Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlazł kotek na płotek

Teściowa i jej zapedy do kupowania duzych ubranek

Polecane posty

Gość gość
dziewczyno wyluzuj. nie czytalam wszystkich wypowiedzi. ale napisze ci tak. daja ci to sie ciesz.a jak uwazasz ze czegos potrzebujesz to sobie kup i tez sie ciesz. ja tez myslalam,jeju po co mi tak duzo duzych ubranek. a synek mial byc maly. nawet z mama sie klocilam nt.wyprawki,ona kupila mi 62 a ja dokupil 56. i okazalo sie ze moje dziecko urodzilo sie 4 kg,62 cm mimo,ze mialo byc bardzo przecietne.ledwo sie zmiescilo w.wyprawke od mamy. po 2 tyg nosil 68 a w 3 miesiacu 74. ubranka,ktore myslalam,ze beda lezec i czekac wykorzystalam szybciej niz sie spodziewalam. urodzisz pozyjesz i zobaczysz. moja kolezanka urodzila coreczke wieksza niz moj synek. teraz rosna leb w leb. moj ma 14 miesiecy a ubranka nosi na 2 latka.

Gość gość
a 80 nosil wlasnie jak mial z pol roku.

Gość gość
Autorko, skoro ciuszki są w odległych rozmiarach, to mam jedną radę. NIE ODCINAJ METEK I NIE PIERZ! Może zdarzyć się, że rzeczywiście córka nie założy części z nich, bo nie trafi w porę roku, to będziesz miała na prezent ;-)

Powiem ci tak kochana autorko moja mama nakupowała mi tyle ubranek że starczyły na cały pierwszy rok życia Teraz moja Ewcia ma13 mc i nosi ubranka 92 - 98 a pampersy szybciej ci pójdą a nie jak piszesz 8 na dobe bo maluch potrafi robić kupe po każdym karmieniu i też w między czasie Moja przez pierwszy miesiąc nie cierpiała choćby małego szczoszka w pieluszce więc non stop musiałam zmieniac

Gość gość
Darowanemu koniowi z zęby się nie zagląda. OLEJ to i już przecież nikt Ci dyktować nie będzie nie musisz ubierać córki w za duże rzeczyubierzesz jak będzie pasować i już, podziekuj jej za ciuszki przeciez ich nie wyrzucisz a przydadzą się na później, NIE DENERWUJ sie bo szkoda nerwów a nawyki teściowych sa trudne do zwalczenia a zwracając uwage dolewa się tylko oliwy do ognia także rób jak Ty uważasz a ona niech kupuje za duże będziesz mieć na później :)

Gość gość
"szczoszka" :O Ot, prostaczka ze wsi :O

Gość gość
moja córka urodziła się z wagą 2670g i 51 cm, w ubranka na 62 zł były za duże. Przez pierwsze od 4 miesiąca nosiła dopiero 62. Teraz ma 12 i pół miesiąca, waga 8,7 kg i ok 75 cm i niektóre ubranka na 72 cm jeszcze są OK. Także kilka większych rzeczy OK ale kupować masę wielkich ubranek bez sensu.

Gość gość
a głupie krówsko dalej swoje !!!! buhahahahaha debilica

Gość gość
gość a głupie krówsko dalej swoje !!!! buhahahahaha debilica xxxxxxxxxxxxx mówisz o sobie??

Gość gość
Nie debilko, o tobie :P