Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezadowolona za bardzo

Beznadziejny seks

Polecane posty

Witam Czy są tu osoby, które w stałym związku mają beznadziejny seks?? Czy udało wam się to jakoś zmienić. Kocham mojego chłopaka ale niestety seks jest do niczego :(. Nie mam z niego radości a o orgazmu nigdy nie miała. Nic nie daje zmiana pozycji, dłuższe pieszczoty zawsze jest tak samo :(

Gość no cóż zdarza się
mnóstwo jest ludzi którzy są niezadowoleni z seksu w swoich związkach /małżeństwach. Ale czy ta wiedza w czymś ci pomaga? Zadając takie pytanie na Kafeterii możesz być pewna jednego: zaraz posypią się oferty desperatów którzy będą chcieli z tobą pisać na mailu lub gg i zapewne zaciągnąć cię do łóżka.

Nie tylko zastanawiam się czy ktoś miał podobną sytuacje i udało mu się s tego jakoś wyjść. Nie szukam tu propozycji matrymonialnych

Gość MARAZMUSEK
A ZASTANAWILAS SIE DLACZEGO JEST CI ZLE? MOJA PARTNERKA PRZEZ PIERWSZY ROK WSPOLZYCIA TEZ NIE MIALA ORGAZMU, TERAZ MA ZA KAZDYM RAZEM

Gość skiza
a co robilas zeby zmienic ta sytuacje?

a co się stało że ma orgazm, jakieś nowe pozycje pieszczoty ?

Gość MARAZMUSEK
JAK DLUGO JESTESCIE RAZEM? TAK, WIELE RZECZY MIALO NA TO WPLYW

Gość gość
Skoro coś ci nie pasuje, to to zmień... no chyba że ty z tych księżniczek, które narzekają i czekają aż zdarzy się cud, a same nic nie robią. Zastanów się czego chcesz, powiedz o tym partnerowi i realizujcie swoje pomysły, facet to nie jasnowidz, jaka sama mu nie powiesz czego pragniesz, jak lubisz, to skąd on ma to wiedzieć?

Mówię co chce, i tak robimy ale nie zawsze wychodzi. Nie zmienię chłopaka dlatego że nie jest idealnie, kocham go a seks jest ważny ale to nie wszystko. Jesteśmy razem 1.5 roku

Gość gość
nie wiem jak można nie umieć doprowadzić kobiety do orgazmu, ja umiem palcami, penisem, językiem no ludzie trochę pomysłowości, jak nie umie penisem to niech na początek jak będziesz mocno rozkręcona zrobi to palcami, pochwę każda ma podobną i łechtaczkę w tym samym miejscu. No ale jak on używa tylko penisa to się nie dziwię pewnie jeszcze nie ma takiego grubego jak ja i go nie czujesz za mocno.

Ma grubego nie za długiego, a ja jestem ciasna więc w tym nie tkwi problem. Nie wiem może jestem oziębła ..tylko że często mam ochotę na seks na prawdę ale w trakcie mi się odechciewa

Gość skiza
orgazm masz w głowie. tam się zaczyna, a kończy w cipce.

Gość gość
jesteś mokra podczas seksu? czy tak średnio?

Gość MARAZMUSEK
I MASZ ODPOWIEDZ DLACZEGO NIE MASZ ORGAZMU:)

Gość gość
a sama siebe potrafisz doprowadzic do orgazmu?? bo ja od tego zaczelam a bylam w podobnej sytuacji najpierw poznalam sama co lubie potem nauczylam partnera :-)

średnio dlatego używamy żeli nawilżających

Gość gość
pytałem o to czy jesteś mokra bo jak właśnie średnio i musisz żelu używać to oznacza brak podniecenia, orgazmu wtedy nie będzie, ja doprowadzam do takiego stanu kobiety że dochodzą bardzo szybko i dosłownie z nich się leje nigdy żelu nie używałem i nie zamierzam. Czy aby na pewno on Ciebie kręci fizycznie?

Gość gość
A może potrzebujesz silniejszych bodźców do podniecenia? Zabawy w dominację, itd..., bo skoro pieszczoty Cię nie nakręcają, to gdzieś musi tkwić tego przyczyna.

To prawda kiedyś bardziej mnie podniecał, teraz też podnieca ale trochę mniej.

Gość alka009
też mam ten sam problem . na początku związku ok , a potem już zero. Smutne to jest.

Gość gość
widać że ty sama nie wiesz czego chcesz i czego oczekujesz, chcesz orgazmu, ale kompletnie nie wiesz nic o własnym ciele i potrzebach, masz ochotę, ale zaraz ci przechodzi... z taką babą bym nie wytrzymał długo ;)

Gość gość
No widzisz nie znam Ciebie a problem rozwiązany :) to musicie coś robić żeby Ciebie bardziej to kręciło, może świece, płatki kwiatów na pościeli, wcześniej gorąca kąpiel we dwoje :), długa gra wstępna lubisz masaż piersi? może od tego zacząć, niech potem też wymasuję twoją małą palcami wiem że to takie mechaniczne rozkręcanie ale działa szybko hehehe i dodatkowo podnieca faceta, nie wiem ja nigdy nie miałem na tym polu problemów z kobietami bo po prostu jestem pomysłowy potrafię zaskoczyć i możesz wierzyć lub nie ale orgazm to czasami i w grze wstępnej występował.

Przechodzi mi kiedy seks nie spełnia moich oczekiwać wtedy kompletnie nic nie czuje zero podniecenia.

Gość MARAZMUSEK
a czego oczekujesz od partnera, delikatnosci, zaangazowania, pomyslowosci? mi pomogla moja pomyslowosc i czas, nie uprawiaj seksu z miesiac a bedziesz miala taka chcice ze orgazm murowany:P

Gość gość
niezadowolona za bardzo - w jaki sposób nie spełnia oczekiwań przeczytaj to co pisałem o kąpieli masażu nie wierzę że byś była nie zadowolona, taki nie poradny on jest?

Gość Aldona_49
Spróbuj raz z innym partnerem. Czasami kochanek potrafi dokonać tego czego stały partner nie może :)

Gość skiza
Ostra w ocenach jestes. Ciekawe czy ty spelniasz swoje oczekiwania skoro sama nie wiesz co z soba poczac :)

Może jestem za ostra ale wygląda to tak, że mówię mu że lubię być całowana po piersiach i ok całuje mnie ale kolejny seks i już zapomina co lubię. Kiedyś powiedziałam że lubię jak masuje się moją łechtaczkę palcami to on stwierdził że nie będzie mnie tam dotykał...więc to nie jest tak że nie wiem co lubię bo wiem ale mój partner nie zawsze to realizuję bo może trochę za bardzo skupia się na sobie...