Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W Polsce to macie zlecenie 1200 i biedę

Polecane posty

Gość gość

Oto wasz kraj i wasze bogactwo. Każda z was twierdzi tutaj,że jest bogata hahahaha :D A wystarczy dojrzeć profil na fb ,jak parę razy tu afera była i wyszło te bogactwo. Dobrze,że żyję za granicą. Wolę sprzątać w euro czy w funcie jak pracować w biurze za grosze :) Ile z was leciało samolotem? Albo kupiło coś sobie bo miało kaprys a nie bo odkładało pół roku. Powodzenia biedaki

Gość gość
ja mam 8 tyś i nie narzekam kupuje wszystko co chce :) pozdrawiam z Polski :) 28 lat.

Gość gość
ja tam zarabjam 38 tysiąców mieśęcznje

Gość gość
jak ci tak dobrze za granica to dlaczego wylewasz swój jad na nas.... jak widać nie jesteś do końca szczęśliwa. Kasa to nie wszystko. człowiek szczęśliwy nie musi szukać poklasku.

Gość gość
to się ciesz że ty masz lepiej, jesteś bogata itd nie wiem dlaczego zakładasz taki temat.

Gość gość
lot samolotem.... to jakiś wyczyn? ha ha w dzisiejszych czasach tanich linii? ja zarabiam 1500 , mąż 2 tys i wyobraź sobie... lecieliśmy samolotem!

Gość gość
NASZ kraj.... a twój to który?

Gość gość
autorko skoro lot samolotem to dla ciebie taki ekskluzif,to ja nie mam więcej pytań:O no,może poza jednym,z jakiej wiochy pochodzisz,że tak się ekscytujesz owym lotem?

Gość gość
my z mężem też nie zarabiamy kokosów, ale samolotem lecieliśmy i dużo rzeczy kupujemy bo mamy kaprys :) a Ty pewnie samoletem leciałaś na dożynkach we wsi a na kaprys kupiłaś sobie słone paluszki i krakersy :)