Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śmieszą mnie kobiety które myślą że zaimponują facetowii ....

Polecane posty

Gość gość

ŚWIETNYM WYKSZTAŁCENIEM 9PRESTIŻOWE KIERUNKI TYPU MEDYCYNA ) I KARIERĄ szczerze znacie chociaż jednego faceta który na to lecii - oni to mają zupełnie gdzieś czy skończyło się medycynę czy pedagogikę czy pracuję się jako sekretarka czy pnie po drabinie korporacyjnej u kobiet to nie gra żadnej rolii ZGADZACIE SIE ???

Gość gość
no, zasadniczo tylko wtedy ma znaczenie, jeżeli ktoś chce zostać utrzymankiem, albo kocha mamone

Gość gość
ok darmozjada może nie - ale nawet bogaci faceci nie patrzą na to czy dziewczyna zarabia 2 tysiące czy 10

Gość gość
a co sie liczy -duze oczy

Gość gość
tak laski z lekarskiego myślą że ich studia to zaleta dla facetów jak np. fajna sylwetka większości to zwisa zupełnie

ale nawet bogaci faceci nie patrzą na to czy dziewczyna zarabia 2 tysiące czy 10 x myślę że patrzą

oni to mają zupełnie gdzieś czy skończyło się medycynę czy pedagogikę czy pracuję się jako sekretarka czy pnie po drabinie korporacyjnej u kobiet to nie gra żadnej rolii ZGADZACIE SIE ??? x i naprawdę to ważne

Gość gość
to twoje zdanie no dobra jeśli jesteś w związku to powiec czy tym sie kierowałeś w jaki kolwiek sposób ? i co robi twoja dziewczyna ?

Gość gość
Jak masz fajna kobiete po ciekawych studiach robiaca ciekawe rzeczy w zyciu to dlaczego masz jej nie chciec i to ci nie zaimponuje, jezeli po drugiej stronie masz ladna kobiete ale z nudnym zajeciem albo bez wyksztalcenia? Jak nie masz kompleksów albo robisz coś ciekawego to będzie ci to odpowiadało i napawalo dumą bo czemu nie?? :)

Gość gość
Fajna i ladna traktuje na rowni i zamiennie, zeby nie było :)można przestawić

Gość gość
ładna = nie mądra mądra = nie ładna robi różnicę :)

Gość gość
20.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość ładna = nie mądra mądra = nie ładna robi różnicę usmiech.gif" ???? :O One zaimponują ale pewnym typom mężczyzn i z pewnych powodów i miedzy innymi tym.

Nie wiem czy się na to nie patrzą.Sprawdzałam to kiedyś na pewnym czacie.najpierw pisałam prawdę czym się zajmuję i z moim mężczyzną śledziliśmy odpowiedzi.Tak samo on napisał czym się zajmuje.Zaraz się rzucili z podrywem.A jak naściemniałam,że pracuję na kasie to zaraz rozmowa się kończyła.Poza tym widzę to po niektórych koleżankach.dziewczyna ładna,bardzo miła ale nie może znaleźć pracy albo pracuje na kasie w Tesco i mieszka z matką-jest sama.Druga koleżanka,która jest nieco brzydsza ale ma własną firmę,samochód i mieszkanie-ma ogromne powodzenie.W dzisiejszych czasach żaden facet nie chce utrzymywać swojej kobiety.

W dzisiejszych czasach żaden facet nie chce utrzymywać swojej kobiety x dziwisz się? dziw/ki taniej wychodzą

Gość gość
a ja widzę odwrotną sytuacje facet jak uzaję dziewczynie za ponad swój poziom bardzo ładna, mądra coś w tym stylu to ucieka wiec to co robisz ma rolę

a ja widzę odwrotną sytuacje facet jak uzaję dziewczynie za ponad swój poziom bardzo ładna, mądra coś w tym stylu to ucieka wiec to co robisz ma rolę x pewnie o sobie piszesz ha ha, żałosne

Claude ale czy ja napisałam,że się dziwię?Gdybym była facetem to też bym w domu nie chciała kobiety,która nic nie robi. Myślę,że prawdziwi faceci lubią mimo wszystko się chwalić swoją kobietą i kręcą ich ładne ale też wykształcone babki,które mają swój cel w życiu,realizują się i nie proszą o każdą złotówkę.

Gość gość
no nie ja znalazłam faceta na tych samych studiach ale mam taką przyjaciółke piekielnie ładną i na dobrych studiach i widzę jak to wygląda

Myślę,że prawdziwi faceci lubią mimo wszystko się chwalić swoją kobietą x to akurat tylko zakompleksieni

Gość brunetwysokipo30
tak kobiety ida na zardzadzanie medycyna :D ale mi nie imponuje bo wieszksoc te kierunki to kierunki dla mas i dla debili ja wybralem prace na koparce zarabiam 4tys zl i dobrze mi z tym jakbym chcial wiecej to zawsze moge cos zakombinowac a ja bede chcial kobiety to poszukam sobie zwyczajnej ktora nie ma jakis wygórowanych ambicji na kierownika dawana d**y w duze korporacji

Gość gość
mi się wydaję że facetów kręcą takie naprawdę kobiece babki (nie powierzchownie) ale ja mam 1 faceta i jestem głupia i się nie znam

Serio myslisz, ze ktos idzie na medycyne tylko po to zeby zaimponowac facetowi? Ja nie oczekuje tego, ze ktos mnie bedzie za moje wykszralcenie podziwial. Ono jest tylko i wylacznie dla mnie, dla mojego spelnienia.

Gość gość
brunetwysoki przedstawił pogląd 90% facetów na h*j kobiecie duże ambicję zawodowe :) to raczej przeszkadza

Gość gość
Jezeli facet inteligentny i niezakompleksiony,to mu to nie przeszkadza wcale ;)

Gość gość
ja jestem na 3 roku lekarskiego : mam 20 dziewczyn w grupie i 2 są w związku weźcie sobie dziewczyny po technikum lub zawodówce w tym wieku - 80% w związku nie wiem czy studia odstraszają czy dziewczyny mają inne priorytety po prostu i na to nie patrzą, nie chcą związku narazie

Gość brunetwysokipo30
ja nie przedstawilem poglad 90 % facetów 90% factow nie jest zakompleksionych ja przedstawilem prawde dotyczaca ponad 90 % kobiet ze wybieraja kierunki fakt ambitne ale 90 % z nich to pustaki i wybieraja te kierunki z pustych i proznych powodów :) ()()()()()( \/