Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Polski w Londynie chetnie nawiazuja nowe znajomosci z Polakami ?

Polecane posty

Gość gość

zalozmy jak spotkam dziewczyne w sklepie, mowiaca po polsku i zagadamn ja, to bedzie ona chetna mnie poznac, bo jestem jej rodakiem?

Gość gość
to zalezy jak wygladasz i jak zagadasz, ale powiem ci odrazu ze Polacy wcale nie sa tu kuszacym towarem majac do dyspozycji facetow z roznych innych krajow, bardziej bym sie cieszyla jakby do mnie jakis przystojny wloch zagadal czy hiszpan niz polaczyna

Gość gość
to smutne, ze masz takie podejscie do Polakow wolisz Wlocha co powie czule kompelenty, w****** i zostawi niz Polaka powaznie myslacego o zyciu

Gość gość
Polki zawsze leciały na ciemnowłosych dżentelmenów podobnie jak inne słowianki np.Czeszki czy Rosjanki i nawet za czasów PRL znalezienie męża z Italii czy Hiszpanii było jak złapanie za nogi pana boga.Po pierwsze są w większości przystojni a po drugie mają pieniądze.Natomiast u Polaków z urodą i finansami różnie bywa.

Gość gość
mi sie nie podobaja egzotyczni faceci, ale za to podoba mi sie jeden niemiec, przystojny wysoki, śliczny usmiech, jest lekarzem

Gość gość
Ten niemiec to pewnie ma na imie hakan lub ahmed :-)

Gość gość
a wyobraz sobie ze nie, jest rodowitym niemcem, jego rodzice tez.Ma piekne niebieskie oczy

Gość gość
ahmed z niebieskimi oczami . zdarzaja sie cuda natury, pewnie jego dziadek przed 300 laty zg****il Polke

Gość gość
No tak niebieskookiego ahmeda to ciężko znalezć...

Gość abdullwisimulaha
Jak ktoś wyżej napisał zależy od tego jak wyglądasz i to jest prawda.Mój kolega (Polak) jest przystojny,dobrze się ubiera i kobiety (nie tylko polki ale też angielki) same wskakują mu do łóżka inny ma morde jak niewypał i musi chodzić do agencji i płacić za sex bo ma problemy z nawiązywaniem głębszych znajomości z kobietami.

Gość gość
hahahaha, wiem jak wygląda ciapaty, jest ich tu na pęczki, wex nie pitol , piłeś cos.....Niemiec jest on , wysoki nie z metra cięty ciapatek, ma bladą karnację, niebieskie oczęta, blond włosy, piekne zeby, białe równe wszystkie, ma wysoko kulture osobista, do tego ma poczucie humoru

Gość gość
no nie wiem co w tych wymoczkach Włochach widzicie szczególnie na południu Włoch buziunia śliczniunia, śniada, włoski nażelowane i porteczki jak leginnsy

Gość gość
przynajmniej mają włosy na głowie a nie jak co drugi polak wygolone na łyso

Gość gość
Moja kumpela ma faceta Włocha to nawet jak pada deszcz to chodzi w okularach przeciwsłonecznych :-) Ale bardzo przystojny trzeba przyznać i nie jest niski bo 185 ma na pewno.

Gość bylem tam 5 lat
Anglicy mówią że łysina to polska fryzura narodowa :-)

Gość ukss
He he a angole lepsi? xiążę William już przed 30 tką zaczął łysieć !

Gość mężczyzna tuż po 30
No niestety taka smutna prawda. Polacy (generalnie) nie grzeszą ani urodą ani zasobnością portfela, szczególnie za granicą. A kobiety jak to kobiety, można je mieć za pomocą tych 2 atrybutów :P. Pamiętajcie tylko drodzy Panowie, żeby nie brać sobie kogoś takiego za żonę:P Do układów, znajomości, seksu (przede wszystkim) czemu nie, ale nic ponad to. Z mojej perspektywy? Ja byłem łakomym kąskiem dla Polek w Londynie do układu: zamieszkajmy razem bo taniej i potrzebuję wsparcia, ale nic ponad to, no bo wiesz, ja szukam kogoś ładniejszego, zamożniejszego, najlepiej z południa :P

Gość mężczyzna tuż po 30
Nie neguję, nie obrażam się. Tak jest :)

Gość gość
jak zwykle wypowiadaja sie ciamajdy zyciowe bo jak tylko wspominaja Polki o zwiazkach z obcokrajowcami to ci odrazu ze to musi byc jakis ahmed ciapaty z metra ciety, zal poprostu wam tylki sciska nieudacznicy, ze was kobiety nie chca

Gość mężczyzna tuż po 30
No ja akurat opisałem swoją sytuację i swoje "przeżycia" z Polkami. Jak wspomniałem, nie neguję tego ani się nie obrażam. Zaradny i ogarnięty jestem :)

Gość gość
czy ja wiem kolezanko. wystrczy popatrzec co sie dziej wokolo. Kumepl ma facet hindusa conjamniej 10 -12 lat starszy, maja 3 dzeci, on jest wczesniej po rozwodzie tez z dziecmi. Ona urada nie grzesz on tez nie, ani kasy ani urody. z brkau lako dobre gowno a dla kobiety w penwym wieku byle jaja mial i bedzie okej. Mnie takie cos nie kreci.