Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maniaczka kwiatowa

Balkon cały w kwiatach lubicie?

Polecane posty

Gość gość
to co inni na biurkach maja to ich sprawa -ale ja nie rozumiem jak na biurku w robocie mozna miec rosline zdjecia w ramkach maskotki bibeloty figurki

Gość gość
uwielbiam kwiaty na balkonie, grunt to dobrze dobrać gatunki i kolory, raczej na moim balkonie są max 3 kolory, żeby nie zrobiić takiej choinki

Gość zuziagola
Zadbane, ładnie skomponowane i typowe na balkon tak jak te http://florexpol.eu/134-kwiaty-balkonowe bardzo mi się podobają i absolutnie nie uważam, że to obciach. Sama niestety nie mam balkonu a wiele osób, które ma tego nie docenia.

Gość gość
Ja również uwielbiam kwiaty, otaczanie się tymi pięknymi roślinami od razu poprawia mi nastrój. Postanowiłam w tym roku nawet zainwestować w ogród zimowy od www.ogrody-zimowe.org. Mówię Ci, to fantastyczna sprawa. Będę mogła teraz cieszyć się roślinami o każdej porze roku. Fachowcy zrobili naprawdę solidną, ciekawą konstrukcję, która robi wrażenie na moich sąsiadach. Cieszę się, że zleciłam to właśnie tej firmie, bo wykonali naprawdę profesjonalną robotę.

Gość gość
ja osobiście nie lubię w ogóle kwiatów doniczkowych, ale chyba to jest spowodowane tym że nie umiem o nie dbać, miałam nawet zakaz podlewania kwiatów w domu bo usychały albo chorowały, ale osobieście nie przeszkadza mi to