Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salamandraa 003

facet chce dziecko chyba oszalał

Polecane posty

Gość salamandraa 003

jestesmy razem 9 miesiecy, zawsze gdy sie kochamy partner nie konczył we mnie wczoraj wieczorem kochalismy sie i powiedzial mi dzis rano ze go zabije za to ale on skonczyl we mnie bo chce miec strasznie dziecko i bedzie mial pewnosc ze juz go nie opuszcze.. kocham go strasznie, ale za miesiac zaczynam prace, ledwo co zdalam mature, dlaczego on pomyslal tylko o sobie??? zawsze mu powtarzalam ze chce razem z nim podjac decyzje o dziecku. NIE WIEM KOMPLETNIE CO ROBIC, BOJE SIĘ BRAC Postinor, JESTEM MLODA boje sie ze przy pozniejszym staraniu o dziecko beda problemy. ciaza to raczej pewniak, bo mam dni płodne. kompletna paranoja, on szczesliwy a ja załamana....:/

Gość salamandraa 003
s.

Gość gość
Postinor nie wplynie na dalsza ciaze. Faceta radze rzucic. Takie dexyzje podejmuje sie razem

Gość salamandraa 003
strasznie go kocham, ale placze przez niego nie wiem co robic, jestem sama z problemem, co za koszmar, tak mnie zalatwil. utrzymuja mnie rodzice, mowilam ze chce dziecko dopiero gdy zamieszkamy razem, ja zdnajde stałą prace, znienawidzialam go w jednej chwili bo przekreslil moje plany,

Gość gość
Młodziutka jesteś , ja bym rzuciła takiego faceta - przyszłości świetlanej wam nie wróże, nie wspomnę o ZEROWYM poczuciu odpowiedzialności i DOJRZAŁOŚCI.

Gość gość
A mi się w głowie nie mieści co wy teraz wyprawiacie za 7 lat będziesz pisać na kafaterii jak to sama zostałaś itp

Gość gość
Dojrzałego faceta to ty nie masz ,

Gość gość
Idz najpier test zrób - a później roztrząsaj i lepiej zmień partnera , skup się narazie na edukacji itp normlnych rzeczach w twoim wieku. Nie zaczynaj od d**y strony czyli kafate. do apteki idź

Gość salamandraa 003
dojrzaly to on byl do wczoraj, facet ma 25 lat, i planowalismy wspólne przyszłosc. slub mielismy wziac w styczniu. nie umiem godziny wytrzymac bez telefonu od niego. wiec jak tu się rozstać? :( na test za wczesnie jest. chcialabym z nim miec dzieci, ale nie jestem gotowa na to TERAZ , dopiero co zaczynam zycie...

Gość gość
idz po postinor zycie chcesz sobie zmarnowac... facetow jest na peczki a ty masz tylko jedno zycie

Gość gość
ludzi morduja glod ubostwo a ty dramatyzujesz jakby ci reke ucieli nie jestes pewna czy to ten i to cie najbardziej przeraza jakbys go kochala to nie jeczala bys tak

Gość gość
idiotyczna prowokacja, postinor został wycofany z aptek i jest teraz escapelle:O a z drugiej strony jak mozna tak lamentować z powodu takiego c***a który wrobił w dzieciaka, ja bym się nie wahała - rzuciła bym takiego w cholere natychmiast a ciążę usunęła - na co mi ten bękart?

Gość gość
oczywiście oczywiście, nie rozstawaj sie z nim bo przeciez taaaak go kochasz i wez slub z czlowiekiem do ktorego nie mozna miec za grosz zaufania, niedlugo bedziesz to znowu plakala

Gość gość
Potem gość podejmie dojrzałą decyzję o sprzedaży panny i dziecka za kilka wielbłądów, oczywiście nie ma co przedyskutowywać sprawy z nią, ważne że on chce wielbłądy.

Gość gość
prowo albo chce z nim byc i jakos to przezyje albo nie chce i usunie nad czym tu rozpaczac

Gość salamandraa 003
to nie prowokacja, naprawde jestem zalamana. nigdy nie mialam stycznosci z tymi lekami. Postinor znalazlam w internecie i dlatego podalam ten lek. jestem pewna ze to ten meczyzna. rozpaczam z faktu ze nie dojrzalam do roli matki, kto w tym wieku jest gotowy na dziecko? w dodatku jestem utrzymanka rodzicow i mieszkam z nimi, za miesiac mialam wyjechac do pracy, a teraz? rodzice mnie znienawidza, koszmar chce z nim byc, ale to co zrobil jest straszne...

Gość gość
Zamiast pisać na kafateri trzeba było lecieć po tabletkę 72 po. I rzuć idiotę, żaden odpowiedzialny facet by tak nie zrobił, dziecko to nie maskotka to obowiązek na całe życie. Musisz je za coś utrzymać wychować mieć mieszkanie, pracę stabilną sytuację.

Gość gość
pewnie jak się okaże że nie jesteś w ciąży to wszystko wróci do normy, a facet dalej będzie knuł za twoimi plecami

Gość gość
moj mnie tak wrobil w dwojke ale nie przyznal sie od razu tylko po latach a ja glupia myslalam ze to wpadka,po drugim podwiazalam jajniki bo juz "zmadrzalam" po 17 latach malzenstaw mnie zoatawil bo sie zakochal ,dzieci nie odwiedza ....nie panikuj ,ze raz sie spuscil nie oznacza od razu ciazy ale czy nadal bedziesz mu tak bezgranicznie ufac??? czy jest sens bycia z kims bez zaufania

Gość gość
dodam jeszcze ze mialam inne plany na zycie ,tak jak ty dzieci owszem ale z czasem,on moje plany pokrzyzowal p[uzniej sie ulotnil a ja zostalam z dorobkiem.......dzieci kocham nad zycie ale zycie mnie nie rozpiescilo :)

Gość salamandraa 003
mam 19 lat :( nie wiem nic o zyciu potrzebuje rady. nie mam z kim porozmawiac, moje kolezanki mają myslenie dziecinne wlasciwie tylko imprezy im w glowach i podrywanie. moj facet myslalam do dzis ze jest idealny dla mnie, nie wychodzi z kolegami, tlumaczy sie z kazdej sekundy swojego zycia, nie prowadzi zadnych profili na fb, na dziewczyne inna nie spojrzy, nigdy nie mialam nawet powodu by byc zazdrosna. widzimy sie w kazdej wolnej chwili, mieszka 60 km i przyjezdza 3 razy w tyg do mnie, to o czyms swiadczy wydaje czesc wyplaty na paliwo do samochodu... Moj mezczyzna pochodzi z pelnej rodziny, ma w glowie wpojone wartosci , okazalo sie ze mamy te same cele... kocham go strasznie, wiem ze on mnie tez... ufalam mu bezgranicznie... a teraz? czy mam zapomniec o tym wszystkim i zostawic go ? dlatego rozpaczam, nie najezdzajcie na mnie , nie chce go tracic ... wiem ze nie kazdy stosunek z finalem to ciaza, ale w dni plodne prawdopodobienstwo jest bardzo duze :(

Gość gość
po pierwsze dziwi mnie to, ze w tym wieku tak ufasz stosunkowi przerywanemu. nawet bez finalu w srodku takie wspolzycie moze i tak sie skonczyc sie ciaza. czy twoj facet ma na dzien dzisiejszy odpowiednie zarobki by ewentualnie utrzymac ciebie i dziecko? po slubie gdzie chcieliscie zamieszkac?

Toż mówię dziewczyno zamiast tu siedzieć puki nie jest za późno leć wypisać sobie tabletki 72 po, to ma obowiązek wypisać Ci każdy lekarz, nie wygłupiaj się bo sobie życie zmarnujesz

Gość salamandraa 003
boje sie wziac tabletki 72h po sumienie mnie zadreczy po pierwsze, a po drugie boje sie ze nie zadziala i narobi krzywdy plodowi. pozostaje mi tylko nadzieja ze nie zaszłam w ciaze..

Gość gość
ja mialam 17 jak urodzilam pierwsze tak ze juz taka mlodziutka nie jestes ,nie panikuj,zrobil to bo kocha cie nad zycie i chce zebys byla tylko jego,faceci jednak sa inni.....decyzja nalezy do ciebie,kochasz go wiec to wszystko zaltwia,pozostaje tylko bardzo szcera rozmowa z nim ,ze zachowal sie troche jak gowniaz itd....

Gość gość
Ok, prowo :)

Gość salamandraa 003
on zarabia i utrzymalby i mnie i dziecko, jednak wtedy ja nie mialabym pieniedzy dla siebie, do pracy szybko nie pojde a nie chce prosic go o kazda zlotowke,

Gość gość
lec po Postinor, on nie bedzie miał zadnego wpływu na ciaze w przyszłosci