedzi, zeby ryzykowac swoje zdrowie i choroby przenoszone droga plciowa :O moze niech ten ru\chacz najpierw dobrze sie przebada zanim z nim pojdziesz do lozka? Taka ciezko chora ale do pieprzenia sie zdrowa :O podstarzala brzydka ze swedzacym ci\\pskiem, jakie to zalosne... A ten koles bedzie sie potem chwalil kolegom jaka zdesperowana brzydka ru\\chawice posuwa... jakie to zalosne... zdesperowana 32 letnia stara panna ru\chadlo ze swedzaca ci\\pa ktora pojdzie do lozka z byle kim niewazne ze groza jej choroby byle tylko miec ku\tasa w du\pie :O 32 lata a poziom umyslowy 15 latki zal zal zal

Gość gość
szukaj faceta, ktyzóra ma dziecko, lub sie rozwiódł i ma dzieci np w necie

Gość gość
11:56 rozumiem, ze ty współżycia sie wystrzegasz aby nie nabawic sie chorob?

Gość gość
do autora powyższej wypowiedzi - PROSTAK !!! :P

Gość mataczzcz
a co jest złego w sexie ? pzreciez to sama przyjemnosc nie rozumiem dlaczego mialas by znajomwmu odmówic , niepłodna mozesz szalec jak cholera

Gość mataczzcz
nie słuchaj i nie czytaj nastolatków z porazeniem mózgowym - bierz co zycie daje !

Gość gość
32 letnia stara panna bez zadnych pasji, bez zadnych zainteresowac, ciezko chora, ale jedyne co ja interesuje to zeby miec ku\tasa w du\pie bo tak ja swedzi i nabawic sie kolejnej choroby, np. zoltaczki przenoszonej droga plciowa przed ktora nie chroni prezerwatywa :O i tego ci zycze zdesperowana zalosna stara panno, zeby ten ru\chacz cie zarazil klykcinami i zebyc miala kalafiora na du\pie, bo tak jeczalas za ku\tasem no to dostalas co chcialas, kolejna chorobe do kolekcji :O nie moze sie taka szmata czym zajac, ksiazki czytac, nauka jezykow, pisac na forach tematycznych i tam szukac faceta, tylko tak ja ci\\pa swedzi, ze musi byle gdzie, z byle kim, byle jak, byle tylko miec ku\tasa w du\pie :O stara krowa 32 lata a poziom umyslowy malej dziewczynki nawet nie wie o tym, ze seks to nie tylko przyjemnsoc ale tez choroby weneryczne i niech cie zarazi ten ru\chacz syfem to potem bedziesz po ginekologach latac, tego ci zycze moze w koncu zmadrzejesz ru\chawico a ten ru\chacz bedzie miec z ciebie niezle jaja i chwalic sie kolegom jaka to desperatke posuwa za darmo, ktora jest tak brzydka i glupia, ze rozlozy nogi za darmo bo tak ja ci\\pa swedzi :O Koles widzi, ze brzydka i glupia, do tego ze swedzeniem ci\\py, wiec korzysta, wszak wyjdzie taniej od prostytutki :O

Gość gość
Kręćcie się dziewczyny,bo nie znacie dnia ni godziny! :-) A nie dacie chłopakom,to dacie robakom! :-D

Gość gość
12:03 nawet twoj wlasny, osobisty maz może zarazić cie tym co wypisalam, wprawdzie za swoja wiernosc odpowiadasz ale za jego tak jakby mniej;D

Gość gość
Przerażający jest poziom kultury i inteligencji forumowiczów, którzy jeszcze przed chwilą "mieli mleko pod nosem" :p

Gość gość
Myślicie chłystki, że jak już maj to w gimnazjum nauczyciele nie będą pytać. Jazda uczyć się na poniedziałek !!

Gość gość
To nie mleeeko... :-D ;-)

Gość Oto nasze polaczkowo
W Polaczkowie 32-letnia kobieta to stara baba do eliminacji. Kobieta, która odczuwa naturalną, ludzką potrzebę do seksu i fizycznej bliskości z mężczyzną (który został dla niej stworzony, zeby tę bliskość tworzyli, seks to nie tylko kootas w doopie) to żałosna roochawica. Takiej kobiecie się radzi, żeby się zajęla czytaniem, a potem grzecznie położyła do grobu i ogólnie przestała żyć w wieku 32 lat. Niech spędza te 40 około lat, które jej jeszcze pozostały w fotelu na biegunach i nie kole ludzi w oczy. . Autorko, słuchaj własnych potrzeb i tylko tego. Jeśli chcesz układu seksualnego, to idź na niego, nie ma w tym nic złego i żadnej drogi do przyszłego szczęścia nie zamyka, gdybyś jeszcze kogoś w przyszłości spotkała. Tylko pamiętaj o wyborze dobrego partnera, żebyś się nie czuła poniżona w takim układzie. Relacja seksualna nie wyklucza przecież szacunki i sympatii wzajemniej, nie musisz się godzić na pierwsze lepsze co się nawinie. Pamiętaj też, że zawsze możesz się zakochać i potem cierpieć. Także rozważ za i przeciw. A wiek? Tylko w polandii kobieta w Twoim wieku jest stara, nigdzie indziej w cywilizowanym świecie. Pozwolisz sie zakopać do grobu za życia, bo Ci gimbaza z forum tak kazała? No daj spokój :)

Gość gość
Śmieszą mnie teksty tych wszystkich zniewieściałych kobiet z tego forum, które radzą Ci autorko, abyś czekała na wymarzonego księcia, bo tym sposobem możesz czekać do usranej śmierci, a i tak się nie doczekasz. Masz ochotę na seks i czujesz taką potrzebę, to korzystaj z okazji, tylko zastanów się czy ten który Ci to zaproponował jest odpowiedni? Bo nie trudno znaleźć faceta który chce zerżnąć jakąś kobietę, trudniej znaleźć takiego który podejdzie to tego jak do czegoś wyjątkowego, z szacunkiem i sympatią do partnerki. Ja sama prze ponad 2 lata miałam przyjaciela od seksu, ale nie tylko seks nas łączył i nie on był podstawą naszej znajomości, ale prawdziwa przyjaźń, która trwa do dziś... choć już bez seksu, bo oboje znaleźliśmy sobie partnerów. Życie jest zbyt krótkie, aby odmawiać sobie tego co sprawia nam przyjemność, Ci co korzystają z życia często dostają to czego pragnął, a Ci co siedzą w domach i czekają na cud, nigdy się nie doczekają.

Gość gość
Ja sama prze ponad 2 lata miałam przyjaciela od seksu, ale nie tylko seks nas łączył i nie on był podstawą naszej znajomości, ale prawdziwa przyjaźń, która trwa do dziś... choć już bez seksu, bo oboje znaleźliśmy sobie partnerów. x Ja chodziłem na d***** przed poznaniem dziewczyny więc panią wyżej postu popieram.

Gość gość
Żyj tak jak chcesz i jeśli masz ochotę na seks układ to czemu nie. Niby co da ci wielka czystość ... Zabezpieczaj sie a żadnych chorób nie bedzie .

Gość gość
to nie polaczkowo to kafeteriowo ;/ W realu nie widze takich akcji

Gość gość
Jeżeli masz ochotę wejść w ten układ to Twoja decyzja, ale ja mam wrażenie, że to wyraz desperacji ;-( Może lepiej rozejrzeć się za jakimś facetem do związku, nie musisz zaraz wychodzić za mąż, ale jednak nawet luźniejsza znajomość oparta na czymś więcej niż seks będzie dużo bardziej budująca niż seks-układ.