Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie kupic koszule do karmienia

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie? Gdzie mozna kupic ladne koszule do karmienia w przystepnej cenie? Jesli na Allegro to macie jakiegos sprawdzonego sprzedawce?

Gość gość
Jak ja mam ci to poradzić. Wszędzie, trzeba pooglądać, a ładne jest to co się komu podoba. Ja np. kupowałam w osiedlowym sklepiku.

Gość gość
mogę sprzedać dwie powiedzmy po 12 zł, jedna nieuzywana wcale :P jedna z krótkim rękawem druga fajna na ramiączkach, rozm, L , jeśli chcesz pisz toppolino1@wp.pl

Gość gość
w sklepikach z bielizną. Na bazarkach.

Gość gość
Ale to do szpitala? Bo to domu polecam po prostu rozpinane koszulki..Peno tego nakupowałam w sieciówkach.

Gość gość
na targu kupiłam

Gość gość
To ja autorka. Tak chodzi mi o koszule do szpitala. Potrzebuje rozmiar S lub M, zreszta chce nowe, ale dzieki za propozycje. Na targu oczywiscie rozejrze sie, ale w pierwszej ciazy kupilam koszule wlasnie na targu, ale byly zlej jakosci i wszystkie w jakies miski i serduszka. U nas wlasnie takie tylko sa. Chce jakas w jednolitym kolorze, ewentualnie z ladnym wzorem. Na Allegro niektore sa ladne, ale dosyc drogie, a potrzebuje 2-3. A moze to normalna cena i taniej nie kupie. Nie wiem.... Dlatego pytam bo moze ktoras z Was ma jakis sprawdzony sklep online.

Gość gość
wpisz w wyszukiwarkę: margot krakow kupiłam tam koszule (nawet po 17-18zł za sztukę), klapki do szpitala, podkłady itp. minusem są koszty dostawy, sklep ma trochę słaby interfejs (kolory i rozmiary trzeba wpisywać ręcznie), ale poza tym ceny super

Gość gość
nie potrzebujesz 2-3 to wymysl, ja miałam 3 uzylam 1 ...dwie lezą, skoro chcesz nowe to spoko, ale ich już nie wykorzystasz chyba ze lubisz spac w takim worku... :P hahhaahahah

Gość mama córki
gość 090 widać ze reklama produktu, na co jej koszula za 149zl która niczym się nie rozni od tej za 15zl.... zaraz po powrocie ze szpitala ja wywali do szafy na 99% tak będzie..

Gość gość
matko! autorko ale jestes wybredna masz to miec tylko do szpitala, potem niewiadomo czy ci sie w ogole przyda. Ja kupiłam koszule w szmateksie za kilka złotych, jak będą brudne po szpitalu czy niewygodne to poprostu wyrzucę bez rozczulania sie

Gość gość
Wiem ile koszul bede potrzebowala bo jeden porod i pobyt w szpitalu przezylan, a koszule zmienialam kazdego dnia, a nawet 2 razy dziennie i dawalam mezowi do prania. I skad wieci, ze nie bede ich pozniej uzywala? Po pierwszej ciazy uzywalam wiec i teraz bede. Spanie w worku??? Wlasnie dlatego chce kupic ladne i fajne. Jejku, kafeteria wie lepiej co lubie, co bede robila i czego potrzebuje.

Gość gość
To po co pytasz się na forum skoro i tak wiesz co chcesz, a żadna z podpowiedzi ci nie pasuje?

Gość gosc0990
to nie reklama :) wzielam pierwsza lepsza aukcje z allegro - to akurat jest komplet koszula+szlafrok i dlatego taka cena. ja ogladalam je stacjonarnie w sklepie to koszt koszuli to 49 zl

Gość gość
Wejdź sobie na lovemum, tam jest chyba największy wybór, możesz poszukać inspiracji (bo często rzeczy od nich na innych stronach są taniej, ja koszulkę, którą oni sprzedawali za 120 zł kupiłam na ebayu za 40 zł z przesyłką). Zobacz też np. na to: www.ebay.co.uk/itm/Nursing-Nightdress-Nightshirt-Flap-for-Breastfeeding-S-M-L-XL-XXL-Two-Colours-/291130881687?pt=UK_Women_s_Nightwear&var=&hash=item43c8c0b697

Gość gość
Ja kupilam wczoraj 2 koszule do karmienia i jedną na poród - italian fashion na bazarku niedaleko. Poszukaj w małych sklepikach niedaleko siebie. Szybko, tanio, ładnie i za wysyłkę nie zapłacisz. :)))