Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

str贸j do pracy opiekunka dziecieca

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Pracuj臋 jako opiekunka i mam problem z ubiorem. Og贸lnie mam styl taki do艣膰 elegancki, troch臋 sportowy, zale偶y jaka pogoda i nastr贸j. Ale chodzi o to, 偶e jak jest gor膮co to lubi臋 nosi膰 kr贸tkie spodenki, lub sukienki, sp贸dniczki. A do pracy niani jako艣 tak si臋 kr臋puj臋. Jestem m艂oda, szczup艂a, wysoka. Boje si臋, 偶e mama mojej podopiecznej jako艣 藕le to odbierze. Ona sama jest teraz w ci膮偶y, nosi si臋 bardzo skromnie, dlatego g艂upio mi jako艣 tak odstroi膰 si臋, ale bardzo lubi臋 mod臋 i mam ca艂膮 szaf臋 ubra艅, szkoda by by艂o, 偶eby le偶a艂y w szafie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
stroi膰 si臋 mo偶esz po pracy. W pracy masz wygl膮da膰 skromnie a nie jak dz/i/w/k/a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem niania i do pracy ubieram sie wylacznie na sportowo. Zadnych spodnic czy sukienek. Z dziecmi lezysz na podlodze ,siadasz na trawie itp .po pracy na wieczor - wysokie buty i spodnice czy sukienki jak najbardziej...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bezpruderyjne szmaty, mo偶e najlepiej z dekoltem po pas idziecie z dzieckiem na plac zabaw, i najlepiej w czerwonych szpilach i w stringach prze艣wituj膮cych przez bia艂e pasko-mikrospudniczki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ohoho widz臋, 偶e nianie lubi膮 wyjada膰 budy艅 z pieluchy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂opiekunka smarkaczy
Goscie pewnie tez marzycie o jakiejs opiekunce, co wam wsadza艂a smoczek w buzie lub gdzies indziej ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Autorko, mnie nie obchodzi w co si臋 ubierasz ale gdyby艣 by艂a opiekunk膮 kilkuletniego dziecka to przecie偶 nie za艂o偶ysz mini kiecki i wysokie szpilki? Zale偶y w jakim wieku jest dziecko. Je艣li niemowlak to wiadomo, nie trzeba za takim biega膰 bo prawie wiecznie 艣pi. Ale gdy dziecko umie ju偶 dobrze si臋 porusza膰, jest jak 偶ywe srebro bo raczej obcasy i sukieneczki nie s膮 zybt dobrym wyborem. Zale偶y te偶 jak膮 jeste艣 niani膮; liczysz na to 偶eby dziecko wiecznie spa艂o i nic nie robi艂o, czy szczerze lubisz z takim szkrabem pobiega膰 po trawie, pobawi膰 si臋 w piaskownicy, pogra膰 w pi艂k臋 itp. Je艣li jeste艣 aktywna, to raczej zwyk艂e "trampki" i kr贸tkie spodenki nie s膮 problemem. Nikt Ci si臋 nie ka偶e "poci膰". Ubieraj si臋 wedle pogody i czynno艣ci/zaj臋膰 jakie planujesz z dzieckiem. Proste.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pisa艂am, 偶e nie chodzi o szpilki :) Buty nosz臋 do pracy p艂askie, bo tak jest mi wygodnie. A co do tego jak sp臋dzamy czas, to oczywi艣cie tak jak piszecie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Spytaj swojej pracodawczyni .Lepiej nie podpa艣c jesli jest zazdrosna .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak dla mnie nie powinna艣 wygl膮da膰 ani elegancko, ani seksownie. Ubierz sp贸dnic臋 czy spodenki ale w dobrym tonie, nie za kr贸tkie i seksowne. Nie ubieraj r贸wnie偶 wydekoltowanych bluzek tylko np. t-shirt. No i p艂askie obuwie, wygodne. Sama jestem teraz w fazie zakupu ubra艅 na lato i to co widz臋 w sklepach to pora偶ka. Spodenki takie ods艂aniaj膮ce pup臋, zamiast sp贸dniczek opaski.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mozna to na serio fajny stroj na spokojnie :) www.youtube.com/watch?v=-3J8KSM8Zeg

Udost臋pnij ten post