Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem imbecylką;(

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem od czego zacząć....jestem straszną imbecylką chodzę do najgorszego liceum w mieście jest zaoczne dla dorosłych ma opinię szkoły na poziomie przedszkola ale ja i tak nie umiem go skończyć z powodu przedmiotów ścisłych głównie...może nie powinnam się w ogóle uczyć?? mój tata jest tylko po zawodówce mama po technikum,starsze rodzeństwo studiuje...Chodziłam kiedyś do psychologa który twierdził,że źle się uczę bo byłam bita w dzieciństwie i mam skrzywioną psychę...z całego rodzeństwa zawsze się wyróżniałam wyglądem zawsze rodzice traktowali mnie inaczej starsze siostry mają normalne imiona Ania i Kasia a ja jestem Jessica...mam wrażenie,że los wybrał mnie na odmieńca zanim się w ogóle urodziłam.w ogóle spotkało mnie w życiu wiele bardzo wiele złego ale nie wiem czy to ma coś wspólnego z tym że jestem taka głupia?

Gość gość
(zaczyna walić konia) mów dalej...

Gość gość
Jestes normalna. Możliw ze masz zaległości w nauce. Każdy indywidualnie przyswaja wiedze. Nie musisz mieć samych piątek. Znam osoby które ledwo zdawały w szkle a sa obecnie nauczycielami. A imię jest śliczne Pozdrawiam Cię

Gość gość
jesteś zbyt krytyczna w stosunku do siebie.nie przejmuj sie .obecnie większość młodzieży to imbecyle, na pewno zbytnio nie odbiegasz od normy.