Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrzucać jeszcze z brzucha ZDJĘCIA :)

Polecane posty

Gość gość
wszedlbym w ciebie jak w maslo malenka

Gość gość
co ty chcesz zrzucać? widać ŻEBRA, po rączkach widzę że jesteś za chuda, tyłka nie masz zupełnie...

Gość gość
No właśnie chcę ćwiczyć tyłek.. skupić się teraz bardziej na nim. Niekoniecznie jestem aż tak szczupła, ręce jeszcze o niczym nie świadczą, nogi mam zbudowane :)

Gość gość
Majtki za małe

Gość gość
no ale żebra na wierzchu są widać na fotkach, nie wygląda to ładnie

Gość gość
Sorry, ale ja tak miałam nawet jak miałam więcej belly fat. Większość szczupłych dziewczyn ma żebra na wierzc*****a jeszcze mam silną skoliozę i dodatkowo mi je "wypycha".

Gość gość
lol.. nie mam za małych majtek, a raczej legginsów.. zaraz idę ćwiczyć więc mam na sobie wygodne. co jest z wami, ludzie, wymyślacie jakieś bzdury i pieprzycie..?

Gość gość
moim zdaniem powinnaś przytyć i ćwiczyć tyłek żeby urósł :) no ale to twoje ciało rób co chcesz, piersi masz ładne :)

Gość gość
sęk w tym, że nie powinnam przytyć, bo mam zbudowane nogi i napompowaną twarz, im więcej mam kg.. i trochę tłuszczyku na brzuchu. W ogóle jak tyję, to figura mi się "deformuje", a nie robi kobieca.. biodra nadal mam kościste, a uda, kolana, łydki spore. Nie cierpię tego ;). A tyłek będę ćwiczyć, muszę jeszcze spalić boczki na dole pleców, bo też przez nie wydaje się być jeszcze bardziej płaski.

Gość gość
swoją drogą.. to 3/4 facetów ślini się do modelek z powiększonymi fotoszopem cyckami, mega wąską talią, a prawda jest taka że one mają o wiele bardziej wystające żebra ode mnie.. zobaczcie sobie na zdjęcia realne, myślicie, że nie przerabiają ich tak, aby było widać gładką skórę, niby zdrowy wygląd przy mega wąskiej talii i sporych piersiach?? ech:)

Gość gość
paskudna

Gość gość
może odpowiednia dieta plus ćwiczenia mniej cukrów więcej warzyw :) ale jak mam być szczery i tak jesteś fajna hehehe :) dla mnie to by wystarczyło to co jest :) zwłaszcza że masz takie fajne piersi :D

Gość gość
skad tyle durny dziewczat sie bierze fotografuja swoje cycki, c**y, brzuchy, d**e by zasiegnac porad u obcych ludzi zenula:o

Gość gość
Ale właśnie obcy ludzie są lepsi, bo są bezstronni bardziej niż facet/brat/koleżanka/matka etc.

Gość marek27
Jezu, jaka jesteś obrzydliwie chuda :O

Gość gość
To co, mam mieć tłuszcz na brzuchu?... walnięci jesteście ludzie, jak ktoś ma fat na brzuchu to go wyzywają, jak nie ma to też źle :D a jakieś piersi mam, nie jestem płaska jak wiele dziewczyn więc wtf.. jedyne czego nie mam zbyt wypukłego to tyłka, ale to chyba nie znaczy że cała jestem obrzydliwie chuda >< no chyba że tylko dupa się liczy

Gość 235235235
Masz totalnie plaski tyłek. Biust widać że obwisły, gdybyś zdjęła stanik. Ale ten tyłek to porażka, prawie wcale nie odróżnia się od pleców.

Gość gość
Tyłek wiem. Jeszcze te boczki na dole sprawiają wrażenie, że jest jeszcze bardziej płaski. Piersi mam normalne jak na swój wiek, biust kochanie zmienia się z wiekiem, nie jest wiecznie przyspawany do szyi..

Gość gość
Nic nie zrzucaj. Jesteś szczupła już. Osóbki wyżej przesadzają, ale taka sylwetka po prostu jest okej. Chłop nie pies, na kości nie poleci.

Gość 235235235
ale ona wlasnie ma kości :O

Gość gość
I tak fapiesz do szczuplutkich dziewczyn na p****lach i do modelek z fotoszopa

Gość gość
autorko, wygladasz ok:) nie czytaj tych zakomplesionych brzydali sprawiczonych umyslowo, gdyby oni wstawili tutaj swoje zdjecia byloby pelno smiechu i wymiotow:O pewnie nawet nie wyobrazamy sobie jacy sa paskudni:O

Gość gość
Każdy człowiek ma kości :D Sam fakt, że już troszkę żebra widać może nie jest atrakcyjny ale nie jest tak tragicznie jak piszecie. Dziewczyna naprawdę jest w zdrowym punkcie i "za chuda" mówią osobki o guście, którego nie potępiam, ale obiektywnie to tak nie jest. Martwię się wszelakoż, że faktycznie spróbuje schudnąć i tylko skrzywdzi swój wygląd. Ideałów nie ma!

Gość gość
A tak przy okazji: co polecacie na tyłek? Bo na razie kilka dni temu zaczęłam robić przysiady z ciężarkami

Gość gość
dobry seks w dużej ilości jest dobry na tyłek :D

Gość gość
Takiego tyłka to ja raczej nie będę miała :D u mnie w rodzinie wszystkie kobiety mają dosyć płaskie tyłki ><. Zresztą, tak od tyłu tragicznie nie wygląda, tj jest płaski ale widziałam laski z jeszcze gorszymi. Po jednym zdjęciu oceniajcie. znam dziewczynę, która ćwiczy i dopiero jak zaczęła robić przysiady z ciężarami to coś ruszyło, ale ćwiczy z 7 miesięcy i dalej takiego jakoś nie ma.. do tego też trzeba mieć predyspozycje ale ładnie trzeba mieć w głowie, żeby kogoś zjechać że jest obrzydliwy tylko dlatego, że jedną rzecz ma nie taką co trzeba, wy jesteście tacy idealni że macie kaloryfer, pięknie umięśnione plecy i bicek w jednym? zapewne NIE, nad tym trzeba pracować po prostu, ale wyzywanie kogoś bo jeszcze tego nie ma - błagam was

Gość gość
Żeby tyłek stał się bardziej odstający, ponoć przydają się przysiady. Choć ja osobiście sądzę że to musi być w genach. Kobiety wszczepiają sobie implanty w tyłki, żeby były okrągłe i odstające, więc gdyby to było takie proste wyćwiczyć je, to by tak robiły.