Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostra kobieta

Ciąglę myślę o seksie!!!, nie mogę sobie poradzić

Polecane posty

Gość gość
Wstyd to miec corke k***e syn zlodziej przynajmiej cos do domu przyniesie XD

Gość gość
K***a moze sie spelniac zawodowo i miec satysfakcjonujace zarobki.

Gość gość
No jakby nie patrzeć córka też coś do domu może przynieść i ma ku temu większe predyspozycje niż syn :-P

Gość gość
No jakby nie patrzeć córka też coś do domu może przynieść i ma ku temu większe predyspozycje niż syn :-P

Gość DOX
w ogole to Mily Zolnierz 25 w jednym temacie wypowiedziales sie 100 % tak jak ja mysle mozemy teraz piwko przybic i fajke pokoju spalic XD

Gość DOX
Nie pamietam temat juz wylaczylem ale chodzilo o obrzydzenie do chudych szkieletow XD takich co im kosci wylaza bleeh na sama mysl opada

Gość DOX
w ogole to az rece opadaja raz trafilem na jakies forum co dziewczyna wrzucila swoje zdjecie no cialo ladne troszke tluszczyku jak w sam raz i pytala inne dziewczyny jak schudnac i uwaga chciala schudnac 20 kg i w taki oto sposob z ladnej dziewczyny zrobila by z siebie strach na wroble (czaicie taki patyk na ktorym wisi szmata) w ogole sory ze od tematu odbiegam ;p

Gość gość
Iskierka nadziei dla kraglejszych pan :-)

Gość gość
Ja też jak tylko skończę się odchudzać to dam swojej cipce do wiwatu za tyle czasu postu. Biedny pierwszy który się napatoczy na mnie

Gość DOX
w oogle nie rozumiem co masz do przekazania UP ;p

Chude ręce, nogi jak krzywe patyki, zero cycka... Nie ma to jak szerokie biodra, krągła pupcia, pełne piesi, nawet parę kilo plus może być:) jeszcze jak widzę taką kobietę w szpilkach to aż mi staje na sam widok! Takie kobiety są piękne....

Gość DOX
No dokladnie tak jak opisujesz no mam tak samo wlasnie moja dziewczyna jest taka z tym ze no... pouzywac to ja sobie nie moge zbyt wiele ;/ mam propozycje seksu od kolezanki ale raz ze zdradze swoja dziewczyne ktora mi sie bardzo podoba to dwa kolezanka nalezy do szczuplych pomimo ze piekna z twarzy ale nie zdzierze kosci ;/

Gość DOX
ale chlopie to nie takie lekkie wiem ciagnie mnie jak sam sk****ensyn ale mam opory co do zdrady a kolezanka juz od pewnego czasu ze mna chciala ;p

Gość gość
No ale duży tyłek to też na ogół spore uda i czasem niezbyt płaski brzuch . Faktem jest to że wszędzie znajdzie się i amator kości i amator tłuszczyku tylko trzeba poszukać

Gość DOX
Moja dziewczyna ma tak ze ma ten tzw ksztalt klepsydry a za razem spora pupe duze piersi no i uda jak nalezy :D

Gość DOX
nie no nie dam ci namiarow do kolezanki lubie ja i bylbym zazdrosny jak by miala typa tak to czasami mi cos pokaze cos sobbie porobi w moim samochodzie mi to odpowaida :D

Gość DOX
wiem ze swirujesz a szkoda ze pan nie ma :(

Gość gość
a ja przed chwilą z tego podniecenia musiałam ulżyć sobie rączką ;-)

Gość gość
a pewnie że lepiej z mężczyzną niż z własną ręką no ale skoro nie ma się tego co się lubi to ... w takim przypadku i ręka dobra