Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dobry sprzęt fotograficzny

Polecane posty

Gość gość

hej, interesują się fotografią już od paru lat i chciałabym kupić nowy sprzęt fotograficzny, czy moglibyście mi polecić jakieś dobre firmy, modele, sklepy, które mają w swojej ofercie porządny sprzęt? zależy mi na tym by robić dobrej jakośc***anoramy

Gość gość
Nikon albo Canon

Gość gość
wszystkie są podobne, ale samsung jest szczególny, bo daj***ardzo jasny obiektyw (tzn. można robić jasne zdjęcia nawet jak nie jest widno) i ma najlepszy design, a przy tym jest tańszy od innych.

Gość g1
Proponuje Canon EOS5d MarkIII + 70-200L f2.8 (moze byc z IS) + 24-70L f2.8 + Jakas rybke + jakas stalke (goraco polecam 50mm f1.4) sklepy: Cyfrowe.pl Fotojoker.pl Pozdro

Gość gość
jak szukasz sklepów z dobrym sprzętem fotograficznym to zajrzyj na stronę http://panoramichead-shop.com/ mają tam głowice panoramiczne, dobrze się sprawdzają przy robieniu panoram

Gość gość
Nikon, Canon, Pentax... Do wyboru, do koloru tak naprawde. A jesli chodzi o ceny to bardzo spoko sie klaruja na stronie fotopoker.pl

Gość Iwan0
Polecam skontaktować się z obsługą w jakimś porządnym sklepie fotograficznym, typu e-oko.pl. Obsługa na pewno pomoże w doborze sprzętu, zarówno dla profesjonalisty jak i amatora. Ludzie pracujący tam mają wieloletnie doświadczenie w fotografii, więc myślę, że lepiej kupić sprzęt od kogoś takiego niż np. z marketu czy sieciówki ;)