Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość magdaena

uczucie ciezkiej glowy

Polecane posty

Gość magdaena

Moje Drogie/moi Drodzy... Chcialabym sie podzielic z Wami opinia na temat moich ostatnich dolegliwosci i zapytac czy ktoras z Was przechodzila cos podobnego (prosze mi wybaczyc forme wylacznie kobieca). Zastanawiam sie nad pojsciem do lekarza z moim problemem ale mieszkam za granica i jest to dosc kosztowne - oczywiscie, jesli te objawy pozostana albo sie nasila to zglosze sie z tym do specjalisty. Niemniej jednak, chcialabym zapytac czy ktos przechodzil cos podobnego i w zasadzie co sie dzieje - troche sie martwie, musze przyznac... Od kilku tygodni (tj. okolo miesiaca) cierpie na dosc uciazliwe uczucie "ciezkiej glowy", otepienia. Wydaje mi sie,ze mam zbilansowana diete (jem duzo warzyw i ryb, dosc malo slodyczy, umiarkowane ilosci weglowodanow), regularnie chodze na silownie... ok dwowch tygodni temu rzucilam palenie papierosow (rowniez dlatego,ze balam sie ze ta ciezka glowa ma zwiazek z paleniem). Tak jak powiedzialam, od kilku tygodni mam uczucie zmeczenia, otepienia, ciezkiej glowy... ponadto sporadycznie - tj. bez jakiegos powodu, ktory moglabym podac - chce mi sie wymiotowac, jest mi duszno. Poczatkowo sadzilam,ze to moze wiosenna alergia i stad to otepienie, ale juz od dluzszego czasu sie tak mecze i wyglada na to,ze ewentualne pylki nie maja nic wspolnego z moim samopoczuciem (sprawdzalam i wyglada na to,ze wiekszosc drzew i traw przestala juz pylic). Bardzo ciezko mi sie na czyms skoncentrowac, a przez to jestem podirytowana... Czy ktoras z Was miala podobne objawy? Zdaje sobie sprawe,ze chyba bez wizyty lekarskiej sie obejdzie...ale chcialam zapytac. Dziekuje za podzielenie sie doswiadczeniami

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować