Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xpector

Parki we Wrocławiu

Polecane posty

Gość xpector

Witam, proste pytanie, w którym parku we Wrocławiu najpewniej poderwać dojrzałą Panią? (35+) Znacie jakieś miejsca, poza pubami, dyskotekami, klubami, latarniami, kawiarniami, burdelami i bibliotekami? Są jakieś klasyczne miejsca? Gdzie wy, ryczące czterdziestki, chodzicie na łowy?

Gość gość
nastepny z gownem zamiast musku taak juz lecimy pieprznij sie w ten dekiel a potem zerknij ile tego typu tematow juz bylo normalnie orgazmu zaraz dostane bo jakies dziecko chce sie pobujac na mojej d***e przez 20 sekund :) juz lece skarbie was powinni kastrowac przy urodzeniu, moze to nie humanitarne, ale byloby mniej problemow, bo durni jestescie tak, ze ustawa nie przewiduje:):)

Ale ja Ciebie nigdzie nie wołam :D Bujać się na twojej d***e też nie będę. Gdzie się podziała ta stara, dobra kultura wypowiedzi.. O tempora, o mores. Zadałem proste pytanie, nie odbiegające od tematyki forum. Zajrzałem na forum, i żadnego takiego tematu, tak sprecyzowanego, nie znalazłem. Nie wiem o co chodzi z "Wy" oraz dlaczego piszesz do mnie skarbie jednocześnie mnie obrażając.

Gość zmiiiijka
Jestem z Wrocławia i nic mi nie wiadomo o takich parkach. Takie panie są w różnych miejscach a najpewniej na portalach randkowych czy matrymonialnych . Pewnie chciałbyś by były jakoś oznaczone ? ha ha