Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy sprawdziły wam się jakieś wróżby? jaką wróżke polecacie?

Polecane posty

Gość gość

????????

Gość gość
mi sie sprawdzila wrozba ze bede miala romans na wiosne(a bylam zajeta i zakochana w swoim facecie) 🖐️

Gość gość
Mi sie sprawdzilo, ze wyprowadze sie do innego miasta w ciagu roku. Nie wierzylam wrozce ale tak sie naprawde stalo :O

Gość gość
Nie wierzcie wróżkom z allegro,tych za 5 złotych.Jakim trzeba być cepem,żeby wyceniać swoją wiedzę na 5 złotych?Szukajcie takich które biorą po kilkadziesiąt złotych.Wtedy jest pewność,że taka na prawdę pomoże.Aha i nie tych reklamowanych,bo to rutyniary... :(

Gość gość
powiem wam ze to sie sprawdza ale polowicznie, te całe wróżki , moja kolezanka była u takiej dobrej wróżki, droga była,przepowiedziala jej ze skonczy studia, ze wyjdzie za maz kupi mieszkanie i urodzi syna. Studia skonczyla, mieszkanie kupila ale na kredyt, urodzila syna, syn jest chory.tego juz wróżka jej nie powiedziala, kadzila jej tylko jaka ona ładna

Gość gość
tak

Gość gość
gość powiem wam ze to sie sprawdza ale polowicznie, te całe wróżki , moja kolezanka była u takiej dobrej wróżki, droga była,przepowiedziala jej ze skonczy studia, ze wyjdzie za maz kupi mieszkanie i urodzi syna. Studia skonczyla, mieszkanie kupila ale na kredyt, urodzila syna, syn jest chory.tego juz wróżka jej nie powiedziala, kadzila jej tylko jaka ona ładna -wróżby zwykle w całości sprawdzają się po czasie...

Gość gość
mnie sie sprawdzila wrozba cyganska ,ale nie jestem zadowolona z tegoz faktu:(

Gość anusia0002324
a ta wróżba cygańska to nie była na kafeterii? bo jakiś czas temu wróŻyła tu cyganka- wróżka gosława i mi się wszystko sprawdziło. Teraz też chciałam o coś się jej zapytać, ale niestety już tutaj nie wróży :(

Gość gość
do anusia : nie , nie na kafe. Sama mnie zaczepila ,ze chce mi wrozyc . Nie podoba mi sie to,ze to co powiedziała sie sprawdza ;(

Gość gość
3 lata temu bylam u wrozki brala stowe. wywrozyla mi ze wyjde za maz w tym roku tzn w tamtym roku w ktorym mi wrozyla,nie wyszlam za maz do dnia dzisiejszego,,, ze jakas brunetka bedie mieszala u nas w zwiazku...taaak nawet dwie brunetki i trzy blondynki:) ogolnie swietnie przejrzala moja przeszlosc niz przyszlosc

Gość gość
Wróżby raczej się nie sprawdzają . Wróżka może znać twoją przeszłość jak w moim przypadku ale co do przyszłości to guzik się sprawdza . Mi wywróżyła , że szczęście będzie waliło do mnie drzwiami i oknami aż inni nie będą się mogli nadziwić . Prawda jest ,taka ,że to szczęście to raczej pech i to na całej linii zarówno materialnej jak i uczuciowej. facet

Gość gość
mi sie zawsze sprawdzaja u kochanej wrozki ewy tarotewa@wp.pl

Gość gość
Nie dziwię się, że poleciłaś Panią Grażynę z http://wrozkagauri.pl Sama zadzwoniłam i jestem pod wrażeniem jej wiedzy ezoterycznej, przytoczyła takie fakty z mojego życia o których wiem tylko ja. Jest niesamowita!

Gość gość
Wróżki? Ludzie Leczcie się!

Gość gość
Nie zastanawiajcie się ludzie! Jeśli wciąż macie pewne opory, zadzwońcie ten jeden raz. Ja wciąż jestem w szoku, jak wiele można się dowiedzieć o sobie z samych kart.

Gość gość
wróżby, w 21 wieku??? o ja pitolę, debile rządzą.

Gość gość
Debile nie debile ale uwazam ze warto szukac swojego przewodnika. Osoby ktora nas wesprze. Taka jest wlasnie wrozka BEATRIS. Korzystam z niej od dawna, jej strona to www.wrozkabeatris.pl sami sprawdźcie ze potrafi podniesc na duchu.

Gość geooo

up

zadnych wrózb  bo to prowadzi do cierpienia   a potem ludzie sie dziwia ze cierpia  i nie wiedza dla czego  a cierpia z powodu  czytania horoskopów  czy inych grzechów  kłamst  sexu  przedslubnego czy ze słonik przynosi szczescie   to sa grzechy  a

Gość Arlena z 1974

Wybitną wróżką jest Wróżka Tarocina. Tarocina bardzo była wobec mnie cierpliwa, kiedy ja będąc w 11-letnik toksycznym związku, jakby na niej odreagowywałam. Bardzo empatyczna i solidna jest. Wszystko, ale to wszystko mi sie sprawdziło. Jak wspomniałam byłam 11 lat w toksycznej relacji. Dosłownie bałam sie odejść, że sobie nawet finansowo nie poradzę. Aby wtedy zasnąć od 2017 roku brałam melatoninę i tabl.na uspokojenie. Melatoninę to garściami. Postanowiłam napisać do Pani Tarociny, bo jest napisane, że ona pomaga zranionym kobietom. Czekałam na odpowiedz i ja dostałam. Pani poleciła mi układ partnerski. Skorzystałam, chociaż dodam, że nie wierzyłam w to wszystko do końca, choć moja siostra ja zna osobiscie i stale sobie u niej wróży, ale ja byłam umiarkowanie nastawiona co najwyżej. Karty postawiła i zmieniła mi życie. Wiedziałam jak się to wszystko skończy. Musiałam zapobiec i na całe szczescie Tarocina była bardzo wobec mnie cierpliwa. Jestem po roku już po rozwodzi z winy męża, mam nastoletnią córkę przy sobie,dostaję pomoc. Świat sie dalej kręci, a ja jestem na portalu randkowym i jak wynikać ma z wróżby i tak będzie w wakacje przyjedzie do mnie do miasta nowy partner, który zaakceptuje moje życie i moje dziecko. Tarocina opisała idealnie wszystko, co się wydarzyło. Ruszyłam do przodu a zawsze, na prawdę zawsze kontakt z nia mnie uskrzydla. Kochana osoba.

Kiedyś nie wierzyłam, teraz w karty uwierzyłam! Ale każdy musi trafic na swoją wróżkę, mi sie udało i Wróżka Tarocina mnie z toksycznej relacji, dzięki poradom i temu, co widziała w kartch, a co powinnam uniknąc i uniknęłam, wyrwała mnie. Świetna wróżka i bardzo empatyczna osobowość. Ja polecam!

Gość Arlena
Dnia 8.01.2019 o 06:25, merkaba napisał:

zadnych wrózb  bo to prowadzi do cierpienia   a potem ludzie sie dziwia ze cierpia  i nie wiedza dla czego  a cierpia z powodu  czytania horoskopów  czy inych grzechów  kłamst  sexu  przedslubnego czy ze słonik przynosi szczescie   to sa grzechy  a

Cierpiałam to ja 11 lat z toksycznym mężem i już kolor sznurka wybierałam myślami. Wszystkiego się bałam. Pomogła mi Wróżka Tarocina na modlitwy nie mogłam liczyć. Tylko Tarot mi pomógł, ale tarot w dobrcy rękach tylko pomoże i dzięki łasce boskiej ja trafiłam ja swoją Wróżkę Tarocinę!!!!!!!

kto grzeszy ten będzie cierpiał  tarot   prowadzi do jeszcze większego cierpienia duchowego 

Bóg zawsze pomaga tylko trzeba ufać i wierzyć 

Gość E.W.A

Rzeczywiście. Bardzo polecam Wróżkę Tarocinę. Bardzo miła kobieta. Starsza osoba i czuć że ma doświadczenie życiowe. Do pionu mnie doprowadziła, dała nadzieję pomoc i porady kiedy 2 lata temu bardzo tego potrzebowałam. Odchodzilam od zmysłów po odejściu partnera. Wszystko jednak potoczyło się dobrze i tak jak wywróżyla mi to tarocina. Sprawdziło się wszystko. Warto!!! Polecam Wróżkę Tarocinę. 

Gość E.W.A
Dnia 12.12.2019 o 04:36, Gość Arlena napisał:

P.S. Wróżka Tarocina wróży z kapucyna!!!

Wiem kto to napisał. I po co się Jacek K. podszywasz pod kogoś? Żadna z Ciebie arlena chory człowieku? Brak Ci odwagi. Odeszłam od ciebie rok temu, a ty jak toksyczny wciąż żyjesz moim życiem i kontroluje wszystko? . I po co nekasz Panią Tarocine też ?? . Kobieta ma sumienie i zawsze jej będę wdzięczna za tamten czas bo mnie wyprowadziła z niewoli radami z kart a ciebie ostrzegam bo ona ciee odda na policję znowu jak nie zaprzestaniesz! Zmień się człowieku!!! Bo to jest psychiczne!!! 

Gość Skruszonałucja
Dnia 23.12.2019 o 02:58, Gość E.W.A napisał:

Rzeczywiście. Bardzo polecam Wróżkę Tarocinę. Bardzo miła kobieta. Starsza osoba i czuć że ma doświadczenie życiowe. Do pionu mnie doprowadziła, dała nadzieję pomoc i porady kiedy 2 lata temu bardzo tego potrzebowałam. Odchodzilam od zmysłów po odejściu partnera. Wszystko jednak potoczyło się dobrze i tak jak wywróżyla mi to tarocina. Sprawdziło się wszystko. Warto!!! Polecam Wróżkę Tarocinę. 

Bita, poniewierana, próbowała były mąż na mnie zaciągnąć w parabanku pożyczkę itd. i pomogła mi wyjśc z tego wszystkiego właśnie wróżka Wróżka Tarocina. Nie miałam planu B, tylko byłam w depresji, więc co planować, sznurek, zatruć się? Wyszłam dzięki Tarocinie. Jak kobieta kobiecie. Posatwiła mi karty za 1 zł (mówiła aby zamknąc kanał energii, czy energetyczny tak) bo miałam na koncie tyle co na chleb, leki i jedzenie. Ona to czuła przez jasnowidzenie. Dobra kobieta. Polecam dwie wrózki. Panią Madzie Odero z warszawy i Panią Wróżkę Tarocinę z Nowej Zelandii. Dobrze, ja kończę. 

Gość Daga

Czekałam 3 dni na odpowiedz od Wróżki tarociny. Ludzie! Bardzo ją polecam! Wiedziała dużo, dużo się potwierdziło. Ja zdawałam sobie sprawę z wielu rzeczy które ona mi opisała we wróżbie, ale uważam, że w samo sedno ona uderzyła. Był mi potrzebny kop na otrzeźwienie. Mój partner nie zasłużył na mnie, ale prosiłam ją i powalczymy razem, ja z Wróżka Tarocina o niego za pomocą magii. Ona się zgodziła mi pomóc. Jest to kochana kobieta i taka dobra wróżka. 

Gość

wruszka tinderuszka 😜

Gość Młoda

Słyszałam kiedyś jak moja znajoma była u wróżki, która bardzo dobrze odczytala jej przeszłość. Zaciekawiło mnie to i ja też poszłam. Postawiła tarota i wg niej miałam szczęśliwe dzieciństwo (w rzeczywistości spędzone w dużej mierze w.szpitalu bez rodziców, jak wróciłam do domu byłam ofiarą przemocy, ale ok).Mówiła o moim bracie ( którego nigdy nie miałam) i o tym, że szef (starszy mężczyzna) mnie lubi. Moją szefową w ówczesnej pracy była młoda kobieta, w obecnej starsza.Skoro przeszłość i teraźniejszość były nietrafione to jak miałaby się sprawdzić przyszłość?Za tą scieme życzyła sobie 70 zł.A właściwie czy powinna wrozyc przy włączonym telewizorze, czy to nie.zakłóca tych magicznych karteczek.

Gość gość

I znowu te nachalne reklamy pseudowrozek.