Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie zabawy na balkonie dla dziecka 15 miesiecy?

Polecane posty

Gość gość

w koncu jest cieplo i jak nie wychodzimy na dwor to moglabym z synkiem posiedziec na balkonie. ja bym sobie np.cos czytala on moglby sie pobawic. tylko brak mi pomyslu co sie nadaje,by to cos nie wyladowalo na dole u sasiadow.tym bardziej,ze maja jakas taka"altanke"i by im dachu to nie potluklo(domyslam sie,ze jest to tworzywo sztuczne,przezroczyste).macie jakies pomysly?

Gość gość
nie wierze,ze ktos zadaje takie pytania:D nie wiesz jak sie z wlasnym dzieckiem bawic??chyba jestes lekko niedorobiona...

Gość gość
Ryz i kasza do przesypywania, jakies male kubeczki moze troche piasku gdzies w kaciku, przelewanie wody. Moja corka uwielbia podlewac kwiaty na balkonie, ale ma juz 2,5 r.

Gość gość
wiem jak sie bawic w domu i na dworzu. na balkonie niekoniecznie bo nawet jak sprzatalismy to chial np.zmiotke wywalic przez balkon:P wiec kubeczki odpadaja. nie usmiecha mi sie chodzic do sasiadow i odbierac wyrzucone rzeczy i przpraszac ze zwala im na daszek. kwiatkow nie mam,choiaz podlewanie bardzo lubi,u babci non stop by z konewka chodzil i podlewal po ogrodku. mi na razie przychodzi do glowy tylko duzy samochod.

Gość gość
skok na bungee bez bungee

Gość gość
zabawa w aport, rzucasz grzechotkę przez balkon i wołasz no becharka przynieś