Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SNap_1990

Dlaczego niski wzrost tak odrzuca dziewczyny?

Polecane posty

Gość SNap_1990

Dlaczego zalezy im tylko na wzroscie, inteligencja czy charakter wogole sie nie liczy. Dziewczyny sa bardzo puste, patrza tylko na ta jedna cechę. Wytłumaczcie mi ten fenomen. Facec***atrza nie tylko na wyglad, ale takze na charakter. Czy to naprawde moja wina, ze mam tylko 175 cm? To geny, nie miałem na to wpływu

Gość gość
"Facec***atrza nie tylko na wyglad, ale takze na charakter" hahah dowcip roku :D

Gość Ideolog_Gender
mam byc szczera czy uprzejma?

a dlaczego jak dziewczyna jest "niewymiarowa" to się nie podoba?

Gość gość
ja zawsze latalam za takimi 190 a i tak niscy mi sie wydawali, a tera mam 176 i kocham go nad zycie i tylk oon mi sie podoba, wiec w sumie tak nie jest

Gość gość
Niski ? Co Ty opowiasz .Moze dla pustostanów to tak bo taka ma kielbie we łbie.

Gość gość
1,75 nie jest niskim wzrostem, nie przesadzaj może wybierasz "laleczki", które marzą o kenie...

Gość monikannnnnnnn
Ja osobiście mam 176 cm wzrostu i faceci niżsi ode mnie nie pociągają mnie, są dla mnie aseksualni. Nawet jeżeli rozum podpowiada, że najważniejszy charakter to i tak serce szuka wyższego...

Gość gość
Dlaczego zalezy im tylko na wzroscie, inteligencja czy charakter wogole sie nie liczy. Dziewczyny sa bardzo puste, patrza tylko na ta jedna cechę Nieprawda. Ale z reguły, taki niski facet sie garbi- to odstrasza, ma kompleksy z powoidu niskiego wzrostu, nie sądzi że jest w stanie zaciekawic kobiete, więc jest mrukiem, nie odzywa się- to odstrasza. Facec***atrza nie tylko na wyglad, ale takze na charakter??/ Taaak, gdzie i kiedy? Bo ja się tylko odganiam od zonatych d****arzy, smetnych duupków bez własnych zainteresowań, którzy albo pytaja od razu ile zarabiam, albo mierza mnie z góry do dołu.... i slinia...

Facec***atrza nie tylko na wyglad, ale takze na charakter??/ Taaak, gdzie i kiedy? Bo ja się tylko odganiam od zonatych d****arzy, smetnych duupków bez własnych zainteresowań, którzy albo pytaja od razu ile zarabiam, albo mierza mnie z góry do dołu.... i slinia... x no jasne "piękna"

Gość gość
jakież było zdziwienie kolegów, międzyinnymi kolegi podobnego do Toma Cruza, a który skakał nad panienką, a panienka wyszła za mnie. Gościa, który mierzy 165.

Gość gość
niski wzrost = mały pen, najczęściej tak to wypada

Gość gość
16.33. Pleciesz bzdury.

Niski wzrost u faceta to często kiepskie proporcje - krótkie nogi i szerokie barki - wygląd krasnoluda.

Gość gość
co jest bzdurą, mozesz mi wypunktować?

Gość gość
,,jakież było zdziwienie kolegów, międzyinnymi kolegi podobnego do Toma Cruza, a który skakał nad panienką, a panienka wyszła za mnie. Gościa, który mierzy 165." - chodzi o pewnego Mareczka (ten podobny do Cruise'a)?