Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy sprawdziły wam się jakieś wróżby? jaką wróżke polecacie?

Polecane posty

Gość Małgosiaxxx

Nie pozabijajcie się o te wróżki :D.

Jak szukam opinii o tych wróżkach co polecacie to nie ma nic w google, ani strony ani nic, albo same negatywne opinie... 😕 za takie usługi dziękuję. 

Dnia 12.12.2019 o 04:17, Gość Arlena napisał:

Cierpiałam to ja 11 lat z toksycznym mężem i już kolor sznurka wybierałam myślami. Wszystkiego się bałam. Pomogła mi Wróżka Tarocina na modlitwy nie mogłam liczyć. Tylko Tarot mi pomógł, ale tarot w dobrcy rękach tylko pomoże i dzięki łasce boskiej ja trafiłam ja swoją Wróżkę Tarocinę!!!!!!!

Dnia 12.12.2019 o 04:14, Gość Arlena z 1974 napisał:

Wybitną wróżką jest Wróżka Tarocina. Tarocina bardzo była wobec mnie cierpliwa, kiedy ja będąc w 11-letnik toksycznym związku, jakby na niej odreagowywałam. Bardzo empatyczna i solidna jest. Wszystko, ale to wszystko mi sie sprawdziło. Jak wspomniałam byłam 11 lat w toksycznej relacji. Dosłownie bałam sie odejść, że sobie nawet finansowo nie poradzę. Aby wtedy zasnąć od 2017 roku brałam melatoninę i tabl.na uspokojenie. Melatoninę to garściami. Postanowiłam napisać do Pani Tarociny, bo jest napisane, że ona pomaga zranionym kobietom. Czekałam na odpowiedz i ja dostałam. Pani poleciła mi układ partnerski. Skorzystałam, chociaż dodam, że nie wierzyłam w to wszystko do końca, choć moja siostra ja zna osobiscie i stale sobie u niej wróży, ale ja byłam umiarkowanie nastawiona co najwyżej. Karty postawiła i zmieniła mi życie. Wiedziałam jak się to wszystko skończy. Musiałam zapobiec i na całe szczescie Tarocina była bardzo wobec mnie cierpliwa. Jestem po roku już po rozwodzi z winy męża, mam nastoletnią córkę przy sobie,dostaję pomoc. Świat sie dalej kręci, a ja jestem na portalu randkowym i jak wynikać ma z wróżby i tak będzie w wakacje przyjedzie do mnie do miasta nowy partner, który zaakceptuje moje życie i moje dziecko. Tarocina opisała idealnie wszystko, co się wydarzyło. Ruszyłam do przodu a zawsze, na prawdę zawsze kontakt z nia mnie uskrzydla. Kochana osoba.

Kiedyś nie wierzyłam, teraz w karty uwierzyłam! Ale każdy musi trafic na swoją wróżkę, mi sie udało i Wróżka Tarocina mnie z toksycznej relacji, dzięki poradom i temu, co widziała w kartch, a co powinnam uniknąc i uniknęłam, wyrwała mnie. Świetna wróżka i bardzo empatyczna osobowość. Ja polecam!

Witam,

Jak można się skontaktować z wróżką Tarociną?