Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betix

dziwne pytanie gdyz naprawde juz niewiem ...

Polecane posty

Gość betix

niecierpie tego typu pytań ale sama musze zadac. 15-kochałam się z mezem do końca. 16-powinnam dostać okres. dziś 19 i lipa. brak. oczywiście czuje się jak przed miesiaczką. bola mnie piersi i niby wszystko tam na dole wskazuje jakbym miała dostać okres lada dzien. dodam,ze zawsze mam regularne co do dnia......... traz mam obawy. słuszne czy tez nie??

Gość gość
proszę Pani : "niewiem" pisze się : "nie wiem"

Gość gość
jak sie nie chce miec dzieci, to stiosuje sie anttykoncepcje a nie strzela datami w kalendarzu i pozniej zamartwia. Skoro cykle masz jak w zegarku, to pewnie jestes w ciazy. Przesunela sie owulacja

Gość betix
wiem :) widać trochę błędów u mnie ale proszę nie zwracajcie uwagi dziewczynki.

Gość betix
Czy ktos mi jaszcze odpisze?

Gość gość
dziwi mnie ,że pytacie na forum o ciąże a testu nie zrobicie:( ja miałam tak samo i w ciąży byłam.

Gość betix
zrobiłabym , nawet chciałam ale mąż stwierdził,że PO CO \że i tak wszystko jest ok.

a ty jesteś jakaś upośledzona, albo ubezwłasnowolniona? Mąż nie pozwolił testu zrobić? hah :O My mamy wiedzieć czy zaszłaś w ciążę??? Niby skąd? Mąż powiedział ci przecież że jest ok. to znaczy, że nie masz się co martwić :D W końcu pan i władca nie może się mylić. Może zamiast testu kup sobie słownik ort. - bardziej się przyda.

Gość gość
uprawiałaś z mężem sex dzień przed terminem miesiączki? Dobrze rozumiem? Moim zdaniem na ciążę nie ma szans...

17:50- kumpela zaszła w ciążę na dzień przed okresem. W tym temacie teoria ma się często nijak do rzeczywistości.

Gość gość
Tez znam taka co zaszla dzien przed okresem.

Gość gość
Też słyszałam że mam mała szansę na ciążę dzień przed planowanym okresem. Teraz ta moja ,, mała szansa,, ma 2,5 roku i jest nie grzecznym chłopcem. :)

Gość gość
Kobietki wczoraj miała owulację, kochaliśmy się po czym mój partner skończył na moim brzuchu , a za jakieś 3 minuty wprowadził niemal cały płyn do pochwy. Jakie wysokie prawdopodobieństwo jest że będę w ciąży? proszę o odp.Pozdrawiam

Gość betix
no dobrze dziewczyny ALE jeśli niektóre z Was kochały się dzień przed miesiączką to czy okres u Was wystąpił NORMALNIE ??

Gość gość
jeśli miałbyś zajść w taki sposób to okres nie pojawiłby się gdyż znaczyłoby to że owulacja się przesunęła.

Gość betix
nawet dzień przed miesiaczka wszystko by się cofnęło?

Gość gość
A co miałoby się cofnąć? Kobieto zrozum. Że jeśli następnego dnia miałby być faktycznie okres to nie ma szans na ciążę. Ale jeśli cykl się rozregulował i nastąpiło przesunięcie owulacji to i sam okres się przesuwa wtedy.

Gość betix
tylko ze wlasciwie nic takiego nie wydarzyło się w moim zyciu co by wywołało jakies drastyczne zmiany w cyklu...