Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego się mówi że na pierwsze dziecko jest za późno

Polecane posty

Gość gość
A ja zostałam mamą w wieku lat 17 pierwszy raz teraz mam lat 40 i znowu zostałam mamą coś wspaniałego. Dodam Że jestem też już babcią :D

Gość gość
pierwszy poród jest z reguły najtrudniejszy, tym bardziej w poznym wieku, wiec chyba o to chodzi. Ale zaraz po 30tce to raczej zaden problem, tylko obecna norma

Gość gość
Nie ma reguły pierwsze dziecko rodziłam 15 minut (17 lat) Kolejne z 5 godzin (40lat)

Gość gość
Tak sami na wczasy , życie na nowo a wnuki kto będzie niańczył . :)

Gość gość
ja tez chciałam dziecko jak miałam 25 lat, byłam po studiach, maiłam słabą prace, mieszkanie wynajmowaliśmy. Nagle mi sie odwidziało. Na szczęście zrozumiałam że nie mam warunków żeby miec dziecko. Dziecko urodziłam mając prawie 29 lat. Te 3,5 roku postawiłam na karierę, jak i mój mąż. Nie chce się chwalić bo nie o to tu chodzi ale naprawdę dobrze "stoimy" finansowo. Jestem pewna na 99% że gdybyśmy wtedy zdecydowali się na dziecko to dziś nie mielibyśmy swojego mieszkania, a wynajmowane itp. i w ogóle żylibyśmy zapewne od 1 do 1. Mam mase koleżanek które zdecydowały się na dziecko w wieku 25-26 lat po studiach i niektóre mają teraz jak ja 29 lat a nawet nigdy nie pracowały. Jak masz dziecko to już tak nei zaryzykujesz ja np. w 1 dzień podjęłam decyzję że się zwalniam bo chce spróbowac gdzie indziej i mogłam to zrobić bo nie miałam dziecka.

Gość gość
bo polki to durne krowy rozplodowe a ich celem nadrzednym jest rodzenie,dlatego tak sie spiesza

Gość gość
Ale zabłysnąć ci się udało ty wyżej :(