Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzien Mamy

Polecane posty

Gość gość

Witam :) Mam dylemat. Do najbogatszych nei naleze, ot tak sobie zyje od 1go do 1-go. Udało mi sie zaoszczedzic pare stowek i pomyslalam, aby na Dzien Mamy kupi jej cos ladnego. Zlota bransoletke. Porozomawialam o tym z bratem, ze wybralam przenet dla mamy a on mi powiedzial, ze sie do tego reki nie przyklada, bo to za drogi prezent ( choc nie chcialam by sie dokladal do niej, ot tak po prostu bylaby od nas) i w takim razie on kupi cos sam od siebie, ze mama by wiedziala, ze to tylko ode mnie. Nie wiem co zrobnic, kupic czy nie kupic . Co roku robilismy prezent wspolnie.

Gość gość
ale zabawne

Gość gość
to przerwij tradycje dawania wspólnie i kup coś sama/

Gość gość
srebrną bransoletkę

Gość gość
czy ja wiem my tez praktykujemy wspolny prezent na dzien matki ale my młodzi jeszcze jestesmy :P ja 24 brat 18 i nigdy nie pyskuje jak robie zakupy tylko sie dokłada :P Na twoim miejscu w zaleznosci od sytuacji: czy jestescie sami czy macie partnerów, albo bym zakonczyla tradycje wspolnych prezentow skoro brat tak stawia sprawe albo zapytala go co on by chcial w takim razie kupic i to jeszcze przemyslec..

Gość roberta mia
szczerze dziwie sie twojemu bratu, ze sie nie chce zrzucic na prezent, ja przynajmniej takiego problemu z siostra nie mam bo zawsze sie skladamy wspolnie. w tym roku stwierdzilysmy, ze kupimy mamie rozne odmiany zielonych herbat z teekanne bo takie nasza mama lubi najbardziej no i jeszcze dorzucimy srebrny wisiorek bo kazda kobieta uwielbia bizuterie. moja mama zawsze jest zadowolona z prezentow i bardzo sie cieszy, ze prezent pochodzi od jej dwoch corek.

Gość gość
A może brat uważa taki prezent za mało praktyczny. Mam to samo z moim mężem... Ae ostatnio zaproponowałam wykupienie w luxmedzie takie podstawowy przegląd zdrowia, kosztuje 360zl i o dziwo, zgodził sie :-) może pomyśl właśnie o czymś praktycznym, a nie o kolejnym świecidełku

Gość magda906
Fajnym nie codziennym prezentem może być portfel. Myślę, że mamie by się taki prezent spodobał. Widziałam bardzo fajne, markowe portfele na: http://www.royalpoint.pl/produkty/portfele-damskie,127/ . Zerknij sobie tam, taki prezent zawsze będzie miała przy sobie i będzie pamiętać, że to od Ciebie.