Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Calineczka1376900

Jak schudnąć w miesiąc 15 kg

Polecane posty

Witajcie. Mam problem ze schudnięciem, a bardzo zależy mi na czasie. Chciałabym w miesiąc schudnąć około 15 kg. Wiem, że to duże wyzwanie, nie jest zdrowe, ale mam silną wolę i jeśli sobie coś postanowię to potrafię tego dokonać. Liczę na Wasze rady, na pewno ktoś tego również doświadczył i może podzieli się ze mną informacją co robił, czy dużo ćwiczył, jak itp :) Czekam na info :)

Gość gość
hahaha módl się dużo, jesli bog istnieje to jest jedyna opcja zeby tye zrzucic, chyba ze jakas efedryna

Gość gość
To proste. Wystarczy jak bedziesz jadla jedna porcje miesa (bialko) z warzywami dziennie, podzielisz ja na 5 porcji (piers kurczaka i surowka). Pij tylko wode. No i oczywiscie cwiczenia. Aby tyle zrzucic musisz codziennie cwiczyc jakies 6-10 godzin. Zacznij od 3 godzin intensywnego biegania, pozniej aeroby, dobry jest tez basen.

Gość gość
Zapisz sie tez na silownie. Do tego polecam kolonoskopie, co 4 dni herbatki przeczyszczajace.

Gość gość
Dieta kefir i sucharki Wpisz w wyszukiwarkę

Dziękuję za odpowiedzi. Wiem, że dla niektórych wydaje się to być śmieszne, ale wiem że jest to możliwe, ponieważ wielu osobom udaje się schudnąć w takim czasie. Później można dopracować swoje ciało poprzez ćwiczenia :)

Gość gość
Bez cwiczenia nie schudniesz, ale osoba z gory zrobila sobie jaja (nie dasz rady tyle cwiczyc).

Gość gość
Schudłam 7 kg w 10 dni na głodówce (sama woda) - miałam zapadnięte policzki, ciuchy ze mnie leciały. Dwa miesiące później - znowu ważę te 7 kg więcej.

No właśnie wiem. Ale myślę że na początek nawet półgodzinne bieganie a później coraz dłuższe + dieta, przyniesie oczekiwany efekt?

Gość gość
Wszystko zalezy od twojego organizmu. Ale 15 kg nie schudniesz stosujac zdrowa diete. Mozesz jedynie sprobowac na glodowce, albo jakies monodiecie. Ale pamietaj ze potem nadrobisz wszystko ze zdwojona sila, poza tym uwazaj, bo mozesz dostac po takiej diecie szybkich zmarszczek i moga ci wypadac wlosy. Ja wolalabym rozlozyc sobie 15 kg na 3 miesiace jedzac zdrowo, bez glodowek.

Gość gość
zeby tyle schudnac musialabys byc na bardzo niskokalorycznej diecie, jesc mniej niz ptaszek i cwiczyc wiecej niz rosly chlop. Aby intensywnie cwiczyc orgaznim potrzebuje ladunku energetycznego a ten bierze sie z jedzenia. Jesli bedziesz na bardzo minimalnej diecie nie bedziesz w stanie wykonywac zadnej aktywnosci fizycznej

Gość gość
Na ladne cialo pracuje sie latami. A ty chcesz schudnac 15 kg w miesiac. To nie jest az tak strasznie duzo, ale w miesiac to duze obciazenie dla organizmu. Poza tym postaraj sie na stale zmienic jadlospis. Myslenie, ze chce w 4 tygodnie schudnac 15 kg jest glupie, bo jeden chudnie szybciej a drugi wolniej. Ja schudlam w niecale 3 miesiace 15 kg, bez glodzenia sie. Na sniadanie jadlam otreby pszenne z goraca woda i owoce. Na obiat zwykle rybe w piekarniku z warzywami. Albo warzywne zapiekanki. Do tego salatki, zero sosow, tluszczu, chleba, miesa (wlasny wybor), slodyczy, duzo tofu, jadlam tez kasze, soczewice. Do tego okolo godziny sportu w tygodniu. Juz po schudnieciu 5 kg widzialam duza roznice. I najwazniejsze od tego czasu minelo pol roku a ja wciaz trzymam wage. Jem jak wczesniej, poza niedziela kiedy moge jest wszystko na co mam ochote, wlacznie ze slodyczami.

Gość gość
nie, i lepiej, żeby nie, bo za szykie tępo zrzucania spowoduje że twoja skóra będzie okropnie zwisać, jak zrobisz to powoli to będzie to widać mniej

Gość gość
sorry, mialam na mysli otreby owsiane, do tego dodawalam zawsze tez czarny sezam (na wlosy i skore)

Gość gość
sorry, oczywiscie mialo byc obiad a nie obiat hehe.

To super. Ja chciałabym jednak mniej skomplikowaną dietę, ponieważ nie zawsze mam czas zrobić sobie takie jedzenia lub jeść cały czas o określonych godzinach.

Gość gość
jak szybko schudnac obetnij sobie noge

Gość Anngelina
Moim zdaniem to nie osiągalne...szkoda zdrowia. Ja zamawiam sobie Perfect Diet i po konsultacjach z dietetykiem mam spoko dopasowaną dietę