Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o facetach z Kafeterii ? Tylko szczerze...

Polecane posty

Gość gość

bo ja bym napisała, ale zaraz pojawi się tekst ''treść została uznana za spam'' albo wygwiazdkują moją wypowiedz. Brak mi słów...

Gość gość
kolejny temat frustratki :)

Gość gość
ja w ogóle nie myślę o facetach stąd niektórzy są kumaci,i na poziomie jak sie czyta,ogarnięci ,bo tylko inteligentna jednostka ma ciekawe poczucie humoru choć.nie,myśle czasami o jednym ,bo on myśli o mnie :D ot taka paranoja,ale już zmykam,miłego dnia pa

Pisałam kiedyś dłuższy czas maile z kilkoma "facetami: z kafe i są niby fajni, raczej samotnicy, każdy z jakimś problemem...a po czasie wyłażą istotne wady charakteru i człowiek czuje sie oszukany, że poświęcał czas na taką osobę :o dlatego już z nikim nie piszę, nie warto, wszyscy są nieszczerzy i kłamią na swoją korzyść. A poza tym większość liczy na spotkanie, albo najlepiej na seks, albo przynajmniej rozbierane fotki :o a jak widzą że nic takiego się nie zdarzy pokazują jakie z nich świnie :p totalnie bez klasy

Gość gość
kinga ale nie piszemy o swoich byłych:P

Gość gość
Kinga-> święte słowa :D

Gość gość
czytaj ze zrozumieniem kinga nie pisze o swoich bylych, a o facetach z kafe.pl:D

Widzisz Kinga , dlatego ja prywatnie z Kafeteriankami nie pisuję

Gość szarik na 102
Jak nie piszecie o byłych, to nie piszcie też o przyszlych...

Gość gość
to c**y a nie faceci i dlatego pasuja do tego forum

Gość gość
Paru bywało bardzo fajnych ;) Ale już ich nie ma tutaj.

Gość gość
Kiedy tu byli fajni faceci? Którzy to?!

Gość gość
To co pisze Kinga, to prawda. Wszyscy chcą spotkania i seksu. A i wcześniej koniecznie fotę na maila.

Gość gość
Cóż, zdjeciami chyba mozna się wymienić, nawet z laskami z kafe się wymieniałam :D A co do spotkań różnie bywa, ale naprawde nie każdy tu chce seksu ;)

Gość gość
Paru bywało bardzo fajnych oczko.gif Ale już ich nie ma tutaj. " ========== sa, zmieniaja niczki zaraz zaczna sami siebie lansowac na tym topiku :D zawsze tak robia zakompleksione robale udajacy wyluzowanych macho :D

Może i nie każdy :) ja piszę tylko o moich doświadczeniach i z mojego pisania zawsze w końcu wychodziło, że albo coraz śmielsze fotki i spotkanie...wiadomo po co...albo koniec pisania :p no to ja ok koniec pisania :D ale nieeee to był zawsze początek usiłowania pertraktacji, wielkich dyskusji że ok to może jeszcze popiszemy...:D taaaa napewno popiszemy :D sorry ale "faceci" z kafe nawet nie potrafią strzelić focha i sie odczepić z honorem :o

Gość namiot sekundowka
No tak,przyszedł do banku i nie chciał kredytu!?

Gość gość
Ty spid jakbyś nie kończył każdego zdania debilem/ką albo idiotką, to może też mógłbyś liczyć na jakiś seksik, a tak to du-pa, du-pa i jeszcze raz dupa. W dodatku twoja własna :P :P :P

Gość gość
speed liczy na seksik, za kazdym razem od 50 zl w gore

Gość gość
"sa, zmieniaja niczki zaraz zaczna sami siebie lansowac na tym topiku smiech.gif zawsze tak robia zakompleksione robale udajacy wyluzowanych macho smiech.gif" Wy zakompleksione jesteście? czy takie pelne złości bo dałyście się kiedyś jakiemuś idiocie nabrać? NIE, niekótrych nie ma. Mam kontakt z paroma cały czas (taak, da się tak). Radzę zacząć używac pozytywnego nastawienia, bo z takim podejściem musi Ci być cięzko w życiu.

Gość gość
To czego tu szukasz?

Gość gość
uwazasz, ze ich nie ma, bo? bo tak tobie powiedzieli :D o chrystusie nazarenski:D

Gość gość
Ja podobnie jak Kinga mam złe doswiadczenia z facetami z kafe, z którymi pisałam prywatnie. Dlatego nie radzę zapoznawać się z nikim z wątków typu "poznam", ,,szukam", bo to zazwyczaj są patologiczni kłamcy i internetowi podrywacze - będą kręcic z co najmniej pięcioma oprócz ciebie. Przeżyłam niezły szok, kiedy utrzymywałam bardzo bliski, dłuższy i jak mi się wydawało obiecujący kontakt z jednym kolesiem i zobaczyłam, że pisząc normalnie ze mną, szuka sobie tutaj na kafe następnej :O Zawsze tak jest, jedna im nie wystarczy, oni sobie uzależnieni od poznawania kobiet w necie

Gość gość
"uwazasz, ze ich nie ma, bo? bo tak tobie powiedzieli smiech.gif o chrystusie nazarenski" I co, lepiej Ci? Dziwi Cię, że można na kafe zapoznać fajne osoby, miec z nimi kontakt, spotykac się czasami i to bez seksu? Bym powiedziała, że swój do swego ciągnie. I każdy widzi świat na własne podobieństwo ;) xxx ALE ja NIKOGO tutaj nie zapoznałam z watku "szukam" itd. To były spontaniczne kontakty.

Gość gość
buhahahahaha chyba ze masz 20 lat a dziadek 60 i nuz nie moze hahahahahahaha