Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zresetuj mi głowę

Czy mogę się sam ZAHIPNOTYZOWAĆ ?

Polecane posty

Gość zresetuj mi głowę

Mam mnóstwo problemów. To się wszystko nawarstwia od dzieciństwa. Moja głowa ma takie bloki, że ja nie wiem czy kiedyś nie skończę ze sobą. Chcę pozbyć się tej deprechy. Podobno można samemu. Jak to zrobić ? Albo do kogo pójść i ile to kosztuje ?

Gość wiemjaktojest
Większość hipnotyzerów jest dosyć słaba w tym fachu, w tej chwili kojarzę całkiem dobrego z Wrocławia nazywa sie Kaczorowski. Oczywiście można samemu sie hipnotyzować. Polecam nagrać tekst hipnozy, a potem go odtwarzać, jest też wiele psychoterapeutycznych gotowców. Jednak najlepszą rzeczą jest samemu to wszystko rozgryźć i zmienić. Będzie wtedy bardziej samoświadomy.

Gość gość
możesz autorze, ja to robię od około miesiąca,ale nie wiem jakie to ma skutki, musisz umieć się porządnie zrelaksować

Gość zresetuj mi głowę
Samemu mi ciężko cokolwiek zrobić. To są spore problemy. Mam jakieś bloki i już. Po alkoholu ( na szczęście nie piję ) mogę zrobić wszystko.

Gość zresetuj mi głowę
Jakie są to psychoterapeutyczne gotowce ?

Gość gosc1238
Musisz skontaktować się z Kaszpirowskim.

Gość wiemjaktojest
Gotowce np. Paula McKenna, Andrzeja Kaczorowskiego, Leszka Żądło, Bożeny Figarskiej i wielu innych osób. Możesz pójść jeszcze głębiej, a wtedy staniesz się bardziej samoświadomy swojej istoty, to jest już wkraczanie w metafizykę/duchowość. Z innych autorów mogę polecić Bruca Moena, który formalnie zajmuję się podróżami astralnymi, ale tez mówi o blokach mentalnych, których warto się pozbyć, jeżeli chce się pójść dalej, zainteresuj się zobaczysz, że jest to bardzo ciekawe i wiele wnosi.

Gość gość
popros kaszpirowskiego jest dobry zwlaszcza jesli chodzi o rzucanie nalogow 🖐️

Gość zresetuj mi głowę
Ja nie mam nałogów. Nie palę, nie piję a masturbacja to mi nie przeszkadza. Chodzi o to, że ciągle widzę u siebie jakieś minusy. Chciałbym być chodzącym ideałem i do tego żyć w wielkiej prawdzie. To chyba nierealne. Jak ja mam z tym skończyć ?

Gość wiemjaktojest
To proste :-) Uświadom sobie, że JUŻ jesteś ideałem. :-) To umysł-ego sprawia, że tworzysz minusy i wciąż czegoś szukasz, jak sobie uświadomisz swoją prawdziwą naturę, która nie ma nic wspólnego ani z ciałem, ani z umysłem, zrozumiesz. :-)

Gość zresetuj mi głowę
Ciągle się stresuję swoimi złymi decyzjami, które podjąłem w życiu. Chciałbym cofnąć czas. Mam 26 lat a od kilku lat stoję w miejscu. Brakuje mi też takiej energii, natchnienia, takiego kopa. Jestem osamotniony i to pewnie dlatego. Boję się, że w przyszłości mogę zgłupieć.

Gość zresetuj mi głowę
Czasami czuję się jako ktoś wyjątkowy. Czuję pewną moc. Kiedyś pisałem z kimś na gg i ktoś powiedział mi że jakaś dobra aura krąży wokół mnie. Byłem w szoku. To była obca osobado której napisałem przez przypadek. Problem jest jednak taki że nie żyję realnie. Żyję jak bohater filmowy albo jakby moje życie było tylko snem. Chcę pracować nad sobą ale zamiast czynić to poprzez praktykę to staram się to robić teoretycznie. Zamiast spotykać się z dziewczynami i poznawać je jakie są to ja wolę przeanalizować człowieka po dacie urodzenia, imieniu. No ciężki przypadek ze mnie.

Gość zresetuj mi głowę
Był taki przypadek że pewna dziewczyna która ma już męża chciała pójść ze mną do łóżka a ja jako wolny chłopak powiedziałem jej że to wykluczone bo choć ja jestem sam to ona kogoś ma i też czułbym się jakbym zdradził. Później miałem różne odczucia. To była wyjątkowa dziewczyna pod względem urody, odrazu mi się spodobała. No i jak mnie zrozumieć ?

Gość df34535
albo skontaktuj się ze ŚJ oni też potrafią hipnotyzować i nakłaniać ludzi do zakupów....Są w tym niezwykle skuteczni. Potrafią tworzyć sztuczny ruch - udają że coś kupują a potem oddają z powrotem to co niby kupili....Tak naciągają....to ich przynęta...Uważajcie na nich.

Gość umysł jest zwodniczy
wystarczy przestać myśleć o życiu, a życie stanie się proste!