Gość dellak Napisano Lipiec 7, 2015 no niestety teraz sprzęt jest robiony na ilość a nie jakość, dlatego zazwyczaj po okresie gwarancyjnym ulega szybko zniszczeniu więc moim zdaniem warto mieć takie dodatkowe ubezpieczenie aby wydłużyć okres gwarancji sprzętu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Borys2 Napisano Lipiec 11, 2015 No przydaje ,przydaje teraz nie wyobrażam sobie nie mieć tego ubezpieczenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 11, 2015 W sumie to prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 11, 2015 czy ja wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość falbanica Napisano Lipiec 20, 2015 oczywiście, że jest to bardzo przydatne ubezpieczenie nie znam ani jednej osoby której po upływie okresu gwarancyjnego nie popsułby sie sprzęt rtv czy agd więc jak dla mnie jest to bardzo wygodne ubezpieczenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Borys2 Napisano Lipiec 21, 2015 Ktoś woli co chwila kupować nowy sprzęt bo gwarancja mija ? nie sądzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość falbanica Napisano Lipiec 22, 2015 myślę że to nic przyjemnego musieć wydać jakieś pieniądze na sprzęt który nagle się psuje, a wiecie jak to zazwyczaj jest jak coś się psuje to nagle wszystko na raz, więc lepiej uniknąć takiej nieprzyjemnej sytuacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Borys2 Napisano Lipiec 28, 2015 Tym bardziej że można wszystko ubezpieczyć na raz a nie oddzielnie się męczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość falbanica Napisano Sierpień 4, 2015 a co masz konkretnie na myśli? jak to można wszystko ubezpieczyć na raz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Borys2 Napisano Sierpień 6, 2015 Aż 11 sprzętów a nie każdemu wydłużać gwarancję lub wcale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość falbanica Napisano Sierpień 10, 2015 no tak 11 sprzętó to rzeczywiście bardzo dużo jak na wyposażenie mieszkania, ja nawet nie mam chyba tylku sprzętów w całym domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 11, 2015 i tak nie wypłaca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość falbanica Napisano Sierpień 11, 2015 a co korzystałęś już z tego ubezpieczenia, ze tak piszesz i jeszcze pewnie wprowadzsz ludzi w błąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Borys2 Napisano Sierpień 12, 2015 Kolejna bardzo wyczerpująca wypowiedź na temat z duża ilością argumentów ,bardzo wiarygodne. Z sygmą jeszcze nie miałem problemów wręcz przeciwnie jestem zadowolony z ich usług. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość falbanica Napisano Sierpień 13, 2015 dlatego mówię, że te negatywne opinie trzeba zawsze podzielić przez 4, bo żadnych w nich argumentów, tylko same neagtywy nie poparte faktami, tak to każdy moze wszystko i wszystkich krytykowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Borys2 Napisano Sierpień 14, 2015 Dlatego czasem najlepiej jest samemu się przekonać nawet idąc do placówki i wypytać się o wszystko jak komuś odpowiada to niech się zdecyduje jak nie to nie i już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość falbanica Napisano Sierpień 16, 2015 najlepiej samemu przekonać się do banku korzystając z jego usług no bo jak inaczej możemy wypowiadać się na temat usług danego banku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Borys2 Napisano Sierpień 20, 2015 Dokładnie ,kiedy ktoś sie mnie pyta o opinie jeśli nie korzystałem mówię ,że nie mam korzystałem popieram argumentami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fellada Napisano Sierpień 20, 2015 przynajmniej uczciwie i treściwie, bo co hejt bez żadengo argumentu, dziwię się że ludzie sugerująs ię takimi wypowiedziami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Borys2 Napisano Sierpień 23, 2015 Niektórzy są po prostu ostrożni chociaż o tyle dobrze ,ale fakt nie ma co patrzeć na opinie nie posiadającą argumentów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fellada Napisano Sierpień 23, 2015 ale najgorsze jest to, że niektórzy ludzie mogą uwierzyć w takie niepoparte argumentami wypowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Borys2 Napisano Sierpień 27, 2015 Ich problem , w tych czasach trzeba sprawdzać prawdziwość informacji ,ja się zawsze radzę znajomych jak nie jestem czegoś pewny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fellada Napisano Wrzesień 2, 2015 no najlepiej podpytać znajomych z usług jakiego banku korzystać, ja tak zawsze robię bo najlepiej zapytać jak to wygląda w praktyce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Borys2 Napisano Wrzesień 2, 2015 Znajomy zawsze poleci nam najlepsze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fellada Napisano Wrzesień 3, 2015 na pewno informacje na temat banku od znajomego będą wiarygodne, po wie co i jak, jak tak naprawdę funkcjonuj****nk, nie bedzie ściemniał. ja też zawsze wolę w takich kwestiach podpytać znajomych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Borys2 Napisano Wrzesień 3, 2015 Jeśli jest to dobry znajomy zawsze wiesz że nie poleciłby Ci czegoś złego :) ja się ciesze że wcześniej mi polecili ,teraz ja polecam innym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dellak Napisano Wrzesień 5, 2015 i łańcuszek się tworzy, tobie ktoś doradził sygmę, teraz ty możesz doradzić komuś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Borys2 Napisano Wrzesień 7, 2015 Tak to powinno działać ,a sygma zasługuje na polecenie im lepsze usługi tym chętniej polecamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dellak Napisano Wrzesień 7, 2015 to prawda a co do samego sygma banku to rzeczywiście tutaj nie ma on sobie równych, bo bank ma usługi których nie znajdziemy nigdzie indziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Borys2 Napisano Wrzesień 13, 2015 No niektórych usług faktycznie nigdzie indziej nie widziałem ,a standardowe trzymają wysoki poziomie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach